Daripada pelakon kepada penyanyi, kru kabin penerbangan kepada bintang realiti, serta jurumekap artis hinggalah kepada sesiapa sahaja yang duduk di rumah ketika ini, #donrushchallenge antara cabaran yang paling seronok untuk dilakukan bersama.Baca: Seronoknya #dontrushchallenge! Yuna, Bekas Bintang Akademi Fantasia, Kru AirAsia & Makeup Artist Pun Turut Sama!Baca: "Tak Bertukar Pun!" - Shima Anuar Buat Challenge Tak Menjadi, Zulin Aziz Pulak Buat Seorang DiriBaca: "Rasanya Betty Rahmad Dan Saya Paling kertu" - Nora Danish & Pelakon Wanita Terkenal Buat #Dontrushchallenge Memang Kelas!

Mereka tidak perlu tinggal bersama tetapi hanya perlu mempunyai satu alat yang menggabungkan mereka. Dan antara yang paling mudah adalah berus solekan yang sering digunakan.Berlainan dengan pelakon dan usahawan Mawar Rashid, #dontrushchallenge kelihatan sangat menyeronokkan apabila dia turut menyertakan nenek, ibu, serta anaknya dalam cabaran tersebut.

#DONTRUSHCHALLENGE 4 GENERATIONS ❤️ sape paling cuteee ??? love you guys so much.. tok fong.. abai.. and radem siam ?

A post shared by MAWAR RASHID (@mawarashid) on


"Sape paling cuteee! love you guys so much. tok fong, abai and radem siam," seloroh Mawar pada video tersebut.

Memang seronok melihat nenek Mawar Rashid yang berasal dari Thailand begitu 'sporting' untuk sama-sama menjayakan #dontrushchallenge sebagai hiburan sekeluarga.

Selain ibunya, Mawar turut melibatkan anak lelakinya, Raden Muhammad Rafael yang sungguh comel.