UTAMAHALAMAN SAYAVIDEORANCANGANROJAKDAILYZON LAWAKSALAM MUSLIMPERADUAN

TEKA TEKI HAMBAR - Sophialiana

Wow walaupun api DEFAM tak panas, korang jangan main-main tau. Jom layan jawapan-jawapan comel dari Sophialiana sekarang!
Sophia Liana & Budak Ngam
#SophialianaXBudakNgamDDS20

Mon Feb 14 2022

TEKA TEKI HAMBAR - Sophialiana

Wow walaupun api DEFAM tak panas, korang jangan main-main tau. Jom layan jawapan-jawapan comel dari Sophialiana sekarang!
Sophia Liana & Budak Ngam
#SophialianaXBudakNgamDDS20
#YakinnyaKamuChallenge Bersama Sophia Liana | Dansa Dan Sing

#YakinnyaKamuChallenge Bersama Sophia Liana | Dansa Dan Sing

Sophia Liana korang rasa tinggi tak keyakinan dia? Ke korang rasa tak yakin? Eh. Nak tahu, kena lah tengok video ni!
#YakinnyaKamuChallenge Bersama Waris | Dansa Dan Sing

#YakinnyaKamuChallenge Bersama Waris | Dansa Dan Sing

Kali ini, kita tengok Waris pulak dengan keyakinan dia, macam mana. Tinggi ke rendah. Jom kita tengok
#YakinnyaKamuChallenge Bersama Wani Kayrie | Dansa Dan Sing

#YakinnyaKamuChallenge Bersama Wani Kayrie | Dansa Dan Sing

Korang rasa Wani Kayrie ni yakin ke tak? Sejauh mana dia rasa dia yakin dengan hasil yang dah di beri dalam konsert yang lepas? Jom layan!
#YakinnyaKamuChallenge Bersama Arja Lee | Dansa Dan Sing

#YakinnyaKamuChallenge Bersama Arja Lee | Dansa Dan Sing

Jom Kita tengok sejauh mana keyakinan Arja Lee dalam soalan soalan yang ditujukan dari min! Korang rasa yakin ke tak dengan jawapan Arja Lee? Jom tengok!
#YakinnyaKamuChallenge Bersama Chubb-E | Dansa Dan Sing

#YakinnyaKamuChallenge Bersama Chubb-E | Dansa Dan Sing

Korang rasa korang yakin ke tak yakin kalau korang kat tempat Chubb-E? apa kata korang layan dulu!
Boleh Ke Dorang Eja Terbalik? | Dansa Dan Sing

Boleh Ke Dorang Eja Terbalik? | Dansa Dan Sing

Baru suruh eja terbalik dah cuak masing-masing. Susah ke eja terbalik ni ? Min tengok dorang kemain mengeja lagi kat dalam video ni. Siap ada yang blur lagi. Tak caya? Jom tengok full video ni!
Dance Challenge | Sherry Alhadad vs Shiha Zikir

Dance Challenge | Sherry Alhadad vs Shiha Zikir

Nak tahu orang tu hebat dance ke tak, kita kena bagi dia challenge yang bukan beshe beshe beb. Kita tengok artis artis #DansaDanSing2020 ni punya skill memang terbaek weh. Nak tengok video penuh, download je app Astro GO and korang gelak lah puas-puas. Serious tak mengecewakan. #DansaDanSing #DDS20 #GODanceChallenge
Dance Challenge | Raja Syahiran vs Harris Baba

Dance Challenge | Raja Syahiran vs Harris Baba

Nak tahu orang tu hebat dance ke tak, kita kena bagi dia challenge yang bukan beshe beshe beb. Kita tengok artis artis #DansaDanSing2020 ni punya skill memang terbaek weh. Nak tengok video penuh, download je app Astro GO and korang gelak lah puas-puas. Serious tak mengecewakan. #DansaDanSing #DDS20 #GODanceChallenge
Chubb-e & Zeppo Youngsterz Crew - Good Boy | Dansa Dan Sing Minggu 1

Chubb-e & Zeppo Youngsterz Crew - Good Boy | Dansa Dan Sing Minggu 1

Persembahan pertama Chubb-e telah mencuri hati Dato' Rizalman.
Atilia, Yasmin Hani & The Lola - Bahagiaku | Dansa Dan Sing Minggu 1

Atilia, Yasmin Hani & The Lola - Bahagiaku | Dansa Dan Sing Minggu 1

Juri tidak mempersoalkan Yasmin Hani tidak menyanyi pada Minggu 1, Hos telah memperjelaskan pada malam itu salah satu penari utama tidak bersama mereka.
TEKA TEKI HAMBAR - Nik Qistina

TEKA TEKI HAMBAR - Nik Qistina

Bila tengok sisi lain Nik melalui #tekatekihambar tak perasan dia ni penari profesional, nampak cam pelawak pun ada. Jom layan.
Nik Qistina & DP Fam
#nikqistinaanddpfamDDS20
TEKA TEKI HAMBAR - Raja Syahiran

TEKA TEKI HAMBAR - Raja Syahiran

Bila Raja dapat #tekatekihambar jom tengok apa jawapan-jawapannya. HAHAHA
Raja Syahiran & 2Twenty2 Squad #rajasyahiran2twenty2squadDDS20
LAWAK ATAU KOYAK - W.A.R.I.S

LAWAK ATAU KOYAK - W.A.R.I.S

Macam mana tak naik hantu, soalan pun berbelit-belit. Jom tengok W.A.R.I.S sekeh kepala wartawan baru, Glup.
W.A.R.I.S & Alamak
#WarisalamakDDS20
TEKA TEKI HAMBAR - Sophialiana

TEKA TEKI HAMBAR - Sophialiana

Wow walaupun api DEFAM tak panas, korang jangan main-main tau. Jom layan jawapan-jawapan comel dari Sophialiana sekarang!
Sophia Liana & Budak Ngam
#SophialianaXBudakNgamDDS20
TEKA TEKI HAMBAR - Arja Lee

TEKA TEKI HAMBAR - Arja Lee

Geram jerr Arja Lee layan #tekatekihambar dari kitorang ni, jom tengok responnya sekarang!
Arja & The Pirates
#arjaandthepiratesDDS20