UTAMAVIDEOPMTepiKakGeeSALAM MUSLIMCHINGUDREBARGEMPAK SPOTPERADUANProgram

[EPISOD PENUH] OCD: Derita Berulang-Ulang | Sembang Tepi Kak Gee | Episod 3

Kak Gee dan pakar psikologi klinikal Akif Basri akan bersama pelakon Dini Schatzmann, membincangkan masalah OCD yang dihadapi oleh Zaza. #SembangTepiKakGee #PMTepiKakGee #STKG #PMTKG #gempak

Thu Jun 03 2021
BORO - MINGGU 2 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

BORO - MINGGU 2 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Ingat senang ke nak baca berita. Silap baca jadi benda lain.
BAHYE - MINGGU 2 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

BAHYE - MINGGU 2 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Walaupun kubur dah panggil, masih ligat pakcik pakcik ni. Lutut dah longgar pun masih ada semangat nak main badminton.
CAWAN - MINGGU 2 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

CAWAN - MINGGU 2 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Orang cakap nak serbu tembok pakai helmet dulu. Takut jadi macam ni la. Malu je dapat.
Penunggang Agama 2 ada agenda sendiri? | Gempak TV S3 - EPS 25

Penunggang Agama 2 ada agenda sendiri? | Gempak TV S3 - EPS 25

Di Gempak TV macam-macam info kita akan kongsikan! Cerita artis, filem baru, drama baru, program baru! Saksikan Gempak TV setiap Khamis jam 9 malam di Astro Ria okey!
Sepahtu Reunion Extra - EP2

Sepahtu Reunion Extra - EP2

Macam biasa, sebelum korang layan #sepahtureunionlive kejap lagi, apa kata korang Sepahtu Reunion Extra untuk minggu ni. Dengar - dengar ada 2 artis jemputan? korang rasa siapa yang akan join Fikry Ibrahmin dalam episod 2? Jom layan Episod penuh! Jangan lupa untuk saksikan Sepahtu Reunion setiap Khamis, pukul 9 Malam di Astro Warna! #SepahtuReunionExtra
[3 Gadis Manis Musim 3] Episod 2

[3 Gadis Manis Musim 3] Episod 2

Sabrina berhenti kerja dan Kirin tak dapat bantu majikannya menyelamatkan cake house. Adakah mereka akan berjaya keluar dari kemelut hidup masing-masing atau berupaya menggapai impian seperti Icha? #gempakoriginalseries #3gadismanis #astrogempak
Highlight Persembahan All Together Now Malaysia | Minggu 6

Highlight Persembahan All Together Now Malaysia | Minggu 6

Kita dah di minggu ke-6 ATNMY gais! Nah min belanja sikit highlight persembahan untuk kesemua peserta di minggu ke-6! Korang boleh check out All Together Now Live+ di Facebook dan Youtube Astro Gempak dan jangan lupa vote peserta kegemaran korang sekarang di www.gempak.com/AllTogetherNowMY P/S : Promo dan program #AllTogetherNowMY dirakam ketika PKPP. SOP PKPP telah dipatuhi dan penjarakan fizikal tetap dijaga. Keep calm, stay safe & lots of love! ❤️ #BersatuDenganLagu #AllTogetherNowMY
Highlight Persembahan All Together Now Malaysia | Minggu 5

Highlight Persembahan All Together Now Malaysia | Minggu 5

Kita dah di minggu ke-5 ATNMY gais! Nah min belanja sikit highlight persembahan untuk kesemua peserta di minggu ke-5! Korang boleh check out All Together Now Live+ di Facebook dan Youtube Astro Gempak dan jangan lupa vote peserta kegemaran korang sekarang di www.gempak.com/AllTogetherNowMY P/S : Promo dan program #AllTogetherNowMY dirakam ketika PKPP. SOP PKPP telah dipatuhi dan penjarakan fizikal tetap dijaga. Keep calm, stay safe & lots of love! ❤️ #BersatuDenganLagu #AllTogetherNowMY
TIRO - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

TIRO - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Buat pertama kali Syaiful & Sharif bergandingan dengan orang lain selain adik beradik dia di pentas MLM. Eh ada YB datang la. Macam kenal.
PUTEH - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

PUTEH - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Uish. Pening kepala kalau ada pawagam macam ni. Tapi bagus juga kalau ada, takde la orang buat pelik-pelik dalam tu.
TOBAT - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

TOBAT - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Tersentuh pulak hati tengok rancangan Tobat Kah Anda ni. Tapi Dr Love tu sesuatu sangat kan.
BAHYE - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

BAHYE - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Memang Bahye kalau GPS macam ni. Entah kemana-mana driver bawa karang.
OTAI - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

OTAI - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Bila dah masuk Fasa 4 ni , meeting kena mula balik la. Selamber je Ketua Kampung call anak PM nak cakap terima kasih. Lain macam punya kabel ni.
3 OTAK - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

3 OTAK - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Peserta baru untuk tahun ini. Ni pertama kali nampak kedai mamak macam ni. Banyak dah berubah lepas PKP ni ye.
TAICI - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

TAICI - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Ramai mak ayah macam ni. Lama anak tak balik, silap-silap muka anak pun dah lupa macam mana.