Hiburan

Lovenya! Lesen High Council, Pas Eksklusif Nak Jadi Ahli High Council Universe

Mya Amri
18/06/2024
16:36 MYT
Peminat High Council pasti sinonim dengan terma popular yang menjadi simbolik kepada drama premium itu iaitu ‘lesen’ keahlian High Council.

Lesen High Council

Sejajar itu, Astro Shaw memperkenalkan ‘Lesen High Council’ iaitu pas eksklusif untuk menjadi ahli ‘High Council Universe’.
Menerusi pas ini, peminat berpeluang untuk turut serta dalam aktiviti-aktiviti akan datang.
Untuk fasa pertama, peminat perlu layari portal hiburan popular Malaysia, Gempak dan jawab 100 soalan.

100 pemenang terawal akan memperoleh pas, lalu berpeluang untuk menyertai aktiviti yang dihadiri barisan pelakon.

Filem Kahar Kapla High Council dijangka menemui penonton pada hujung tahun ini dan diarahkan oleh pengarah drama premium Anchor SPM iaitu Razaisyam Rashid.
Manakala skrip ditulis oleh pasukan Astro Shaw yang diketuai oleh pengarah High Council, Anwari Ashraf bersama salah seorang penulis High Council, Luqman Alhakim Sheikh Ghazali.

BERITA TRENDING: Ada Yang Kurang Senang Sharnaaz Ambil Foto Berdua Dengan Amelia Henderson, Aedy Ashraf Komen - “Janganlah Marah, Dia Abang Saya”

BERITA TRENDING: Ramai Dah Tak Sabar! Aedy Ashraf, Sky Iskandar, Khenobu & Thompson Goh Dipilih Pegang Watak Dalam Filem Kahar Kapla High Council

BERITA TRENDING: Ramai Mahu Jadi Kahar Tapi Amir Ahnaf Bagi Amaran!

BERITA TRENDING: “Tiada Istilah Pergaduhan Atau Apa-Apa” - Tidak Lagi Bersama Amelia Henderson, Aedy Ashraf Serah Pada Takdir

ARTIKEL BERKAITAN: Kahar Kapla High Council: Sky Iskandar Jadi Megat, Teman Wanita Antara Pemberi Semangat - “Dia Paling Teruja” Kahar Kapla High Council adalah prekuel kepada drama premium High Council dan masih mengekalkan pelakon utamanya iaitu Amir Ahnaf sebagai Kahar.
Selain Amir, pelakon lain yang turut membintangi Kahar Kapla High Council adalah Aedy Ashraf, Sky Iskandar, Thompson Goh dan Khenobu.
Kahar, Kapla High Council akan dijadualkan tayangannya pada November depan.
Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Filem

Kahar Kapla High Council: Lepas 20 Tahun Baru Dapat Watak Anak Kelantan, Aedy Ashraf Tak Sabar Nak Jadi Beja - “Negeri Tempat Saya Dilahirkan”

gempak
19/06/2024
05:55 MYT
Pelakon Aedy Ashraf meluahkan perasaan gembira apabila penantiannya untuk berlakon menggunakan loghat Kelantan dalam naskhah seni akhirnya tercapai.
Hiburan

Kahar Kapla High Council: Sky Iskandar Jadi Megat, Teman Wanita Antara Pemberi Semangat - “Dia Paling Teruja”

gempak
18/06/2024
11:55 MYT
Pelakon, Sky Iskandar, 29, akui teman wanitanya, model dan aktres, Nia Atasha antara yang teruja sebaik sahaja mendapat tahu dipilih membintangi filem Kahar, Kapla High Council.
Filem

Ramai Mahu Jadi Kahar Tapi Amir Ahnaf Bagi Amaran!

gempak
12/06/2024
11:55 MYT
Lakonan pelakon, Amir Ahnaf menerusi drama premium, Project: High Council sebelum ini meraih pujian ramai.
Hiburan

Ada Yang Kurang Senang Sharnaaz Ambil Foto Berdua Dengan Amelia Henderson, Aedy Ashraf Komen - “Janganlah Marah, Dia Abang Saya”

gempak
12/06/2024
00:55 MYT
Pelakon, Aedy Ashraf akui tidak berasa cemburu apabila sahabatnya, aktor Sharnaaz Ahmad memuat naik foto bersama, Amelia Henderson beserta kapsyen pujian.
Filem

Ramai Dah Tak Sabar! Aedy Ashraf, Sky Iskandar, Khenobu & Thompson Goh Dipilih Pegang Watak Dalam Filem Kahar Kapla High Council

gempak
11/06/2024
17:30 MYT
Astro Shaw umum pemilihan Aedy Ashraf dan Sky Iskandar yang akan digandingkan dengan Amir Ahnaf untuk filem prekuel kepada siri fenomena, High Council iaitu Kahar Kapla High Council.