Laman Utama

All Stars Gegar Vaganza: Sedar Gaya Pengacaraan Dikritik Orang Industri, Elly Mazlein - “Jangan Baling Batu Sembunyi Tangan”

Izwan Isa
02/10/2023
09:50 MYT
Pengacara All Stars Gegar Vaganza, Elly Mazlein memahami ada dalam kalangan penonton yang kurang menggemari gaya pengacaraannya dalam program berkenaan.
Menurut Elly, dia membaca setiap kritikan yang diterima, termasuk daripada individu yang turut berkecimpung dalam industri hiburan.
“Sepatutnya… tak salah beri pendapat. Tapi, jangan baling batu sembunyi tangan. Jangan perli-perli.
“Perkara ini saya lihat sangat tidak matang, seperti budak tadika. Budak tadika sekarang pun dah pandai berterus terang. Jadi, adakah level dia sama seperti budak tadika?
“Jadi, saya harap, kalau dia rasa atau dia tidak puas hati ke apa, pada saya, dia kena hormati rancangan orang,” katanya kepada Gempak.
Selain itu, Elly turut menzahirkan rasa syukur memandangkan gandingannya bersama Nabil Ahmad dan Jiha Muse menjadi pada minggu ini.
“Ramai yang cakap itu ini tentang cara saya mengendalikan GV, tapi ada juga yang memahami, siap cakap berikan peluang.
“Jadi hari ini (semalam) dah nampak kemas dan boleh gel. Tapi apa pun, terima kasih sebab beri pendapat. Kalau tanya saya, saya sentiasa ok,” katanya lagi.
All Stars Gegar Vaganza dihoskan oleh Nabil Ahmad, Jihan Muse dan Elly Mazlein dan diadili oleh Datuk Ramli MS, Hetty Koes Endang serta Datuk Syafinaz Selamat.
All Stars Gegar Vaganza bersiaran setiap Ahad, jam 9.00 malam, ditayangkan eksklusif di Astro Ria (Saluran 104) dan untuk pilihan lebih fleksibel, ia boleh distrim melalui platform On Demand menerusi Astro Box dan aplikasi Astro GO.
All Stars Gegar Vaganza juga akan ditayangkan secara live di sooka menerusi pelan langganan mudah alih Sports & Entertainment serendah RM1.15 sehari, tanpa kontrak.
Sementara klip sedutan sesi latihan vokal, persediaan dan trivia para peserta dapat ditonton melalui liputan kapsul ‘Kapsul Gegar Vaganza’ pada setiap hari Isnin hingga Jumaat, jam 7.00 malam mulai 18 September 2023.
ASTRO BAHARU. TAK MACAM DULU. Alami pengalaman Astro Baharu dan strim #AllStarGegarVaganza #GegarVaganza10 tanpa gangguan hujan dengan Astro Ultra Box. PEK PRIMARY Astro hanya dari RM59.99. WhatsApp “GET ASTRO” ke 03-9543 3838.
BACA: GV10: "Sepanjang 'Menggelitat' Atas Stage, Saya Tak Pernah Pegang Lelaki" - Elly Mazlein Tahu Batas Sebagai...​
Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Hiburan

Gagal Dua Kali Perkahwinan, Sharifah Sakinah - “Sudah Tentu Ada Baik Buruknya…”

gempak
01/05/2024
12:55 MYT
Setiap perkahwinan ada cabarannya.
Hiburan

You Know Nothing About Cooking: Lagi Mencabar! Sherry Alhadad Kena Masak 3 Menu… Ini Resipi Penuh Roti Jala, Kari Daging & Teh Masala

gempak
21/03/2024
09:55 MYT
Wah meriah!
Hiburan

Nombor Syatu! Elly Mazlein Terima Pengiktirafan Malaysia Book Of Records!

gempak
03/02/2024
05:55 MYT
Artis Versatil Malaysia Naungan Rocketfuel Entertainment Merupakan Artis Pertama Mempunyai Saluran Pop-Up Eksklusif
Hiburan

“Tak Perlu Shaking, Saya Nak Kerja Dengan Ikhlas” - Dianggap Sebagai Pesaing, Elly Mazlein Jawab

gempak
25/01/2024
04:52 MYT
Kak Lina tak ada masa nak layan negativiti okay.
Gegar Vaganza All Star

Isu Lagu Kisah Hati, Datin Alyah Dah Tutup Buku - “Segala Yang Berlaku Pasti Ada Hikmah”

gempak
12/12/2023
02:55 MYT
Datin Alyah dah tutup buku.