UTAMAVIDEOPMTepiKakGeeSALAM MUSLIMCHINGUDREBARGEMPAK SPOTPERADUANProgram

Mr Grey - EP7

Malique Gregory "Mr. Grey" (Fendy Bakry) dan Nisa Ardina (Eyra Hazali) yang mengambil keputusan bernikah, tetapi melukakan hati dua insan, iaitu Datin Musalma dan Ilham Arsyad yang sudah sekian lama menyayangi Nisa. Ketika Nisa mengecapi kebahagiaan, Grey meninggalkan isterinya untuk kembali kepada ibunya yang sedari awal tidak sukakan Nisa. Mungkinkah perpisahan ini membawa Ilham kembali kepada Nisa atau mungkin Grey menyedari kesilapannya dan kembali menuntut tempatnya dalam hati Nisa?

Mon Jul 13 2020
Pepatung - Teman Tapi Mesra | The Masked Singer 2

Pepatung - Teman Tapi Mesra | The Masked Singer 2

Pelakon? Bukan penyanyi? Suka terbang? Pilot bak kata abang Remy. Siapakah juri yang dapat teka paling tepat? Haaa!
Seladang - Kembali Merindu | The Masked Singer 2

Seladang - Kembali Merindu | The Masked Singer 2

Dah macam konsert dah min tengok! Memang best seladang ni! Siapa ye korang rasa?
Harum Manis - Oh La La | The Masked Singer 2

Harum Manis - Oh La La | The Masked Singer 2

Terbaik lah Harum Manis! Ohh! Laaa! Laaa! Layan habis persembahan daripada Harum Manis! Korang dah dapat teka siapa je setakat ni?
Aiskrim Roti - Isabella | The Masked Singer 2

Aiskrim Roti - Isabella | The Masked Singer 2

Fuhh! Syahdu habis persembahan daripada Aiskrim Roti. Siapalah sebenarnya di sebalik topeng ni. Hmm.
Burung Hantu - Rindu | The Masked Singer 2

Burung Hantu - Rindu | The Masked Singer 2

Burung hantu mempersembahkan lagu-lagu dangdut malam ni! Layan layan!
Teh Tarik - Kenangan Bersamamu | The Masked Singer 2

Teh Tarik - Kenangan Bersamamu | The Masked Singer 2

Betul betul susah ni. Min rasa macam penyanyi lama, tapi macam bukan. Haa. Sudah.
Periuk Kera - Baby Sayang (Jangan Marah) | The Masked Singer 2

Periuk Kera - Baby Sayang (Jangan Marah) | The Masked Singer 2

Bukan setakat menyanyi biasa, tapi siap rap tau! Power! Power!
Merak - Lets Get Loud | The Masked Singer 2

Merak - Lets Get Loud | The Masked Singer 2

Penutup yang terbaik untuk minggu 1 ni! Ramai lah yang best dalam musim ke-2 ni. Min pun dah tak tahu nak teka siapa dah. Haha.
Mat Penyu - Gemuruh | The Masked Singer 2

Mat Penyu - Gemuruh | The Masked Singer 2

Mat penyu seorang ahli sukan? Ye ker ni? Ada iras-iras ke? Hmm. Misteri sangat!
Orkid - Kucu Kuca | The Masked Singer 2

Orkid - Kucu Kuca | The Masked Singer 2

Comel je min tengok orkid ni menanyi! Suara pun sedap. Memang susah nk teka ni. heheh
Ratu Semut - Dikir Puteri | The Masked Singer 2

Ratu Semut - Dikir Puteri | The Masked Singer 2

Wahhh! Persembahan pembukaan yang sangat best daripada Ratu Semut! Berdikir siap! Terbaik lah!
Rambutan - Kurik Kundi | The Masked Singer 2

Rambutan - Kurik Kundi | The Masked Singer 2

Persembahan yang tak cukup sebab best sangat bak kata juri kita! Apa pendapat korang?
Bujang Senang - Yank | The Masked Singer 2

Bujang Senang - Yank | The Masked Singer 2

Min rasa bujang senang ni mesti seorang rocker! Suara memang padu habis!
Nanas - Itik Gembo Gembo | The Masked Singer 2

Nanas - Itik Gembo Gembo | The Masked Singer 2

Korang setuju ke dengan juri yang nenas bukanlah seorang penyanyi? Ke korang rasa memang nenas seorang penyanyi?
[PROMO] Big Stage | Lia

[PROMO] Big Stage | Lia

Lia ada senjata rahsia? Agaknya apa eh guys? Yih! Tasabarnya nak tengok persembahan pertama Lia di Big Stage nanti! Saksikan Big Stage Musim 4, bermula 6 Feb 2022,setiap Ahad, jam 9 Malam di Astro Ria!