Macam-macam cara boleh dilakukan untuk memikat hati pasangan. Selain berhubung melalui panggilan telefon, korang boleh je guna WhatsApp dan hantar pickup line macam ni... Boleh cair beb.

#1 Shima = H2O


#2 Cari Jalan Ke Hatimu


#3 Nak Pergi Pulau Mana?


#4 Teka-Teki Tak Menjadi


#5 Jiwang Karat....


Ha, ni baru sikit. Orang kata baru 'bunga-bunga' kalau ada lebih data, bolehlah Google 'ayat pickup line' lebih padu.

Dengan pelan prabayar baharu UMI 36 daripada U Mobile yang menawarkan data 'kaw-kaw' banyak pada harga rendah, korang memang tiada masalah tak cukup data.

Memang berbaloi! Bolehlah 'pikat hati' kawan atau isteri sampai pagi sambil dengar lagu dan dedikasikan video.Nak tau kenapa pelan prabayar UMI 36 ni 'gempak gila'? Sebab korang dapat macam-macam dan paling best, Data Kencang Tanpa Had!

via GIPHY

Dengan hanya RM1.20 sehari, korang dapa 7.5GB data kelajuan tinggi, dan 7.5GB data untuk strim video melalui Video-Onz™.

Bukan itu je, UMI 36 bagi data tanpa had untuk Facebook, Instagram and Twitter melalui App-Onz™ (dengan pelan Unlimited POWER), data tanpa had untuk aplikasi WeChat dan WhatsApp, dan data tanpa had untuk strim muzik melalui Music-Onz™.

Dengar lagu-lagu puas-puas di JOOX, Spotify dan banyak lagi. Nak bagi pick-up line pakai lirik lagu pun boleh. Lepas tu, korang akan dapat percuma JOOX VIP! Dengar lagu berkualiti kat JOOX tanpa iklan lepas ni!

Korang pun akan dapat layan YouTube tanpa had setiap hari dari pukul 2 pagi hingga 10 pagi, dan juga tak lupa data tanpa had dengan Waze.

Korang tak sesat lagi. Iyalah, boleh guna Waze percuma. Bolehlah pandu terus ke hatinya... ciaciacia!!!

Apa tunggu lagi? Jom dapatkannya hari ini. Layari laman web U Mobile untuk maklumat lanjut!