The House musim keenam yang menampilkan sosialit Ezurin Khyra bersama lima cahaya mata dan rakan rapatnya, Magie Abang Saufi akan membuka tirai malam ini.

Sebelum ini, anda telah membaca tentang empat cahaya mata Ezurin iaitu Tunku Amaan Khyra, Tunku Nadya Khyra dan pasangan kembar Tunku Imaan Khyra dan Tunku Omaan Khyra.

Hari ini, mari kenali cahaya mata bongsu Ezurin, Tunku Rmaan Khyra.

Tunku Rmaan Khyra, anak bongsu Ezurin Khyra dan 'baby' dalam keluarga. Suka bersukan dan seorang yang suka makan durian! Rmaan juga aktif dalam e-sukan dan dengar kata dia nak jadi Youtuber terkenal tau! Saksikan ‘The House’ selama 10 episod di platform televisyen menerusi saluran Astro Ria (124) dan Astro Ria HD (104) bermula 21 Oktober 2020, setiap hari Rabu, jam 9.00 malam. Anda juga boleh strim #OnDemand menerusi aplikasi Astro GO, Astro PVR Box atau Ultra Box! Ketahui lebih lanjut di https://astro.com.my/HowTo #Gempak #AstroGempak #TheHouseEzurin #EzurinKhyra #EKhyra @ezurinkhyra @magieabangsaufi

A post shared by Astro Gempak (@astrogempak) on


Rmaan yang kini berusia 13 tahun merupakan 'baby of the family' dan sangat manja dengan ibunya.

Setelah tamat pengajian di Horris Hill School, Rmaan kini melanjutkan pelajaran di Cheltenham, secara keseluruhan, Rmaan telah menetap di United Kingdom selama enam tahun menuntut ilmu di sana.

Antara perkara menarik mengenai Rmaan, dia sangat berbakat dalam sukan terutamanya bola sepak, kriket dan raghbi. Pada masa yang sama, dia juga menyukai e-sports.

Tinggal di luar negara tidak bermakna Rmaan tidak langsung mengambil tahu tentang lagu Melayu, satu-satunya lagu Melayu yang diketahuinya adalah Balik Kampung nyanyian Allahyarham Sudirman Arshad.

Nak tahu lebih mengenai Rmaan dan bagaimana perwatakannya? Jangan lupa saksikan The House Ezurin Khyra mulai hari ini, setiap Rabu jam 9.00 malam di Astro Ria (124) dan Ria HD (104).

Gempak sebagai portal rasmi pula akan membawakan video-video dan episod secara eksklusif menerusi gempak.com/thehouse. Episod pertama malam ini juga akan ditayangkan serentak di portal Gempak.

Program ini juga boleh distrim menerusi aplikasi Astro Go untuk pilihan yang lebih fleksibel.

Ezurin Khyra, seorang sosialit 'A-list', ibu kepada lima orang cahaya mata yang sangat dikenali dengan gaya hidup glamor dan sering mengembara ke seluruh dunia. Ezurin yang mesra disapa sebagai Princess Ezurin mempunyai personaliti yang sentiasa mencuri tumpuan di mana sahaja dia berada. Pernah mendirikan rumah tangga dengan kerabat Diraja, Ezurin sering menghadiri acara fesyen terkemuka di seluruh dunia di samping sibuk menguruskan lima orang cahaya mata. Dalam musim terbaru The House, Ezurin berkongsi tentang ikatan erat kekeluargaan bersama putera dan puteri yang tidak pernah ditonjolkan sebelum ini. The House telah membawa Ezurin bersama keluarganya untuk keluar dari zon selesa di mana mereka harus mengharungi kehidupan yang lebih sederhana serta perkara-perkara yang tidak dijangka. Bagaimanakah mereka menyahut cabaran ini? Jangan lupa saksikan The House musim keenam! Saksikan ‘The House’ selama 10 episod di platform televisyen menerusi saluran Astro Ria (124) dan Astro Ria HD (104) bermula 21 Oktober 2020, setiap hari Rabu, jam 9.00 malam. Anda juga boleh strim #OnDemand menerusi aplikasi Astro GO, Astro PVR Box atau Ultra Box! Ketahui lebih lanjut di https://astro.com.my/HowTo #Gempak #AstroGempak #TheHouseEzurin #EzurinKhyra #EKhyra @ezurinkhyra @magieabangsaufi

A post shared by Astro Gempak (@astrogempak) on