UTAMAVIDEOPMTepiKakGeeSALAM MUSLIMCHINGUDREBARGEMPAK SPOTPERADUANProgram

Carian mengenai topik erniezakri

Dapatkan berita terkini mengenai erniezakri dari Gempak

“Kalau Penyanyi Kenalah Pandai Menyanyi” - Ramlah Ram Pilih Aina Abdul & Ernie Zakri?

“Kalau Penyanyi Kenalah Pandai Menyanyi” - Ramlah Ram Pilih Aina Abdul & Ernie Zakri?

Terbaiklah!
Tue Jun 29 2021
Saya Pun Sama | Filem Pendek Hari Malaysia

Saya Pun Sama | Filem Pendek Hari Malaysia

A story of 3 individuals from different walks of life, each with their different struggles, but little did they know, their lives are intertwined. Without them knowing, the things they do benefit the society in a symbiotic way in the spirit of ‘Stronger Together’. Kisah 3 individu dengan cabaran yang berbeza dan berkait antara satu sama lain. Tanpa mereka sedari, setiap perbuatan baik yang dilakukan memberi manfaat kepada orang lain ibarat simbiosis dalam kehidupan. @erniezakri @jian_wen93 @nikhadiffdani @charles_roberts76 #Gempak #AstroGempak #SayaPunSama #HariMalaysia #KitaSelamatBersama #MalaysiaPrihatin #MalaysiaDay #SayaAnakMalaysia
Tue Sep 15 2020
Kenapa dengan suara Ernie Zakri ni? | Gempak Beats | Gempak TV

Kenapa dengan suara Ernie Zakri ni? | Gempak Beats | Gempak TV

Kenapa dengan suara Ernie Zakri ni? Mentang mentang laa dah lama tak berjumpa dengan si cantik ni, dah berubah yee suara. Mantap Ernie! Mehh layan mehh! #GempakBeats #ErnieZakri #GempakTV
Fri Jan 17 2020
#DuoStarBattle Syamel vs Ernie

#DuoStarBattle Syamel vs Ernie

#GempakFefeeling : bukan main @syamel_official feeling sehati sejiwa dengan @erniezakri #DuoStarBattle #DuoStar . . Layan video penuh di www.duostar.com.my Penaja Utama #DuoStar : @aurawhiteofficial
Tue Jan 17 2017
The House Kamal Uqasha | Hari-hari kita tak semestinya rainbow dan cupcakes | Episod 5

The House Kamal Uqasha | "Hari-hari kita tak semestinya rainbow dan cupcakes | Episod 5

Kali ni, ada Aprena Manrose dan suaminya sekali bersama-sama Uqasha dan Kamal. Tapi dalam perjalanan, Uqasha terpaksa memandu Caravan? Apa jadi agaknya? Berjaya ke Uqasha memandu Caravan manual? Tonton episod penuh di Astro Ria atau korang boleh strim di Astro Go dan VOD sekarang! Saksikan ‘The House’ selama 10 episod di platform televisyen menerusi saluran Astro Ria (124) setiap hari Rabu, jam 9.30 malam. Layari gempak.com/thehouse untuk video menarik! #AstroGempak #TheHouseKamalUqasha #GempakOriginalSeries
Wed May 25 2022
Selamat Pagi Cikgu | Mizi Take It Easy [Episod 4]

Selamat Pagi Cikgu | Mizi Take It Easy [Episod 4]

Episod akhir kali ni ada tetamu jemputan iaitu "team jahat" . Apa Team Jahat tu nak buat kat team Mizi ni?? Saksikan Mizi Take It Easy setiap Selasa jam 12 tgh di Astro Gempak! #MiziTakeItEasy #GempakOriginalSeries
Tue May 24 2022
Julia's Secret Recipe | Episod 1

Julia's Secret Recipe | Episod 1

Julia berhenti kerja dan jadi pembantu Bunga di kedainya. Julia tak minat jaga bunga dan kuasa viral menyebabkan hashtag 'BungaIsCancelled' trending di sosial media. Adakah Julia akan minta maaf kepada Bunga dan menebus kesalahannya? Jom saksikan video penuh sekarang.
Mon May 23 2022
DONT LAUGH SCHOOL -  SHASHIC

DONT LAUGH SCHOOL - SHASHIC

Apa pulak lah game yang dorang akan main dalam episod kali ni. Ke korang dah tahu dah game apa? Tapi kan, korang rasa boleh ke pemain jemputan kita sahut cabaran Iseey? Haa! Jom kita tengok Dont Laugh bersama dengan host kita Iseey dan tetamu jemputan yang pasti akan buat korang gelak tak kering gusi!
Tue May 24 2022
DONT LAUGH SCHOOL - RANI KULUP

DONT LAUGH SCHOOL - RANI KULUP

Kita ada tetamu istimewa dalam Dont Laugh kalini! Korang rasa korang kenal siapa? Haaa! Jom kita tengok Dont Laugh bersama dengan host kita Iseey dan tetamu jemputan yang pasti akan buat korang gelak tak kering gusi!
Mon May 23 2022
Mystery Ranking Show Malaysia Kapsul - EP1

