Isteri kepada penyanyi rap dan aktivis kemanusiaan Caprice, Farra Inalis menjadi buah mulut netizen apabila turut sama turun padang menjadi sukarelawan dan menghulurkan bantuan kepada mangsa banjir baru-baru ini.

Menerusi hantaran di Instagramnya, Farra atau lebih dikenali sebagai Elis berkongsi beberapa aktiviti yang dilakukan bersama Caprice.

Terbaharu juga, Elis memberitahu keadaan semasa di lokasi yang dilawatinya panas hingga seakan-akan bermandi peluh.

Namun, hal itu kurang disenangi dengan pengikut akaun media sosialnya hingga ada yang panas punggung dan menempelaknya dengan pelbagai tohmahan tidak enak.Elis tidak berdiam diri malah tampil membidas semula serangan dari netizen.

"Ramai sebenarnya nak jadi ustaz ustazah kat Malaysia ni. Maka, jadilah ustaz ustazah di media sosial ya.

"Sibuk nak judge orang, jaga tepi kain orang. Cuba jaga tepi kain sendiri yang tengah koyak tu, nampak tu, malu.

"Sekurang-kurangnya walaupun aku ni yang jahil rambut merah ni tolong padang pergi tolong. Aku tak menunjuk aku tak cakap yang aku penat lelah sampai nak mamp*s, tak ada.

"Aku cakap panas je, memang panas pun hari ni macam mandi peluh.

"Jadi, apa masalah yang kau rasa panas bontot sangat? Aku pinjam kereta kau ker pergi? Atau aku pinjam phone kau ke nak ambil gambar tu? Kenapa? Apa masalah? Minumlah clorox banyak-banyak," katanya.

Elis juga tampil membalas komen pengguna Instagram yang mendakwa dirinya sekadar bermain wayang turun menjadi sukarelawan banjir.

"Betullah tu, kalau you sudi, I nak sponsor you juga pergi jumpa doktor pakar untuk periksa hati. Sebab I faham orang ada masalah hati hitam ni memang hidup dia tak tenang," ujarnya.

Tindakan murni Elis dan Caprice yang turut serta dalam misi bantuan banjir itu terus mendapat pujian daripada netizen.

Untuk rekod, Elis dan Caprice berkahwin pada 15 November lalu.