UTAMAVIDEOPMTepiKakGeeSALAM MUSLIMCHINGUDREBARGEMPAK SPOTPERADUANProgram

[3 Gadis Manis] Episod 3 - Mengapai Bintang

Nina, Mar dan Jo tidak bertegur sapa akibat salah faham. Nina telah ditipu ditempat kerja dan rakan-rakannya berusaha untuk membantu Nina, ketika itulah identiti Mar yang sebenar telah terbongkar. @hannahdelisha @yayazahir @dee_alhadi @aedyxashraf @fahadiman #gempakoriginalseries #awesomelikecherryblossom #astrogempak

Wed Oct 06 2021
Pepatung - Teman Tapi Mesra | The Masked Singer 2

Pepatung - Teman Tapi Mesra | The Masked Singer 2

Pelakon? Bukan penyanyi? Suka terbang? Pilot bak kata abang Remy. Siapakah juri yang dapat teka paling tepat? Haaa!
Seladang - Kembali Merindu | The Masked Singer 2

Seladang - Kembali Merindu | The Masked Singer 2

Dah macam konsert dah min tengok! Memang best seladang ni! Siapa ye korang rasa?
Harum Manis - Oh La La | The Masked Singer 2

Harum Manis - Oh La La | The Masked Singer 2

Terbaik lah Harum Manis! Ohh! Laaa! Laaa! Layan habis persembahan daripada Harum Manis! Korang dah dapat teka siapa je setakat ni?
Aiskrim Roti - Isabella | The Masked Singer 2

Aiskrim Roti - Isabella | The Masked Singer 2

Fuhh! Syahdu habis persembahan daripada Aiskrim Roti. Siapalah sebenarnya di sebalik topeng ni. Hmm.
Burung Hantu - Rindu | The Masked Singer 2

Burung Hantu - Rindu | The Masked Singer 2

Burung hantu mempersembahkan lagu-lagu dangdut malam ni! Layan layan!
Teh Tarik - Kenangan Bersamamu | The Masked Singer 2

Teh Tarik - Kenangan Bersamamu | The Masked Singer 2

Betul betul susah ni. Min rasa macam penyanyi lama, tapi macam bukan. Haa. Sudah.
Periuk Kera - Baby Sayang (Jangan Marah) | The Masked Singer 2

Periuk Kera - Baby Sayang (Jangan Marah) | The Masked Singer 2

Bukan setakat menyanyi biasa, tapi siap rap tau! Power! Power!
Merak - Lets Get Loud | The Masked Singer 2

Merak - Lets Get Loud | The Masked Singer 2

Penutup yang terbaik untuk minggu 1 ni! Ramai lah yang best dalam musim ke-2 ni. Min pun dah tak tahu nak teka siapa dah. Haha.
Mat Penyu - Gemuruh | The Masked Singer 2

Mat Penyu - Gemuruh | The Masked Singer 2

Mat penyu seorang ahli sukan? Ye ker ni? Ada iras-iras ke? Hmm. Misteri sangat!
Orkid - Kucu Kuca | The Masked Singer 2

Orkid - Kucu Kuca | The Masked Singer 2

Comel je min tengok orkid ni menanyi! Suara pun sedap. Memang susah nk teka ni. heheh
Ratu Semut - Dikir Puteri | The Masked Singer 2

Ratu Semut - Dikir Puteri | The Masked Singer 2

Wahhh! Persembahan pembukaan yang sangat best daripada Ratu Semut! Berdikir siap! Terbaik lah!
Rambutan - Kurik Kundi | The Masked Singer 2

Rambutan - Kurik Kundi | The Masked Singer 2

Persembahan yang tak cukup sebab best sangat bak kata juri kita! Apa pendapat korang?
Bujang Senang - Yank | The Masked Singer 2

Bujang Senang - Yank | The Masked Singer 2

Min rasa bujang senang ni mesti seorang rocker! Suara memang padu habis!
Nanas - Itik Gembo Gembo | The Masked Singer 2

Nanas - Itik Gembo Gembo | The Masked Singer 2

Korang setuju ke dengan juri yang nenas bukanlah seorang penyanyi? Ke korang rasa memang nenas seorang penyanyi?
[PROMO] Big Stage | Lia

[PROMO] Big Stage | Lia

Lia ada senjata rahsia? Agaknya apa eh guys? Yih! Tasabarnya nak tengok persembahan pertama Lia di Big Stage nanti! Saksikan Big Stage Musim 4, bermula 6 Feb 2022,setiap Ahad, jam 9 Malam di Astro Ria!