Mystery Ranking Show Malaysia Kapsul - EP1

Macam mana dengan show tadi? Best? Kalau korang nak lagi, apa kata korang layan kapsul ni pulak. Jom kita tengok apa persiapan dorang sebelum bermulanya show tadi. #MysteryRankingShowMalaysia
Fri May 20 2022
MATEEN & HADI - Operasi Nak Raya | Di Sebalik Tabir

MATEEN & HADI - Operasi Nak Raya | Di Sebalik Tabir

Korang nak tahu macam mana Mateen & Hadi di sebalik tabir? Jom kita saksikan video penuh ni sekarang! #Mateendanhadi
Thu May 19 2022
The House Kamal Uqasha | “Memang macam magic gila! | Episod 4

The House Kamal Uqasha | “Memang macam magic gila!" | Episod 4

Woww! Sayang betul Kamal dekat Uqasha ya. untuk Isteri tercinta semuanya boleh! Tak sia-sia dorang pergi Air Terjun Pelangi, memang cantik dan puas hati! Tonton episod penuh di Astro Ria atau korang boleh strim di Astro Go dan VOD sekarang! Saksikan ‘The House’ selama 10 episod di platform televisyen menerusi saluran Astro Ria (124) setiap hari Rabu, jam 9.30 malam. Layari gempak.com/thehouse untuk video menarik! #AstroGempak #TheHouseKamalUqasha #GempakOriginalSeries
Wed May 18 2022
CANTIK TAK - EP5

CANTIK TAK - EP5

Konsep apa saja yang sempat uols! Hahaha, ada ye konsep mekap macam tu? Tapi kalau dah ada anak kecil ni kan memang mencabar tau! Nak tahu sebab apa Elfira mengucap panjang bila Rayyan pegang gincu? Jom tonton sama-sama, memang terhibur gais. #SmileOutLoud #ColgateOpticWhiteO2 #CantikTak #RiaX #RamadanSLK #RayaSLK @colgate_malaysia
Wed May 18 2022
Wacha Ala Malaysia | Mizi Take It Easy [Episod 3]

Wacha Ala Malaysia | Mizi Take It Easy [Episod 3]

Episod kali ni ada member baru join Mizi, Ernest & Batrisyia. Siap kena interview lagi ye.. Tapi challenge minggu ni love! Saksikan Mizi Take It Easy setiap Selasa jam 12 tgh di Astro Gempak! #MiziTakeItEasy #GempakOriginalSeries
Tue May 17 2022
Julia's Secret Recipe Official Trailer

Julia's Secret Recipe Official Trailer

Eh siapa pulak dah Julia ni? Kenapa pulak dia suka sangat tukar tukar kerja ni? Lepas tu kenapa Adam marah Julia tu? Kenapa Bunga’s Secret Garden sampai trending? Ariel tu pulak siapa? Kenapa Ariel cakap Julia fake? Kalau korang nak tahu jawapan untuk semua soalan ni, korang kena saksikan Julia’s Secret Recipe bermula 23 Mei, setiap Isnin. #Gempak #AstroGempak #JuliaSecretRecipe #GempakOriginalSeries
Mon May 16 2022
CANTIK TAK - EP4

CANTIK TAK - EP4

Kita rasa macam petik jari aje nak dapatkan natural makeup look masa nak pergi beraya ni. Tapi bagi @nadia.brian bukan senang! Nak tahu sebab apa? Jom tonton sama-sama. #SmileOutLoud #ColgateOpticWhiteO2 #CantikTak #RiaX #RamadanSLK #RayaSLK @colgate_malaysia
Wed May 11 2022
DONT LAUGH SCHOOL - LISA BLACKPINK

DONT LAUGH SCHOOL - LISA BLACKPINK

Eh. Eh. Lisa Blackpink pun ada dalam Dont Laugh School? Game yang dorang main ni pun bukan senang. Haha. Jom kita tengok Dont Laugh bersama dengan host kita Iseey dan tetamu jemputan yang pasti akan buat korang gelak tak kering gusi!
Thu May 12 2022
DONT LAUGH SCHOOL - KAK ROCK

DONT LAUGH SCHOOL - KAK ROCK

Jom kita tengok Dont Laugh School dalam episod Kelas Vokal dan Spotcheck bersama dengan host kita Iseey dan tetamu jemputan yang pasti akan buat korang gelak tak kering gusi malam ni! Hahahah Tak percaya? Korang tengok lah sendiri!
Tue May 10 2022
Ronda-Ronda KL | Mizi Take It Easy [Episod 2]

Ronda-Ronda KL | Mizi Take It Easy [Episod 2]

Banyak je tempat menarik sekitar KL ni.. jom kita follow Mizi & the geng ronda-ronda KL! Dengar-dengar ada yang tak tahan dengan cabaran kali ini. Haha Saksikan Mizi Take It Easy setiap Selasa jam 12 tgh di Astro Gempak! #MiziTakeItEasy #GempakOriginalSeries
Tue May 10 2022