UTAMAHALAMAN SAYAVIDEORANCANGANROJAKDAILYZON LAWAKSALAM MUSLIMPERADUAN

#YakinnyaKamuChallenge Bersama Wani Kayrie | Dansa Dan Sing

Korang rasa Wani Kayrie ni yakin ke tak? Sejauh mana dia rasa dia yakin dengan hasil yang dah di beri dalam konsert yang lepas? Jom layan!

Mon Feb 14 2022

#YakinnyaKamuChallenge Bersama Wani Kayrie | Dansa Dan Sing

Korang rasa Wani Kayrie ni yakin ke tak? Sejauh mana dia rasa dia yakin dengan hasil yang dah di beri dalam konsert yang lepas? Jom layan!
#YakinnyaKamuChallenge Bersama Sophia Liana | Dansa Dan Sing

#YakinnyaKamuChallenge Bersama Sophia Liana | Dansa Dan Sing

Sophia Liana korang rasa tinggi tak keyakinan dia? Ke korang rasa tak yakin? Eh. Nak tahu, kena lah tengok video ni!
#YakinnyaKamuChallenge Bersama Waris | Dansa Dan Sing

#YakinnyaKamuChallenge Bersama Waris | Dansa Dan Sing

Kali ini, kita tengok Waris pulak dengan keyakinan dia, macam mana. Tinggi ke rendah. Jom kita tengok
#YakinnyaKamuChallenge Bersama Wani Kayrie | Dansa Dan Sing

#YakinnyaKamuChallenge Bersama Wani Kayrie | Dansa Dan Sing

Korang rasa Wani Kayrie ni yakin ke tak? Sejauh mana dia rasa dia yakin dengan hasil yang dah di beri dalam konsert yang lepas? Jom layan!
#YakinnyaKamuChallenge Bersama Arja Lee | Dansa Dan Sing

#YakinnyaKamuChallenge Bersama Arja Lee | Dansa Dan Sing

Jom Kita tengok sejauh mana keyakinan Arja Lee dalam soalan soalan yang ditujukan dari min! Korang rasa yakin ke tak dengan jawapan Arja Lee? Jom tengok!
#YakinnyaKamuChallenge Bersama Chubb-E | Dansa Dan Sing

#YakinnyaKamuChallenge Bersama Chubb-E | Dansa Dan Sing

Korang rasa korang yakin ke tak yakin kalau korang kat tempat Chubb-E? apa kata korang layan dulu!
Boleh Ke Dorang Eja Terbalik? | Dansa Dan Sing

Boleh Ke Dorang Eja Terbalik? | Dansa Dan Sing

Baru suruh eja terbalik dah cuak masing-masing. Susah ke eja terbalik ni ? Min tengok dorang kemain mengeja lagi kat dalam video ni. Siap ada yang blur lagi. Tak caya? Jom tengok full video ni!
Dance Challenge | Sherry Alhadad vs Shiha Zikir

Dance Challenge | Sherry Alhadad vs Shiha Zikir

Nak tahu orang tu hebat dance ke tak, kita kena bagi dia challenge yang bukan beshe beshe beb. Kita tengok artis artis #DansaDanSing2020 ni punya skill memang terbaek weh. Nak tengok video penuh, download je app Astro GO and korang gelak lah puas-puas. Serious tak mengecewakan. #DansaDanSing #DDS20 #GODanceChallenge
Dance Challenge | Raja Syahiran vs Harris Baba

Dance Challenge | Raja Syahiran vs Harris Baba

Nak tahu orang tu hebat dance ke tak, kita kena bagi dia challenge yang bukan beshe beshe beb. Kita tengok artis artis #DansaDanSing2020 ni punya skill memang terbaek weh. Nak tengok video penuh, download je app Astro GO and korang gelak lah puas-puas. Serious tak mengecewakan. #DansaDanSing #DDS20 #GODanceChallenge
Chubb-e & Zeppo Youngsterz Crew - Good Boy | Dansa Dan Sing Minggu 1

Chubb-e & Zeppo Youngsterz Crew - Good Boy | Dansa Dan Sing Minggu 1

Persembahan pertama Chubb-e telah mencuri hati Dato' Rizalman.
Atilia, Yasmin Hani & The Lola - Bahagiaku | Dansa Dan Sing Minggu 1

Atilia, Yasmin Hani & The Lola - Bahagiaku | Dansa Dan Sing Minggu 1

Juri tidak mempersoalkan Yasmin Hani tidak menyanyi pada Minggu 1, Hos telah memperjelaskan pada malam itu salah satu penari utama tidak bersama mereka.
TEKA TEKI HAMBAR - Nik Qistina

TEKA TEKI HAMBAR - Nik Qistina

Bila tengok sisi lain Nik melalui #tekatekihambar tak perasan dia ni penari profesional, nampak cam pelawak pun ada. Jom layan.
Nik Qistina & DP Fam
#nikqistinaanddpfamDDS20
TEKA TEKI HAMBAR - Raja Syahiran

TEKA TEKI HAMBAR - Raja Syahiran

Bila Raja dapat #tekatekihambar jom tengok apa jawapan-jawapannya. HAHAHA
Raja Syahiran & 2Twenty2 Squad #rajasyahiran2twenty2squadDDS20
LAWAK ATAU KOYAK - W.A.R.I.S

LAWAK ATAU KOYAK - W.A.R.I.S

Macam mana tak naik hantu, soalan pun berbelit-belit. Jom tengok W.A.R.I.S sekeh kepala wartawan baru, Glup.
W.A.R.I.S & Alamak
#WarisalamakDDS20
TEKA TEKI HAMBAR - Sophialiana

TEKA TEKI HAMBAR - Sophialiana

Wow walaupun api DEFAM tak panas, korang jangan main-main tau. Jom layan jawapan-jawapan comel dari Sophialiana sekarang!
Sophia Liana & Budak Ngam
#SophialianaXBudakNgamDDS20
TEKA TEKI HAMBAR - Arja Lee

TEKA TEKI HAMBAR - Arja Lee

Geram jerr Arja Lee layan #tekatekihambar dari kitorang ni, jom tengok responnya sekarang!
Arja & The Pirates
#arjaandthepiratesDDS20