Semalam, pelakon Nam Ron ada memuat naik dua keping gambar yang diambil bersama seorang selebriti dengan pengikut paling ramai di Malaysia iaitu Pui Yi.

Difahamkan, Nam Ron dan Pui Yi sedang berada di lokasi penggambaran yang sama bagi membintangi karya terbaharu mereka, filem Pulau.

“Tadi masa kat lokasi, Ms Pui Yi ajak bergambar sebelum mulakan penggambaran. Dia kata dia “starstruck.” Rupanya dari hari pertama dia nak ajak bergambar tapi malu dan takut-takut.

“Kelakar lah dia ni, macamlah saya ni besar sangat dalam dunia filem ni. Nak starstruck bagai. Dia tak tahu saya pun malu nak ajak dia bergambar sebenarnya.

Lepas habis adegan kami, sebelum pulang ke hotel saya pula ajak dia bergambar. Harap follower dia yang 16 juta tu bolehlah follow saya pula,” tulis Nam Ron di ruangan kapsyen.

Namun, menerusi hantaran terkini Nam Ron, akaun Pui Yi telah pun dipadamkan dan Nam Ron mengakui ada kena mengena dengan hantaran yang dibuat semalam.“Selepas posting saya posing dengan Ms Pui Yi akaun IG 16 juta followers miliknya telah di padam.

“Menurut firasat saya ini semua ada kaitan dengan posting saya. I’m sorry Pui Yi!” tulis Nam Ron.

Menerusi carian di internet, Pui Yi yang berusia 33 tahun merupakan seorang model yang kerap memuat naik gambar-gambar seksi di Instagramnya.