UTAMAHALAMAN SAYAVIDEORANCANGANROJAKDAILYZON LAWAKSALAM MUSLIMPERADUAN

NAQIU - DI BAWAH POHON ASMARA

Korang nak dengar macam mana Naqiu nyanyi lagu Di Bawah Pohon Asmara? Jom layan!

Sun Oct 08 2023

NAQIU - DI BAWAH POHON ASMARA

Korang nak dengar macam mana Naqiu nyanyi lagu Di Bawah Pohon Asmara? Jom layan!
[Official Trailer] Kiblat Ke Syurga | Mulai 5 Jun 2024

[Official Trailer] Kiblat Ke Syurga | Mulai 5 Jun 2024

Tidak semua cinta itu indah isinya. Tapi bagaimana pula dengan cinta yang membawa manusia ke syurga?

Kiblat Ke Syurga
️ Mulai 5 Jun, Setiap Rabu & Khamis
⏰ 9 malam
Astro Ria dan Astro GO

Barisan Pelakon
@azirashafinaz @iedilputra @syarulezani @lisasurihani @seanlje @rajaazmi dan ramai lagi!

Pengarah - @ezriehakimie
Production - @lemediatorstudio

#KiblatKeSyurga
#GempakOriginalSeries
#AstroBaharu
#TakMacamDulu
#LayanOriJanganCuri
Tue May 28 2024
The Experts Cabar Fizikal Pelakon, Ray Dap Dap Kena Lipat Badan? | GMW Highlights

The Experts Cabar Fizikal Pelakon, Ray Dap Dap Kena Lipat Badan? | GMW Highlights

Korang dah tengok The Experts dekat wayang belum? Kena tengok sebab Ray Dap Dap banyak buat stunt yang power dalam filem ni!

GMW Highlights
Eksklusif di gempak.com/gempakmostwanted

Kedudukan Terkini Top 5 Carta Mingguan Gempak Most Wanted
️ Setiap Isnin hingga Jumaat
⏰ 11 malam
Astro Ria dan Astro GO
Undi calon fav di gempak.com/gempakmostwanted

#GMWHighlights
#GempakMostWanted
#GempakMostWanted2024
#AstroBaharu
#TakMacamDulu
#LayanOriJanganCuri
Tue May 28 2024
Anak Rahim Sepahtu Syukur SPM 8A, Termenung Tengok Result - “Masa Trial, Matematik Siap Ada E”

Anak Rahim Sepahtu Syukur SPM 8A, Termenung Tengok Result - “Masa Trial, Matematik Siap Ada E”

Tue May 28 2024
Kenderaan Pernah Terbakar Tiba-Tiba, Erysha Emyra Trauma Nak Drive Kereta?

Kenderaan Pernah Terbakar Tiba-Tiba, Erysha Emyra Trauma Nak Drive Kereta?

Tue May 28 2024
Nasib Busker, KaiMuzika Busking Di Mall Collect Hanya RM3 | Motif Trending

Nasib Busker, KaiMuzika Busking Di Mall Collect Hanya RM3 | Motif Trending

Kai baru-baru ni viral di media sosial bila nyanyiannya dapat perhatian netizen. Memang menusuk ke jantung. Siapa Kai disebalik seorang busker?

GMW: Motif Trending
️ Setiap Isnin
Eksklusif di gempak.com/gempakmostwanted

Kedudukan Terkini Top 5 Carta Mingguan Gempak Most Wanted
️ Setiap Isnin hingga Jumaat
⏰ 11 malam
Astro Ria dan Astro GO
Undi calon fav di gempak.com/gempakmostwanted

Dapatkan Pek Astro sekarang dengan pemasangan PERCUMA dari hanya RM41.99/bulan. Raikan saat-saat bersama dengan #AstroBaharu – Hiburan kini lebih mantap untuk seisi keluarga. Layari astro.com.my sekarang!

Strim pelbagai konten hiburan dan top trending drama lokal & international di sooka: https://s.sooka.my/FBgDFH

Download sooka sekarang:
App Store: https://s.sooka.my/lPPs9X
Play Store: https://s.sooka.my/Q0fyrt

#MotifTrending
#GMWMotifTrending
#GempakMostWanted
#GempakMostWanted2024
#AstroBaharu
#TakMacamDulu
#LayanOriJanganCuri
Mon May 27 2024
Azharina Menangis, Jujur Cerita Tentang Jadi Ibu Tunggal | No Filter - EP07

Azharina Menangis, Jujur Cerita Tentang Jadi Ibu Tunggal | No Filter - EP07

"Di sebalik kecekalan dan kekuatan seorang insan seni bernama Azharina, terungkap titisan air mata yang tak dapat dizahirkan melalui kata-kata. Dengar penjelasan Azharina.

Jom saksikan full episod No Filter sekarang!

No Filter
️ Setiap Isnin
⏰ www.gempak.com | 12 tengahari
Astro Ria | 8:30 malam

#NoFilterSeries
#GempakOriginalSeries
#AstroBaharu
#TakMacamDulu"
Mon May 27 2024
HANG PA LA HANG 2 | Throwback Telemovie Gempak

HANG PA LA HANG 2 | Throwback Telemovie Gempak

Udin dan Usop merupakan bekas banduan yang baru saja kembali ke kampung mereka. Mereka dulu sering mencuri sambil menyamar sebagai hantu. Setelah kembali ke kampung, kejadian curi lain terjadi, dan sekali lagi mereka dituduh sebagai pencuri. Mereka berusaha membuktikan kepada orang kampung mereka telah berubah, dan cuba menjejak pencuri sebenar.
Sat May 25 2024
Bunga Salju: Hisyam Hamid, Amyra Rosli Belajar Menjadi Orang Austitik | Singgah Set

Bunga Salju: Hisyam Hamid, Amyra Rosli Belajar Menjadi Orang Austitik | Singgah Set

Punyalah nak menjiwai watak, team produksi #BungaSalju pergi ke The National Autism Society of Malaysia (NASOM) untuk bertemu sendiri dengan orang-orang autism di sana. Banyak yang diorang dapat belajar.

