UTAMAVIDEOPMTepiKakGeeSALAM MUSLIMCHINGUDREBARGEMPAK SPOTPERADUANProgram

Dolla Menari, Hun Haqeem Terkehel, Riena Pening | Gempak TV

Hahaha haa korang kena tengok Dolla lawan dengan Hos untuk menari. Memang power!

Dolla Menari, Hun Haqeem Terkehel, Riena Pening | Gempak TV
Wed Dec 30 2020
Keli Masak Lemak Cili Padi #LaukExpress

Keli Masak Lemak Cili Padi #LaukExpress

Dr. Hafiz Pening Tengok Perangai Idan & Shasha Abedul | Gempak TV S2 - EPS 50

Dr. Hafiz Pening Tengok Perangai Idan & Shasha Abedul | Gempak TV S2 - EPS 50

Hahaha. Macam-macam perangai diorang ni. Nak tahu apa special untuk episod kalini? Korang kena laa layan!
Rindu - Dr. Hafiz ft. Le' Lagoo Band | Gempak TV

Rindu - Dr. Hafiz ft. Le' Lagoo Band | Gempak TV

Perghhh memang sesuai dijadikan hadiah untuk teman istimewa. Memang bestt. Terimalah persembahan akustik dari Dr. Hafiz untuk anda semua!
Idan lari rumah dengan Shasha Abedul | Gempak TV

Idan lari rumah dengan Shasha Abedul | Gempak TV

Apa kes diorang ni sampai nak lari rumah bagai? Jom dengar penjelasan penuh diorang kenapa diorang lari dari rumah.
Dr. Hafiz Rindu Someone... | Gempak TV

Dr. Hafiz Rindu Someone... | Gempak TV

Min dengar cerita dari producer, Dr. Hafiz buat lagu ni untuk someone special. Tapi siapa? Nak tahu siapa someone special tu, korang kena tengok sampai habis.
Shasha Pipi Merah Merah Nak Cendol | Gempak TV

Shasha Pipi Merah Merah Nak Cendol | Gempak TV

Amboii power betul Idan dengan Shasha ni. Min terhibur tengok diorang ni buat aksi spontan diorang. Besttt!
The Maid | Video Pengakuan - Episod 3

The Maid | Video Pengakuan - Episod 3

Betul ke Kak Mel yang bunuh Puan Elisa? Korang pun rasa yang sama? Sebelum tu, kita dengar dulu pengakuan-pengakuan dari yang lain terhadap Kak Mel dalam Episod 3 Video pengakuan The Maid! Jom kita layan! #DramaTheMaid #GempakOriginalSeries #AstroRia
The Maid | Episod 3 - Gadis Misteri

The Maid | Episod 3 - Gadis Misteri

Tingkah laku Citra yang agak misteri dan seperti sedang mencari sesuatu membuatkan Suhana syak Citra adalah penyamar. Suhana cuba selidik identiti sebenar Citra yang turut dibantu oleh Remy.
Zizi Kirana Curahkan Semua Di Dalam Tentu | Gempak TV

Zizi Kirana Curahkan Semua Di Dalam Tentu | Gempak TV

Dah laa suara sedap Zizi ni, lagi baru ni pun best! Dengar kata memang feel bila tulis lagu ni, betul ke?
Dr Say Cuba Caras Job Hun Haqeem & Daniel | Gempak TV

Dr Say Cuba Caras Job Hun Haqeem & Daniel | Gempak TV

Alahh alah Dr Say ni. Semua job dia nak ye! Sampai tempat hos Gempak TV pun dia nak hahaha. Insyaallah, ada rezeki kita akan bersama!
Fakta atau Mitos Bersama Dr. Say | Gempak TV

Fakta atau Mitos Bersama Dr. Say | Gempak TV

Haa selalu kita tengok hos buli tetamu kan, tapi untuk kalini jom kita tengok tetamu pula buli hos!
Tentu - Zizi Kirana ft. Le' Lagoo Band | Gempak TV

Tentu - Zizi Kirana ft. Le' Lagoo Band | Gempak TV

Perghhh! Memang sedap dan memang meremang bila dengar lagu ni versi akustik. Memang Gempakkk!
The Maid | Video Pengakuan - Episod 2

The Maid | Video Pengakuan - Episod 2

Disebabkan si Jay ni pandai menipu, habis semua isteri isteri Jay bergaduh lepas malam baling dadu tu? Tapi persoalan yang terbesar sekali, siapa yang bunuh Elisa? Korang rasa? Jom kita dengar sikit video pengakuan masing-masing di episod 2 malam ni! Saksikan Episod penuh The Maid di Astro Ria atau korang boleh saksikan highligh 7 minit di www.gempak.com! #DramaTheMaid #GempakOriginalSeries #AstroRia
The Maid | Episod 2 - Cakap Belakang

The Maid | Episod 2 - Cakap Belakang

Polis mulakan siasatan dan menyoal siasat semua isteri. Mereka saling syak dan tuduh antara satu sama lain. Kak Mel tiba-tiba mengaku salah dan muncul pula Citra, pembantu rumah yang baru. #DramaTheMaid #GempakOriginalSeries #AstroRia
Kerang Rebus Ala Thai #LaukExpress

Kerang Rebus Ala Thai #LaukExpress

Hi gais! Korang tengah buat apa tu? Haa PKP ni, apa kata korang try buat menu ni kat rumah! Kerang Rebus Ala Thai! Perghhh sumpah senang dan sedap! 🤤 #LaukExpress