Hiburan

Demi Anak, David Beckham Beli Rumah RM889 Juta

Rozaimi Zubaidi
14/12/2016
07:40 MYT
Pasangan selebriti terkenal, David Beckham dan Victoria Beckham dilaporkan akan membeli sebuah rumah mewah terletak di Los Angeles yang berharga RM889 Juta.
Menurut laporan dari Daily Mail, rumah tersebut merupakan yang terbesar di Los Angeles dengan keluasan tanah seluas 4.6 ekar.
Rumah itu juga dilengkapi oleh 14 buah bilik, 27 bilik air termasuk kelengkapan lain seperti kolam renang dan gelanggang tenis.
Rumah yang bakal dibeli itu dikatakan akan membantu tugas Victoria selaku pereka fesyen selain mempunyai tempat untuk anak mereka.
Ia juga turut dilengkapi dengan studio tarian untuk anak perempuan pasangan itu, Harper selain ruang persendirian bagi membolehkan anak sulung mereka Brooklyn untuk bersama rakan-rakan.
Terdahulu menerusi sebuah laporan, pasangan yang telah berkahwin pada tahun 1999 sebelum ini telah menyenaraikan rumah idaman mereka supaya ia dapat memenuhi keperluan empat anak mereka.
Hartanah mewah itu dikatakan menyerupai kediaman mereka di Hertfordshire, London yang menyerupai istana Beckingham.
Olahan Oleh: Rozaimi Zubaidi
Sumber: Daily Mail
Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Sukan

“Menang RM4.7 Juta Saya Nak Simpan Dalam ASB, Beli Rumah,” - Sekyss Syukur Pasukan Jadi Juara Dunia MLBB

gempak
15/07/2024
20:55 MYT
Pemain Mobile Legend Bang Bang (MLBB) yang mewakili Yoodo Selangor Red Giants (SRG), Sekyss berkongsi perancangannya dan juga pasukan selepas menjadi juara dunia bagi kejohanan MLBB MSC 2024, pada Ahad.
Hiburan

Sedih Anjing Kesayangan Mati, Menantu David Beckham Saman Pendandan Haiwan

gempak
02/07/2024
07:40 MYT
Terlalu sedih kerana anjing jenis Chihuahua mati, pelakon Nicola Peltz meyaman pendandan haiwan tersebut yang didakwa menjadi punca kematiannya.
Sukan

Euro 2024 Bermula, David Beckham Sibuk Tuai Bawang & Ternak Ayam

gempak
20/06/2024
05:55 MYT
Temasya sukan bola terbesar dunia, Euro 2024 sudah bermula namun nampaknya salah seorang pemain legenda yang pernah lahir dalam lapangan tersebut masih boleh bersantai dengan caranya tersendiri.
Viral

Suami Kerja Badut, Isteri Telan Kata-Kata Mak Cik Puaka - "Syukur 13 Tahun Kahwin Dapat Pergi Umrah, Bercuti Di Jepun & Beli Rumah"

gempak
11/06/2024
05:25 MYT
Perkongsian seorang wanita mengenai kisah hidup dan pekerjaan suaminya sebagai seorang badut mendapat perhatian netizen.
Sukan

David Beckham, Eric Cantona Antara Pemain Bola Sepak, Lagenda Dunia Yang Mula Sertai Kempen 'Eyes On Rafah'

gempak
01/06/2024
03:55 MYT
Berikutan tragedi yang sedang berlaku di Palestin, semua orang tidak kira di mana sedang bersatu menyatakan solidariti terhadap nasib yang menimpa rakyat di sana.