Pasangan kekasih Fuad Rahman dan Tom berkongsi momen ketika mereka pernah hangat bercinta sekitar 2005 menerusi siaran langsung (live) di TikTok baru-baru ini.

Menerusi live tersebut, Tom sempat bertanya adakah Fuad pernah berlaku curang terhadapnya ketika mereka bersama pada waktu itu.

“Masa you dengan I dulu, you tak pernah curang lagi… I tak pernah tangkap. Tapi sebelum-sebelum itu I dah pernah dengar cerita la. Ke you ada curang dengan I juga masa kita bersama 2005?” soal Tom.

Tidak berselindung, Fuad secara jujur memberitahu dia pernah menjalinkan hubungan dengan tiga wanita termasuk Tom dan bekas isteri pertamanya dalam satu masa.

“Itu ada la… masa I dengan janda I lagi, lepas itu I dengan perempuan yang peranakan itu. Masa itu I jenis kepala angin sikit… I degil sikit la. Masa I nak cerai itu, I dengan you,” katanya.

Meskipun pada mulanya terlupa mengenai perkara itu namun Tom turut mengakui dia juga pernah curang ketika bercinta dengan Fuad dahulu.

“Dah lupa fasal itu… ingat dah. Dia flirt dengan orang lain. Tapi masa itu aku pun ada orang juga… dia (Fuad) tak tahu,” jujurnya.

Terdahulu, Fuad secara bersahaja mengatakan pasti peminat akan terkejut jika mereka mengumumkan sudah bernikah ketika membuat live dengan Tom di TikTok.

Bagaimanapun, Fuad menjelaskan dia dan Tom masih belum bernikah namun sudah mempunyai perbincangan ke arah itu.

Untuk info, Fuad pernah bercinta dengan Tom sekitar 2005 sebelum berpisah disebabkan penyanyi kelahiran Singapura itu menjalani hukuman penjara.

Lebih 10 tahun tidak berjumpa, Fuad dan Tom dipertemukan dalam Gegar Vaganza 9 (GV9) dan akhirnya mengumumkan bercinta semula selepas program itu tamat.

Undi bintang digital dan content kegemaran Top 5 anda di Gempak Most Wanted Awards 2022 di sini.