Pelawak Ali Puteh pada pagi Khamis telah menulis luahan hatinya pada foto anakanda tercinta, Sharifah Nur Ainul Mardhiah yang dimuat naik di laman sosial Facebook dan Instagram.
Menerusi posting tersebut Ali seperti meninggalkan pesanan kepada Sharifah Ainul Mardiah atau lebih mesra dipanggil Ainul supaya terus kuat menempuhi hari mendatang.
Lebih menyentuh perasaan apabila Ali memberitahu kepada Ainul supaya tidak perlu bimbang tentang wanga ringgit kerana dia akan usahakan, walaupun susah dan perit.
Berat mata memandang berat lagi bahu memikul...Untuk anak walid dan ibu Sharifah Nur Ainul Mardhiah.
“Walid tahu kamu kuat…Soal duit walid usahakan…biar lah susah dan perit..ibu dan walid akan sentiasa bersama kamu..yang penting kamu kuat dan walid nak kamu terus kuat untuk ibu dan walid,” tulisnya.
Di ruangan komen, rata-rata pengikut Ali turut mendoakan kesihatan Ainul dan meminta supaya Ali dan isteri terus berdoa dan kuat untuk puterinya itu.
Ainul berdepan masalah injap jantung terbalik dan jantung berlubang dan kini sedang menunggu giliran untuk menjalani pembedahan di Institut Jantung Negara (IJN).
Ainul kini masih berada di Hospital Ampang menjalani rawatan.
Fiza Kamarudin
Thu Oct 24 2019

![[FOTO] “Baby Boy Sado, Berat 4.03 Kg” - Isteri Syafiq Yusof Selamat Bersalin Anak Ketiga [FOTO] “Baby Boy Sado, Berat 4.03 Kg” - Isteri Syafiq Yusof Selamat Bersalin Anak Ketiga](https://resizer-vortals.eco.astro.com.my/tr:w-177,h-100,q-100,f-auto/https://d3avoj45mekucs.cloudfront.net/astrogempak/media/gambar/foto-baby-boy-sado-berat-4-03-kg-isteri-syafiq-yusof-selamat-bersalin-anak-ketiga.jpg?ext=.jpg)
[FOTO] “Baby Boy Sado, Berat 4.03 Kg” - Isteri Syafiq Yusof Selamat Bersalin Anak Ketiga
Alhamdulillah...

“Jika Negara Lain Boleh Haramkan, Kenapa Kita Mesti Luluskan?” - Undang Risiko Keselamatan, CAP Saran Lato-Lato Tak Patut Dijual
Bahaya juga ya lato-lato ni.

Peraduan Gempak Most Wanted

"2023 Tahun Terbaik Untuk Luaskan Fenomena Selepas SWIPE" - ALYPH Yakin Lancar Lagu Baharu CHECK!
Check lagu baharu ALYPH berjudul CHECK!

Kahar, Kapla High Council Koyak! | Lawak Atau Koyak S2
Koyak jugak akhirnya Kahar Kapla #HighCouncil dengan wartawan tiga suku ni. Dah rangkul tengkuk, sikit lagi kena debik. #LawakAtauKoyak Saksikan High Council setiap Sabtu di Astro On Demand dan Astro Go. Anda juga boleh saksikan di Astro Ria, setiap Isnin jam 9 malam. @amir.ahnaff #ProjekHighCouncil #HighCouncil #AstroOriginals Astro Baharu. Strim tanpa gangguan hujan dengan Astro Ultra Box. PEK PREMIUM 1 WhatsApp “NAK ASTRO” ke 03-9543 3838
_1.png?ext=.png)
Rashid Sidek Bersama MILO Bantu Golongan Memerlukan, Hasil Jualan 10,000 Pek Bantu Keluarga B40
Tahniah MILO
![[TRAILER] Derhaka Sebuah Cinta | Mega Drama [TRAILER] Derhaka Sebuah Cinta | Mega Drama](https://resizer-vortals.eco.astro.com.my/tr:w-177,h-100,q-100,f-auto/https://dzu2r3t0ymp2a.cloudfront.net/360/2008576/14278186321675857078566_640x390.jpg)
[TRAILER] Derhaka Sebuah Cinta | Mega Drama
#DerhakaSebuahCinta setiap Isnin – Khamis, 11 Malam di Astro Ria atau strim di Astro GO! Arahan: @ejumpmohd Produksi: @suhanmovies Untuk gossip dan berita layari www.gempak.com Untuk banyak lagi video, tonton di Instagram bambam_studios

Dia Yang Ku Jadikan Suami - EPISOD 4 | Part 2
Puan Anisa mengajak Nazneen untuk tinggal bersama mereka atas apa yang dah jadi disebabkan oleh anaknya. Naim pula merasa tidak senang untuk memberitahu tunangnya yang dia perlu bertanggungjawab terhadap Nazneen. Apa yang jadi selepas itu? Jom kita tengok! #diayangkujadikansuami #megadrama

Dia Yang Ku Jadikan Suami - EPISOD 4 | Part 5
Puan Anisa mengajak Nazneen untuk tinggal bersama mereka atas apa yang dah jadi disebabkan oleh anaknya. Naim pula merasa tidak senang untuk memberitahu tunangnya yang dia perlu bertanggungjawab terhadap Nazneen. Apa yang jadi selepas itu? Jom kita tengok! #diayangkujadikansuami #megadrama

Dia Yang Ku Jadikan Suami - EPISOD 4 | Part 3
Puan Anisa mengajak Nazneen untuk tinggal bersama mereka atas apa yang dah jadi disebabkan oleh anaknya. Naim pula merasa tidak senang untuk memberitahu tunangnya yang dia perlu bertanggungjawab terhadap Nazneen. Apa yang jadi selepas itu? Jom kita tengok! #diayangkujadikansuami #megadrama