Berita

Mahu Lebih Dekat Dengan Pelanggan, Astro Bawa Pengalaman Baharu Menerusi Jelajah Hello

Asyikin Mayudin
20/06/2024
07:16 MYT
Astro terus membawakan pengalaman baharu untuk lebih dekat kepada pelanggan menerusi Jelajah Hello di seluruh di bandar di Malaysia.

Jelajah Hello

Ketua Pegawai Jualan dan Pemasaran Astro, Tai Kam Leong berkata pelanggan berpeluang bertemu secara langsung dengan watak televisyen kegemaran, berinteraksi dengan selebriti dan mengalami sendiri tawaran kandungan yang luas serta produk terkini Astro termasuk Ultra Box, Astro Fibre dan Astro Go.

"Pada hujung minggu ini, dari 21 hingga 23 Jun, kami akan ke Putrajaya dan acara Hello Putrajaya akan sangat menarik. Terdapat banyak persembahan dan aktiviti untuk seisi keluarga.

“Tetapi saya rasa sorotan sebenar adalah pada 22 Jun apabila kami mengalu-alukan sesi 'meet and greet' dengan Merqeen dan Erysha Emyra.
"Selain itu, akan ada persembahan daripada peserta pertandingan The Hardest Singing seperti Ayda Jebat dan banyak lagi yang akan turut hadir pada masa yang sama.
“Saya juga percaya Aepul Roza dan Aisha Retno akan turut serta. Saya harap ramai yang akan datang, jadi sila datang ke Putrajaya hujung minggu ini, nikmati Astro yang baharu, dan ucap Hello kepada kami semua," katanya.

17 Kenderaan Baharu

Beliau berkata demikian selepas acara pelancaran Hello Astro Fleet terdiri daripada 17 kenderaan baharu yang akan menjelajah ke pelbagai negeri di seluruh Malaysia.
Kenderaan-kenderaan ini akan menawarkan cara mudah untuk pelanggan mengetahui mengenai perkhidmatan Astro dan melakukan urusan seperti menaik taraf ke Ultra Box, pertanyaan teknikal dan pendaftaran Astro.
"Kami komited untuk terus meningkatkan pengalaman pelanggan kami, dan pelancaran Armada Hello Astro serta acara Hello kami adalah langkah ke hadapan dalam menyediakan lebih banyak nilai kepada pelanggan dengan perkhidmatan yang mudah dan peribadi," kata Kam Leong lagi.

ARTIKEL BERKAITAN: “My Middle Name Is Your Karma & Pesanan Awak Sudah Dihantar” - Sarah Yasmine Puas Hati Ruhainies Terima Balasan?

ARTIKEL BERKAITAN: Terima DM Dihina Seperti Haiwan, Ibu Aliff Aziz Tak Melenting - "Teruskanlah Jika Ini Membuat Anda Bahagia"

ARTIKEL BERKAITAN: Aliff Aziz Rujuk Watak Don Massimo Dalam 365 Days Untuk Drama Bersama Ruhainies

ARTIKEL BERKAITAN: Berlatar Belakang Kisah Cinta Terlarang, Drama Baharu Aliff Aziz & Ruhainies Ditayangkan Jumaat Ini

Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Hiburan

4 Karya Astro Tercalon Dalam ContentAsia Awards 2024

gempak
19/07/2024
08:31 MYT
Astro telah berjaya memperoleh 4 pencalonan pada Anugerah ContentAsia pada tahun 2024.
Sukan

Ikuti Perjuangan & Misi Emas Negara Di Olimpik Paris 2024 Di Semua Platfom Astro! Setiap Aksi, Tak Kira Masa Atau Di Mana Jua

gempak
17/07/2024
07:11 MYT
Bagi meraikan kegemilangan atlit negara di pentas dunia, Astro dengan bangganya akan membawakan 18 saluran khas buat semua pelanggan Astro dalam definisi tinggi (HD).
goldmovie

#Gold: Jack Tan Kongsi Cheah Liek Hou Rasa Gembira Tonton Filem Gold, Harap Dapat Motivasikan Orang Ramai

gempak
15/07/2024
13:25 MYT
Pelakon watak Cheah Liek Hou, Jack Tan menyatakan bahawa atlet badminton paralimpik tersebut berasa gembira dengan kejayaan watak yang dibawakan.
goldmovie

#Gold: “Banyak Babak Menyentuh Hati” - Pengarah Chiu Dao Anggap Filem Gold Mengharukan & Wajib Ditonton

gempak
13/07/2024
12:05 MYT
Menceritakan tentang pengorbanan dan usaha dalam mengecapi kejayaan, filem Gold berjaya meraih perhatian pengarah yang terkenal dengan karya-karya menyentuh hati, Chiu Dao.
goldmovie

#Gold: Gemuk & Kuruskan Diri Dalam Masa Singkat, Jack Tan Berusaha Keras Jayakan Watak Cheah Liek Hou

gempak
12/07/2024
12:25 MYT
Pelakon meningkat naik, Jack Tan berkongsi perubahan bentuk badannya dalam menjayakan watak Cheah Liek Hou menerusi filem Gold.