Pengikut laman sosial Instagram (IG) pelawak dan pelakon, Zizan Razak kini mencecah enam juta.

Merujuk kepada kemas kini IG terbarunya, Zizan menerusi video pendek yang dimuat naik mengucapkan rasa terharu dan berterima kasih kepada peminat yang sentiasa mengikuti perkembangannya di akaun media sosial tersebut.

“Saya nak ucapkan terima kasih kepada semua follower-follower saya di Instagram. Anda menyebabkan followers saya jadi enam juta.

“Fuh naik, power beb. Saya berasa sangat bangga kerana memiliki followers yang cukup hebat macam anda semua.

“Dan anda menyebabkan saya menjadi lebih bersemangat dalam kerjaya saya, membuatkan saya ingin bekerja lebih bagus dan lebih bagus.

“Lagi ingin berusaha, lagi banyak movie-movie yang saya nak buat. Banyak lagi kerjaya saya yang ingin diperbetulkan, kelemahan saya.

“Ini semua kerana anda, terima kasih kerana menyokong saya, support saya. Terima kasih kerana anda mendoakan yang terbaik untuk saya. I love you guys,” tulisnya.

Terima kasih yang tak terhingga buat semua peminat Zizan yang sentiasa bersama Zizan tidak kira bila dan dimana. I love you guys. #zizanrazak #6million #followers #thankyou

A post shared by Z I Z A N R A Z A K (@zizanrazak869) on


Zizan atau nama sebenarnya Mohd Razizan Abdul Razak telah memuat naik sebanyak 4292 posting sejak akaun itu mula dibuka.

Zizan juga merupakan naib juara program Raja Lawak musim pertama, malahan ketika awal kemunculannya dia dipanggil sebagai Zizan Raja Lawak.

Dia kemudiannya lebih dikenali menerusi gandingan bersama Johan Raja Lawak membentuk kumpulan Jozan dan banyak menyertai pelbagai pertandingan lawak di Malaysia.

Selain berbakat dalam bidang lakonan, Zizan juga telah memperkembangkan bakatnya menerusi pengacaraan dan nyanyian.

Foto: Instagram @zizanrazak869