gempak
  • Utama
  • Video
  • Rancangan
  • Gempak Most Wanted
  • Salam Muslim
  • Zon Lawak
  • Peraduan
  • Rojak Daily
  • Daftar
  • Daftar
gempak
  • Utama
  • Video
  • Rancangan
  • Gempak Most Wanted
  • Salam Muslim
  • Zon Lawak
  • Peraduan
  • Rojak Daily
HIBURAN
“Dia Tak Tahu Ke Mummy Dia Pejuang Sabah…” – Anak Tak Mengaku Orang Sabah, Bella Astillah Mahu Bagi ‘Ceramah’
GAYA HIDUP
Dari Runway Ke Ruang Makan, Rico Rinaldi Bawakan Serinity Lengkapkan Dekorasi Rumah
HIBURAN
Halim & Kmy Kmo Tampil Dengan 'Layar Boneka', Lagu Sarat Emosi, Sindiran & Perjuangan Diri
  • Polisi Privasi
  • Terma Pengguna

Gempak | Hakcipta Terpelihara © 2025 Measat Broadcast Network Systems Sdn Bhd 199201008561 (240064-A)

BERITA

Bakal Berpantang Ketika Sambutan Aidilfitri, Hanis Zalikha Sambut Raya Awal!

Syafiqah Jalal
Syafiqah Jalal
12/03/2019
09:00 MYT
Sponsor Banner
Bakal Berpantang Ketika Sambutan Aidilfitri, Hanis Zalikha Sambut Raya Awal!
Pelakon Hanis Zalikha mendedahkan dia dijangka bakal melahirkan anak keduanya pada Ramadan atau Hari Raya Puasa tahun ini.
Sebelum melahirkan anak keduanya itu, rakan-rakan Hanis mengadakan sambutan ‘baby shower’ bertemakan Hari Raya.
Menariknya, sambutan ‘baby shower’ itu diraikan seperti sambutan Hari Raya.
Rakan-rakan Hanis berbaju kurung dan menyediakan juadah raya sebagai santapan majlis terbabit.
“Happy breakfast. Potluck baby shower tema Raya haha siapa selalu beranak time puasa atau Raya pasti memahami.
“Terima kasih kawan-kawan yang melayan weekend lepas, datang bawa juadah Raya untuk sahabat mereka yang insyaAllah bakal berpantang (lagi) time Raya,” tulisnya.
Hanis berkongsi perkara itu di akaun Instagram miliknya.
Menerusi entri tersebut Hanis turut berkongsi gambar-gambar ketika ‘baby shower’ tersebut.
Hanis dan Hairul yang mendirikan rumah tangga pada 5 Jun 2015 itu telah dikurniakan seorang cahaya mata yang comel dan popular Yusuf Iskandar
View this post on Instagram
Happy breakfast ?? Potluck baby shower tema Raya haha siapa selalu beranak time puasa/Raya pasti memahami ? / Terima kasih kawan-kawan yang melayan weekend lepas, datang bawa juadah Raya untuk sahabat mereka yang insyaAllah bakal berpantang (lagi) time Raya ?
A post shared by Hanis Zalikha (@haniszalikha) on Mar 11, 2019 at 6:59pm PDT
Topic Berkaitan
#Hanis Zalikha
#Bersalin
#Raya
#Baby Shower
#Berpantang
Must-Watch Video
Advertisement
Advertisement