UTAMAHALAMAN SAYAVIDEORANCANGANROJAKDAILYZON LAWAKSALAM MUSLIMPERADUAN

#DudukRumahChallenge : TOP 3: Jawikan Rumi Ramadan

Kelmarin punya challenge pun pening nak pilih TOP 3 yang terbaik. Semua kreatif okay! Kepada yang tak terpilih tu korang boleh join lagi next week ya. Jom check out siapa TOP 3 pilihan @astrogempak! Congrats kepada pemenang!

Mon Feb 14 2022

#DudukRumahChallenge : TOP 3: Jawikan Rumi Ramadan

Kelmarin punya challenge pun pening nak pilih TOP 3 yang terbaik. Semua kreatif okay! Kepada yang tak terpilih tu korang boleh join lagi next week ya. Jom check out siapa TOP 3 pilihan @astrogempak! Congrats kepada pemenang!
#DudukRumahChallenge : TOP 3: Wish Hari Ibu Paling Win

#DudukRumahChallenge : TOP 3: Wish Hari Ibu Paling Win

Haa! Korang rasa mana satu wish Hari Ibu yang paling win? Apa pendapat korang? Nak tahu mana satu yang min dah pilih untuk top 3, jom kita saksikan video penuh ni!
#DudukRumahChallenge : TOP 3: Jawikan Rumi Ramadan

#DudukRumahChallenge : TOP 3: Jawikan Rumi Ramadan

Kelmarin punya challenge pun pening nak pilih TOP 3 yang terbaik. Semua kreatif okay! Kepada yang tak terpilih tu korang boleh join lagi next week ya. Jom check out siapa TOP 3 pilihan @astrogempak! Congrats kepada pemenang!
#DudukRumahChallenge : TOP 3: Qoutes Ramadan Kreatif

#DudukRumahChallenge : TOP 3: Qoutes Ramadan Kreatif

#DudukRumahChallenge kelmarin, cabarannya, korang kena reka 1 quotes bertemakan " Indahkan senyuman, eratkan jalinan". Ada macam-macam quotes yang power min terima! Tapi, siapakah TOP 3 pilihan @astrogempak?? Jom check this out
#DudukRumahChallenge : TOP 3: Kenangan Bulan Puasa

#DudukRumahChallenge : TOP 3: Kenangan Bulan Puasa

Siapakah pemenang untuk #DudukRumahChallenge kelmarin? Jom check out video penuh ni bersama Daniel Cheang sekarang! Tahniah kepada TOP 3 pilihan @astrogempak!!

Stay safe, stay home, stay entertained with us.
#DudukRumahChallenge : TOP 3 Makanan Kat Bazar Paling Sedap

#DudukRumahChallenge : TOP 3 Makanan Kat Bazar Paling Sedap

So siapa pemenang voucher RM150 untuk challenge hari ini?? Jom check it out bersama Isha Norsham sekarang! Tahniah untuk TOP 3 challenge hari ini!
#DudukRumahChallenge : TOP 3 Gambar bulan puasa paling win

#DudukRumahChallenge : TOP 3 Gambar bulan puasa paling win

Harini punya challenge susah min nak decide siapa TOP 3 untuk kitaorang pilih. Tapi Daniel Cheang dah jumpa siapa yang bertuah untuk memenangi voucher bernilai RM150 daripada Go Shop hari ini! Jom layan!

Stay safe, stay home, stay entertained with us.
#DudukRumahChallenge : TOP 3: Dugaan Puasa Hari Pertama

#DudukRumahChallenge : TOP 3: Dugaan Puasa Hari Pertama

Settle puasa hari pertama! Amacam dugaan apa yang jadi kat korang harini? Min dah jumpa TOP 3 winner untuk challenge hari ini, jom checkout siapa pemenangnya bersama Isha Norsham..
#DudukRumahChallenge : TOP 3 Wish Puasa Paling Kreatif

#DudukRumahChallenge : TOP 3 Wish Puasa Paling Kreatif

Terhibur min baca wish puasa korang tau! Thank you kepada semua yang join challenge harini, yang tak menang tu teruskan cuba di hari lain okay? So, nak tahu siapa TOP 3 pilihan @astrogempak untuk challenge hari ni, jom check out full video bersama Daniel Cheang sekarang! Selamat berpuasa semuaaa!

Stay safe, stay home, stay entertained with us.
#DudukRumahChallenge : TOP 3 Ayat Reject Crush

#DudukRumahChallenge : TOP 3 Ayat Reject Crush

Amboiii macam-macam ayat reject korang suggest eh! Agak-agak siapa TOP 3 pilihan @astrogempak untuk challenge hari ini? Jom check out bersama Isha Norsham sekarang!

Stay safe, stay home, stay entertained with us
#DudukRumahChallenge : TOP 3 Nama Negara Terpanjang

#DudukRumahChallenge : TOP 3 Nama Negara Terpanjang

Kalau ikutkan nak je kasi menang semua, haishhh tapi disebabkan kena pilih TOP 3 je, jom kita check out siapa yang terpilih untuk memenangi voucher RM 150 daripada Go Shop hari ini bersama dengan Daniel Cheang. Jom check this out!

Stay safe, stay home, stay entertained with us
#DudukRumahChallenge : TOP 3 Pantun 2 Kerat

#DudukRumahChallenge : TOP 3 Pantun 2 Kerat

Rancak berpantun hari ni eh, susah jugak nak pilih sebab semua kreatif okay! So nak tahu siapa TOP 3 pilihan @astrogempak untuk challenge hari ni, jom check out video ni bersama Isha Norsham!

Stay safe, stay home, stay entertained with us!
#DudukRumahChallenge : TOP 3 Masakan ala-ala kampung versi pelbagai negeri

#DudukRumahChallenge : TOP 3 Masakan ala-ala kampung versi pelbagai negeri

Banyak menu yang pelik-pelik.. min pun pening nak pilih.! Tapi rasanya ini TOP 3 ni yang terbaik dan tahniah kerana berjaya memenangi Voucher RM150 daripada Go Shop! Jom check out siapa pemenang hari ni bersama Daniel Cheang!

Stay safe, stay home, stay entertained with us!
#DudukRumahChallenge : TOP 3 Denda Dari Mak-Mak Paling Win

#DudukRumahChallenge : TOP 3 Denda Dari Mak-Mak Paling Win

Banyak-banyak denda korang pernah kena dari mak korang, yang mana agaknya paling korang ingat sampai sekarang? Ada tak yang sama macam TOP 3 pilihan min untuk challenge harini?

Stay safe, stay home, stay entertained with us!
#DudukRumahChallenge : TOP 3 Siapa yang korang nak jumpa lepas MCO?

#DudukRumahChallenge : TOP 3 Siapa yang korang nak jumpa lepas MCO?

Dah berapa hari kuarantin ni, mesti ada seseorang yang korang teringin sangat nak jumpa. Habis je MCO ni siapa orang pertama yang korang nak jumpa??

Stay safe, stay home, stay entertained with us!
#DudukRumahChallenge : TOP 3 3 perangai pelik adik-beradika

#DudukRumahChallenge : TOP 3 3 perangai pelik adik-beradika

Alamak, nak list satu-satu rasanya lebih dari 3 perangai pelik adik-beradik min ni. Haha. So, min bagi kat korang jela try challenge ni. Jom tengok Top 3 yang min dah pilih untuk challenge hari ni!

Stay safe, stay home, stay entertained with us!