Laman Utama

Chris Brown Pukul Usher Yang Anjur Pesta Ulang Tahunnya Sebab Perempuan

Maliah Surip
08/05/2023
15:50 MYT
Pesta ulang tahun ke-34 rapper Chris Brown yang berlangsung di sebuah kelab di Las Vegas bertukar menjadi kecoh apabila tercetus pergaduhan di antaranya dengan penyanyi Usher.
Ironi, Usher adalah individu yang bertanggungjawab menganjurkan pesta tersebut buat Brown. Sebelum ketegangan tercetus, Usher dilihat sempat mendendangkan bahagian korus lagu Happy Birthday buat Brown.
Namun keadaan bertukar menjadi kecoh apabila Brown yang mabuk teruk tidak berjaya menggoda penyanyi, Teyana Taylor.
Brown bagaimanapun dilaporkan telah keluar daripada kelab sebelum berpatah balik dan memukul pelantun lagu Good Kisser itu.
Menurut Hollywood Unlocked, Usher mengalami kecederaan dan mengalamii pendarahan pada bahagian hidung.
“Dia dan krunya meninggalkan lokasi dengan Usher mengalami pendarahan pada hidung,” kata satu sumber.
Rapper itu sebelumnya memanggil Usher pengecut selepas penyanyi berusia 44 tahun tersebut berjaya meleraikan kekecohan sewaktu dirinya menggoda Taylor.
Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Berita

Guru Pusat Jagaan Direman Seminggu Kerana Pukul Kanak-Kanak Autisme

gempak
19/07/2024
10:30 MYT
Seorang guru lelaki di sebuah pusat jagaan kanak-kanak direman selama seminggu selepas didakwa menendang dan memukul kanak-kanak autisme berusia 6 tahun.
Viral

Pilih Hotel Mewah Di Bangkok, Enggan Staf Bancuh Teh, Wanita Racun 5 Rakan Sebelum Bunuh Diri

gempak
18/07/2024
18:40 MYT
Seorang wanita berusia 56 tahun ditemui maut bersama lima rakan di bilik sebuah hotel mewah di Bangkok, Thailand dalam satu insiden yang menggemparkan.
Hiburan

Mengaku Anak Angkat, Kim Jaejoong Beri Ibu Bapa RM18 Ribu Setiap Kali Jumpa

gempak
18/07/2024
14:50 MYT
Idola K Pop Kim Jaejoong mendedahkan dirinya adalah anak angkat yang diambil sejak kecil dan mempunyai lapan orang kakak dari keluarga tersebut.
Hiburan

Semua Sangka Shahir Kembali Menyepi, Hakikatnya Instagram Kena Godam! Lenyap Sebab Tak Bayar RM2,000 - "Habis Kenangan Saya"

gempak
18/07/2024
09:25 MYT
Juara Akademi Fantasia 8 (AF8), mengakui sepi dari media sosial disebabkan akaun Instagram rasminya telah digodam individu tidak bertanggungjawab.
Gaya Hidup

Busana Perarakan Kontinjen Malaysia Di Olimpik Paris Elegan, Diperkenal Rabu Depan!

gempak
18/07/2024
09:13 MYT
Menteri Belia dan Sukan Hannah Yeoh menyifatkan pakaian yang dicipta khas untuk kontinjen Malaysia pada upacara perasmian Sukan Olimpik Paris 2024 sebagai rekaan yang elegan.