Jom strim sampai habis!

Kalau korang nak layan lagi moment-moment panas yang terjadi di set drama, korang boleh saksikan #SinggahSet setiap Jumaat, 5:00 petang di www.gempak.com! Confirm panas!

Saksikan #BungaSalju Setiap ISNIN - JUMAAT, 6 PETANG di Astro Ria dan Strim Astro GO

#BungaSalju #BamBamStudios #AstroGo #AstroBaharu #MasaBersama #MerapatkanKita #sookaMalaysia #sookaGotDrama
Fri May 24 2024
ZIZI KIRANA BAWA SEMANGAT PALESTIN | THE HARDEST SINGING SHOW

ZIZI KIRANA BAWA SEMANGAT PALESTIN | THE HARDEST SINGING SHOW

Dalam berkarya tujuan kita untuk sampaikan mesej. Ternyata mesej yang Zizi nak sampaikan ramai yang dapat.

#thehardestsingingshow
#thehardest
#thss
Thu May 23 2024
AYDA MEMUKAU SEKALI LAGI. BAWA HAIWAN ATAS PENTAS | THE HARDEST SINGING SHOW

AYDA MEMUKAU SEKALI LAGI. BAWA HAIWAN ATAS PENTAS | THE HARDEST SINGING SHOW

Dah 2 minggu straight ni. Minggu ni dia bawa Tarzan pula atas pentas. Tak sabar nak tengok minggu ni nak jadi apa pula pentas THSS ni.

#thehardestsingingshow
#thehardest
#thss
Thu May 23 2024
ZIZI KIRANA GEMENTAR NAK KEMBALI BERTANDING | THE HARDEST SINGING SHOW

ZIZI KIRANA GEMENTAR NAK KEMBALI BERTANDING | THE HARDEST SINGING SHOW

Zizi Kirana cakap dia dah lama tak bertanding. Nervous sis. Masa The Masked Singer dia tak nervous sangat sebab boleh menyorok dalam topeng.

#thehardestsingingshow
#thehardest
#thss
Thu May 23 2024
ALAMI MASALAH TEKNIKAL, DATIN ALYAH TETAP TENANG | THE HARDEST SINGING SHOW

ALAMI MASALAH TEKNIKAL, DATIN ALYAH TETAP TENANG | THE HARDEST SINGING SHOW

Mesti ramai tertanya-tanya mana hardest moment masa Datin Alyah perform kan. Sebenarnya ada masalah teknikal masa tu, jadi apa yang Datin Alyah plan tak keluar. Tapi dia tetap cool teruskan persembahan.

#thehardestsingingshow
#thehardest
#thss
Thu May 23 2024
AEPUL ROZA LEPAS GERAM BERTERBANGAN DI PENTAS | THE HARDEST SINGING SHOW

AEPUL ROZA LEPAS GERAM BERTERBANGAN DI PENTAS | THE HARDEST SINGING SHOW

Aepul Roza kalau bawa lagu ni, macam-macam idea dia nak buat. Dan korang pun boleh nampak kan. Dah macam persembahan teater muzikal level dia.

#thehardestsingingshow
#thehardest
#thss
Thu May 23 2024
AYDA JEBAT TAK BAGI MUKA. ALL OUT DARI AWAL | THE HARDEST SINGING SHOW

AYDA JEBAT TAK BAGI MUKA. ALL OUT DARI AWAL | THE HARDEST SINGING SHOW

Ayda Jebat kalau dah perform atas stage dia tak kosong weh. Memang memberi punya. Dengarnya kos Ayda tanggung sendiri. Nampak tak dedikasi tu.

#thehardestsingingshow
#thehardest
#thss
Thu May 23 2024
Alyph Sanggup Rosakkan Baju Untuk Video Muzik Baru | Gempak Jam Session: Interview

Alyph Sanggup Rosakkan Baju Untuk Video Muzik Baru | Gempak Jam Session: Interview

Alyph muncul dengan lagu terbaru, ‘Dari Jauh’. Kalini Alyph berkongsi perjalanan sepanjang menjayakan pengambaran video muzik ‘Dari Jauh’ dan kesukaran yang dihadapi sepanjang karier seni Alyph.

Gempak Jam Session
Eksklusif di gempak.com/gempakmostwanted

Kedudukan Terkini Top 5 Carta Mingguan Gempak Most Wanted
️ Setiap Isnin hingga Jumaat
⏰ 11 malam
Astro Ria dan Astro GO
Undi calon fav di gempak.com/gempakmostwanted

Saksikan #GempakMostWanted, setiap Isnin hingga Jumaat di Astro GO dan sooka.

#GempakJamSession
#GMWGempakJamSession
#GempakMostWanted
#GempakMostWanted2024
#AstroBaharu
#TakMacamDulu
#LayanOriJanganCuri
Wed May 22 2024