Kisah cinta tiga segi antara Bunga, Adam dan Sam terus menjadi tanda tanya. Siapa pilihan Bunga?

Dalam episod kedua drama pendek Bunga's Secret Garden, semuanya bakal terungkai jejaka mana yang mampu menawan hati si gadis cantik manis bernama Bunga.

Bunga berpegang pada prinsip 'naturally legit', sama seperti produk yang digunakan sehari-harian.

Bak kata Bunga dia perlu menguji sejauh mana hati dan perasaan lelaki-lelaki yang meminatinya itu 'naturally legit'. Jadi, itulah pendirian Bunga untuk memilih jejaka pilihannya.

Jadi, dalam episod terakhir ini, Bunga memberikan ujian kepada Adam dan Sam sebelum membuat pilihan yang tepat. Tapi siapa yang akan peluang kedua?

Bunga's Secret Garden mengisahkan tentang Bunga, pemilik kedai bunga ‘hipster’ yang sedang mencari cinta sejatinya melalui dua jejaka bernama Sam dan Adam.

Keduanya nampak sempurna, tetapi mana satu yang paling tulen cintanya? Untuk dapatkan jawapan itu, Bunga merancang untuk uji mereka berdua.

Bunga's Secret Garden disiarkan di Facebook, IGTV dan laman rasmi Gempak pada 5 Januari lalu dan episod kedua pada 12 Januari pukul 5 petang.

Drama pendek itu juga turut ditayangkan di Astro Ria pada 12 dan 19 Januari pukul 6.45 petang dan ulangan pukul 11.45 malam.

Saksikan kesudahan episod Bunga's Secret Garden di sini.

A post shared by Astro Gempak (@astrogempak)