UTAMAVIDEOPMTepiKakGeeSALAM MUSLIMCHINGUDREBARGEMPAK SPOTPERADUANProgram

OZIL - Teroesir ( Menunggu Karma )

Ozil mendapat pujian daripada juri menerusi nyanyiannya di konsert Rockanova minggu ke 2 ini

Thu Apr 06 2017
Naqiu Menggigil Bila Dapat Offer Dengan Vanessa | Gempak TV

Naqiu Menggigil Bila Dapat Offer Dengan Vanessa | Gempak TV

Haa, Vanessa ni bukan biasa biasa tau aura dia. Sampaikan Naqiu pun menggelatar tangan bila dapat offer nyanyi dengan dia. Nak tahu kisah lanjut? Jom tengok!
Journey Semasa Kuarintin | Gempak TV

Journey Semasa Kuarintin | Gempak TV

Khas kami bawakan kepada anda, bekas pesakit Covid yang telah menjalani kuarantin di pusat kuarantin. Jom dengar segala pengalam beliau ketika disana.
Jangan Percaya Mitos Vaksin | Gempak TV

Jangan Percaya Mitos Vaksin | Gempak TV

Kepada korang-korang yang dekat luar tu, min mintak sangat sangat jangan percaya dengan mitos buruk pasal vaksin ni. Insyaallah semuanya selamat lepas korang terima suntikan tu.
Naqiu & Vanessa - Rindu Separuh Nyawa ft. Le’ Lagoo Band | Gempak TV

Naqiu & Vanessa - Rindu Separuh Nyawa ft. Le’ Lagoo Band | Gempak TV

Perghh, kan min dah cakap. Memang power bila dua orang ni beragbung! Korang tunggu apa lagi? Jom laa dengar sekali hehehe.
“Gagal Hari Ini, Bukan Selamanya Gagal” | Gempak TV

“Gagal Hari Ini, Bukan Selamanya Gagal” | Gempak TV

Korang ingat lagi tak Uncle Salman yang pernah menduduki SPM ketika usianya dah lanjut? Haa kalini jom dengar apa kata Uncle Salman tentang keputusan peperiksaan beliau!
Naqiu Menggigil dengan Vanessa dan Jangan Percaya Mitos Vaksin | Gempak TV S3 - EPS 08 | #EdisiDudukRumah

Naqiu Menggigil dengan Vanessa dan Jangan Percaya Mitos Vaksin | Gempak TV S3 - EPS 08 | #EdisiDudukRumah

Khas kamibawakan kepada anda tentang beberapa mitos vaksin yang tidak boleh dipercayai dan tolong jangan percaya & betul ke dengar kata Naqiu bila dapat offer duet dengan Vanessa terus menggigil? Dah kenapa ye? Seuanya dalam Gempak TV!
Trauma: Kemalangan Lalu Kerap Menghantui | #STKG | EP 5

Trauma: Kemalangan Lalu Kerap Menghantui | #STKG | EP 5

Kak Gee dan pakar psikologi klinikal Akif Basri akan bersama pelakon Catriona Ross, membincangkan masalah trauma yang dihadapi oleh Mr. Trauma. #SembangTepiKakGee #PMTepiKakGee #STKG #PMTKG #gempak
Borak Bapak Bapak - Benda Bapak Jangan Buat Depan Anak

Borak Bapak Bapak - Benda Bapak Jangan Buat Depan Anak

Wahai bapak-bapak semua, tahu tak bukan semua benda boleh buat depan anak? Keep it low bro, jangan kantoi. Lagi tambah masalah kalau anak-anak tu tahu... Nak tahu lagi? korang kena layan drama Ahli Bapak Bapak Club, MALAM INI, jam 9.30 mlm di Astro Ria dan Astro Go! Korang kena layan juga Borak Bapak Bapak di gempak.com #ABBC #AhliBapakBapakClub #AstroGempak #GempakOriginalSeries #AstroRia #Gempak
[EPISOD PENUH] AHLI BAPAK BAPAK CLUB - EP5

[EPISOD PENUH] AHLI BAPAK BAPAK CLUB - EP5

Nick paranoid setelah dapat tahu Qadir, bekas suami isterinya, Fisya sudah keluar dari penjara dan mahu bertemu dengan anak-anak dan bekas isterinya. Joe tawar diri untuk bersemuka dengan Qadir.
[EPISOD PENUH] Derita Untuk Bahagia - EP4

[EPISOD PENUH] Derita Untuk Bahagia - EP4

Betulkah Syuhada dah meninggal pada dua tahun yang lepas? Saksikan Derita Untuk Bahagia episod 4 sekarang. Jangan lupa tengok EPISOD BARU setiap Isnin-Jumaat, jam 6 Petang di Astro Prima.
[EPISOD PENUH] Derita Untuk Bahagia - EP3

[EPISOD PENUH] Derita Untuk Bahagia - EP3

"Kalau nak hidup senang kenalah menumpang..." Nampaknya Yam tahu rahsia Lina, tapi rahsia apa tu? Saksikan Derita Untuk Bahagia episod 3 sekarang. Jangan lupa tengok EPISOD BARU setiap Isnin-Jumaat, jam 6 Petang di Astro Prima.
[EPISOD PENUH] Derita Untuk Bahagia - EP2

[EPISOD PENUH] Derita Untuk Bahagia - EP2

Betulkah Salleh yang mengandungkan Lina? Ini perangkap ke? Saksikan Derita Untuk Bahagia episod 2 sekarang. Jangan lupa tengok EPISOD BARU setiap Isnin-Jumaat, jam 6 Petang di Astro Prima.
[EPISOD PENUH] Derita Untuk Bahagia - EP1

[EPISOD PENUH] Derita Untuk Bahagia - EP1

Alisha (Azar Azmi) ialah gadis yang rajin dan yang membesar dalam keadaan yang penuh dengan cabaran, bapanya kaki pukul manakala ibunya membanting tulang membesarkannya. Saksikan Derita Untuk Bahagia episod 1 sekarang. Jangan lupa tengok EPISOD BARU setiap Isnin-Jumaat, jam 6 Petang di Astro Prima.
Body Shaming: Salahkah Aku Bertubuh Gempal? | #STKG | EP 4

Body Shaming: Salahkah Aku Bertubuh Gempal? | #STKG | EP 4

Kak Gee dan pakar psikologi klinikal Akif Basri akan bersama Kevin Zahri, Cikgu Fitness Malaysia membincangkan masalah bodyshaming yang dihadapi oleh Gadis Yang Tersakiti. #SembangTepiKakGee #PMTepiKakGee #STKG #PMTKG
Borak Bapak Bapak - Ciri-ciri bapak Ohsem

Borak Bapak Bapak - Ciri-ciri bapak Ohsem

Bapak korang ohsem tak? Kalau ohsem, apa yang bapak korang buat? Dengar kata bila bagi anak dengar lagu Linkin park pun boleh di kira sebagai bapak yang ohsem? Hmm. Jom kita tengok apa sebenarnya ciri-ciri untuk menjadi seorang bapak yang ohsem!