Malang tidak berbau apabila selebriti Elly Mazlein berdepan dengan masalah sakit lutut ketika sedang menjalani penggambaran drama bersiri Gila Viral pada petang tadi.

Menerusi laman Instagram Elly atau dikenali sebagai Kak Lina Pom Pom berterima kasih kepada penerbit, Shahrulezad Mohameddin dan Fazli Baharom serta beberapa warga dari produksi Radius One kerana membantunya.

“Apabila tak disangka-sangka… terima kasih ma love @budakijat @radiusone_official, En Fazli, En Sham, artis dan krew team manjakan kepom sangat.

“Tolong kepom siap letak spray la ais la beli tu beli ni la untuk si budak lutut yang meletop ni,siap panggil orang physiotherapy datang check lutut. Terima kasih.

“Alhamdulillah tak serius… cuma jalan tu agak tak macam Miss World la dik,” kongsi Elly menerusi laman Instagram miliknya.

Bagaimanapun, Elly tidak berkongsi dengan lebihterperinci mengenai kecederaan tersebut.

Rata-rata netizen mendoakan agar Elly cepat sembuh selain berharap penyanyi itu tetap mengacarakan konsert minggu ketujuh Gegar Vaganza musim ke-9 pada malam ini.

“Kak Kepom jangan pula malam ni tak datang GV. I cannot la if you tak ada. Kak Kepom jadi host duduk kerusi pun ok.

“Malam ni haji Nabil senang hatilah kot ek dah tak ada nak kena berkejaran atas stage. Kak kepom statik saja duk setempat.

“Malam ni adakah konsep berkerusi roda?” komen beberapa netizen.

GV9 yang mula bersiaran 18 September dari Auditorium MBSA Shah Alam menampilkan Nabil Ahmad dan Elly Mazlein sebagai pengacara.

Juara akan membawa pulang wang tunai sebanyak RM100, 000, naib juara pula akan meraih RM50, 000, tempat ketiga akan menerima RM30, 000, tempat keempat, tempat kelima dan tempat keenam masing-masing akan menerima RM20,000, RM15,000 dan RM10,000.

Penerbitan ‘GV9’ turut disokong oleh Farm Fresh yang hadir selaku Penaja Utama dengan kerjasama Digi selaku Telco Rasmi. Manakala Adabi dan CUCKOO turut menghulurkan sokongan selaku Penaja Bersama.

Sidang media ‘GV9’ turut dibawakan dari Menara Kuala Lumpur. Selain itu, penganjuran ‘GV9’ juga dimeriahkan dengan kolaborasi bersama Astro GO, Gempak dan Ria X selaku Rakan Digital serta SINAR sebagai Rakan Radio Rasmi dan disokong oleh Gegar untuk musim ini.

Eksklusif untuk pelanggan setia Astro, mereka berpeluang untuk menyaksikan ‘GV9’ secara LIVE dengan menjawab tiga soalan mudah di astro.com.my/gv9. 10 pasang tiket sedia untuk dimenangi setiap minggu.