UTAMAVIDEOPMTepiKakGeeSALAM MUSLIMCHINGUDREBARGEMPAK SPOTPERADUANProgram

Berita Terkini

Berita dan tajuk-tajuk utama, analisis, gambar, dan video tentang politik di Malaysia dan banyak lagi.

Haa kalini kitorang nak sembang pasal Chomel. Tapikan, min dengar cerita Chomel ni bukan orang. Nak tahu siapa Chomel? Korang kena laa tengok sampai habis!

Chomel bukan orang, tapi... | Gempak TV

Haa kalini kitorang nak sembang pasal Chomel. Tapikan, min dengar cerita Chomel ni bukan orang. Nak tahu siapa Chomel? Korang kena laa tengok sampai habis!
Thu Jun 24 2021
Mesti ada yang rindu dengan para pelakon Projek: Anchor SPM kan? Haa kalini kitorang bawakn kembali khas untuk korang untuk sembang sembang pasal Projek: Anchor SPM dengan lebih dalam. Jom!

Unreveal Projek: Anchor SPM. Psst… Kini Di Sooka! | Gempak TV

Mesti ada yang rindu dengan para pelakon Projek: Anchor SPM kan? Haa kalini kitorang bawakn kembali khas untuk korang untuk sembang sembang pasal Projek: Anchor SPM dengan lebih dalam. Jom!
Thu Jun 24 2021
Perghhh memang paduu! Keep up your good job girl! Min always support!

Aisha Retno - Nukilanku ft. Le' Lagoo Band | Gempak TV

Perghhh memang paduu! Keep up your good job girl! Min always support!
Thu Jun 24 2021
Bukan tipu ye, memang RM 1 je roti yang dijual. Roti tu pulak bukan biasa biasa tau! Jom dengar pengalaman daripada pemilik sendiri tentang penghijrahan dari seorang engineer ke seorang pembuat roti.

Roti Kayangan Harga Rakyat | Gempak TV

Bukan tipu ye, memang RM 1 je roti yang dijual. Roti tu pulak bukan biasa biasa tau! Jom dengar pengalaman daripada pemilik sendiri tentang penghijrahan dari seorang engineer ke seorang pembuat roti.
Thu Jun 24 2021
Memamg tak dinafikan lagi, memang power lagu Aisha ni. Dari lirik smpai ke suara memang power! Keep you hardwork girl!

Aisha Retno Alaa Alaa Ariana Grande | Gempak TV

Memamg tak dinafikan lagi, memang power lagu Aisha ni. Dari lirik smpai ke suara memang power! Keep you hardwork girl!
Thu Jun 24 2021
Biar betul dari engineer terus menjadi tukang buat roti dan betul ke Aisha Retno mempunyai bakat seperti Ariana Grande? Semuanya terjawab dalam Gempak TV!

Penghijrahan Dari Engineer ke Dapur dan Aisha Ala Ariana Grande | Gempak TV S3 - EPS 08

Biar betul dari engineer terus menjadi tukang buat roti dan betul ke Aisha Retno mempunyai bakat seperti Ariana Grande? Semuanya terjawab dalam Gempak TV!
Thu Jun 24 2021
Kak Gee dan pakar psikologi klinikal Akif Basri akan bersama penyanyi dan komposer Yasin Sulaiman, dalam membincangkan topik depresi yang dihadapi oleh Aeraa. 

#SembangTepiKakGee
#PMTepiKakGee
#STKG
#PMTKG
#gempak

Depresi : Luar Bahagia, Dalam Sengsara

Kak Gee dan pakar psikologi klinikal Akif Basri akan bersama penyanyi dan komposer Yasin Sulaiman, dalam membincangkan topik depresi yang dihadapi oleh Aeraa. #SembangTepiKakGee #PMTepiKakGee #STKG #PMTKG #gempak
Thu Jun 24 2021
Betul ke kalau seorang bapak tu sado, dia automatik kacak? Korang setuju ke tak? 

Jangan lupa layan drama Ahli Bapak Bapak Club, MALAM INI, jam 9.30 mlm di Astro Ria dan Astro Go! Korang kena layan juga Borak Bapak Bapak di gempak.com 

#ABBC
#AhliBapakBapakClub
#AstroGempak
#GempakOriginalSeries
#AstroRia
#Gempak

Borak Bapak Bapak - Bapakku Badan Sado

Betul ke kalau seorang bapak tu sado, dia automatik kacak? Korang setuju ke tak? Jangan lupa layan drama Ahli Bapak Bapak Club, MALAM INI, jam 9.30 mlm di Astro Ria dan Astro Go! Korang kena layan juga Borak Bapak Bapak di gempak.com #ABBC #AhliBapakBapakClub #AstroGempak #GempakOriginalSeries #AstroRia #Gempak
Wed Jun 23 2021
Mak Mer bawa kucing baru pulang ke rumah. Sara dan Yem suka dan mahu bela kucing itu. Tetapi ketika dalam jagaan Bob, kucing itu telah terlepas lari dan Bob terpaksa ganti dengan kucing lain

AHLI BAPAK BAPAK CLUB - EP6

Mak Mer bawa kucing baru pulang ke rumah. Sara dan Yem suka dan mahu bela kucing itu. Tetapi ketika dalam jagaan Bob, kucing itu telah terlepas lari dan Bob terpaksa ganti dengan kucing lain
Wed Jun 23 2021
[EPISOD PENUH] Love Elsa - EP3

[EPISOD PENUH] Love Elsa - EP3

Tue Jun 22 2021
[EPISOD PENUH] Love Elsa - EP2

[EPISOD PENUH] Love Elsa - EP2

Tue Jun 22 2021
[EPISOD PENUH] Love Elsa - EP1

[EPISOD PENUH] Love Elsa - EP1

Tue Jun 22 2021
Khas kami bawakan kepada anda, bekas pesakit Covid yang telah menjalani kuarantin di pusat kuarantin. Jom dengar segala pengalam beliau ketika disana.

Journey Semasa Kuarintin | Gempak TV

Khas kami bawakan kepada anda, bekas pesakit Covid yang telah menjalani kuarantin di pusat kuarantin. Jom dengar segala pengalam beliau ketika disana.
Mon Jun 21 2021
Haa, Vanessa ni bukan biasa biasa tau aura dia. Sampaikan Naqiu pun menggelatar tangan bila dapat offer nyanyi dengan dia. Nak tahu kisah lanjut? Jom tengok!

Naqiu Menggigil Bila Dapat Offer Dengan Vanessa | Gempak TV

Haa, Vanessa ni bukan biasa biasa tau aura dia. Sampaikan Naqiu pun menggelatar tangan bila dapat offer nyanyi dengan dia. Nak tahu kisah lanjut? Jom tengok!
Mon Jun 21 2021
Korang ingat lagi tak Uncle Salman yang pernah menduduki SPM ketika usianya dah lanjut? Haa kalini jom dengar apa kata Uncle Salman tentang keputusan peperiksaan beliau!

“Gagal Hari Ini, Bukan Selamanya Gagal” | Gempak TV

Korang ingat lagi tak Uncle Salman yang pernah menduduki SPM ketika usianya dah lanjut? Haa kalini jom dengar apa kata Uncle Salman tentang keputusan peperiksaan beliau!
Mon Jun 21 2021