Hiburan

Nabila Huda 'Kecundang Di Bulan Puasa'...Kelakarnya!

Asraf Aided
24/05/2019
00:14 MYT
Aktres popular, Nabila Huda berkongsi sepotong video dirinya melakonkan watak gadis yang ditangkap akibat tidak berpuasa di khalayak ramai.
Perkongsian itu dibuat menerusi sebuah entri di akaun Instagramnya (IG) buat tatapan umum.
Dalam video tersebut, Nabila melakonkan tiga watak dengan penceritaan berbeza dan ianya dibuat hanya untuk tujuan gurauan di IG TVnya.
"Saya ingat dulu, saya tak puasa, saya terlalu lapar, saya pergi kedai mamak saya terus rampas makanan orang, saya terus masuk dalam mulut saya, saya kena hantar hospital, saya masuk lokap lah, mak bapak saya sedih fikir kenapa diorang didik saya jadi macam ni.
"Paling saya suka bila time solat lah, bila time wuduk saya minum air, tapi saya dah tau dah imam tu perasan apa saya buat, tiba-tiba saya kena angkut dengan van jenazah.
"Masa tu tengah muda memang tak fikir apa lah kan, van jenazah hantar balik rumah, mak bapak halau saya dari rumah, yelah kan van jenazah hantar balik rumah, orang kiri kanan..."dialognya dalam video tersebut.
Menjengah ke ruangan komen, rata-rata pengikut Nabila berasa terhibur melihat gelagatnya dalam video tersebut, tidak ketinggalan beberapa rakan artis yang turut meninggalkan komen.
Sedikit info mengenai Nabila, anak kepada penyanyi Amy Search ini mulai aktif di industri hiburan tempatan pada tahun 2001 dan berjaya mengekalkan popularitinya sehingga kini.
Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Hiburan

Menangis Depan Kamera ‘Not A Problem’ Buat Nabila Huda - “Apa Yang Saya Tak Boleh Buat, Paling Susah Adalah…”

gempak
05/07/2024
05:55 MYT
Pelakon Nabila Huda mengakui menjadi pengacara untuk sebuah program merupakan sesuatu yang paling susah untuk dilakukan dalam kerjaya seninya.
Hiburan

You Know Nothing About Cooking: Ini Resipi Mudah Buat Soto Johor! Sherry Alhadad Dedah Sebab Tak Pandai Masak

gempak
18/03/2024
09:55 MYT
Nabila Huda puji masakan Sherry.
Hiburan

Filem Rahsia Tembusi Pasaran Kemboja, Tukar Judul Bahasa Lokal ទាយាទស្នងអាគម

gempak
19/01/2024
14:23 MYT
Filem seram versi reboot, Rahsia terbitan Astro Shaw bersama Five Star Trading telah melebarkan sayap dengan menembusi pawagam di Kemboja bermula 15 Januari lalu.
The Masked Singer Musim ke 4

TMSMY4: Netizen Approve 'Siti Nurhaliza' Versi Nabila Huda, Kak Lina Pom Pom & Che Ta! - "Semua Zaman Dorang Sapu"

gempak
14/01/2024
14:53 MYT
Bertemakan Malam Datuk Seri Siti Nurhaliza
Hiburan

Bertempik Di X, Nabila Huda Enggan Komen Lanjut! - "Saya Tak Mahu ..."

gempak
08/01/2024
02:12 MYT
Harapnya masalah dengan individu tu diselesaikan