Ringkas sahaja perkongsian pengguna Twitter yang menggunakan akaun Twitter @mekbob ini. Setiap kisah dikongsikan dengan gambar. Semoga keluarga ini sentiasa dimurahkan rezeki.

Lapan bulan mengayuh Grab Food, bini aku pregnant time ni. Memang kena cekal untuk survive di KL.

Miskin Bandar, tapi sampai sekarang masih keras kayuh.

Kami berdua ada degree pun masih survive utk hidup.

Baby Laura dah tiga bulan, masih makan duit grab, guys.Basah kuyup kena hujan lebat, esok demam.Kejar order punya pasal, makan beli bungkus, port tempat asal boleh je, janji redup.Minggu lepas tergolek dog, nasib baik tiada apa-apa.Terima kasih kawan-kawan yang me doakan kami sekeluarga, harap doa kalian akan di alas dengan rezeki melimpah ruah juga.

Just share untuk pasangan suami isteri hidup kena tolong each other and faham each other. Masing-masing ada tugas untuk jaga rumah tangga.

Kredit Gambar: @mekbob

Kisah ini dikongsi oleh pengguna Twitter BOBTHEBUILDER menggunakan akaun Twitter @mekbob dan mendapat lebih 6,000 Retweet. Beberapa ejaan, perkataan dan ayat mungkin diubah suai untuk memudahkan pembaca.

Pandangan dan pendapat penulis adalah hasil karya asli penulis dan tidak mewakili serta tidak mencerminkan pandangan dan pendapat dari Gempak. Gempak tidak bertanggungjawab atas sebarang kesilapan atau kesalahan kandungan artikel ini.

Kepada anda yang berminat untuk menyumbang, hantarkan karya anda ke [email protected]