Nampaknya, nama Suhaimi Saad kembali menjadi bualan netizen apabila bekas penyanyi nasyid itu berkongsi hal yang dianggap kurang molek untuk perbincangan awam menerusi akaun Facebook miliknya baru-baru ini.

Suhaimi, atau lebih popular dengan panggilan Mosus di media sosial memuat naik sebuah tangkap layar berupa mesej peribadi yang diterima daripada pengikutnya.Menerusi mesej berkenaan, pengikut Suhaimi bertanya, apakah sebabnya jika seseorang lelaki itu kerap melakukan onani.

Tanpa segan silu, dia membalas dengan lima sebab terhadap pertanyaan tersebut seperti kuat nafsu, kuat menonton video lucah, isteri tidak pandai melayan, tiada isteri dan tidak berani menambah isteri.

BACA: “Stop Gosip Gayboy & Tuduhan Servis Isap K*** - Suhaimi Saad Mengaku Mengurut, Nafi Rogol Lelaki

Menurut Suhaimi, hal berkenaan kelihatan mudah tetapi sebenarnya penting. Pesannya, jika mempunyai suami, layan dengan baik dan perlu bertanya jika tidak tahu.

Suhaimi turut mendedahkan bahawa melayan suami itu ibadah dan melayan isteri itu juga ibadah. Sebelum menutup tulisannya, dia berkata: “Hobi SS adalah beribadah,” sambil meletakkan emoji ketawa.

Meninjau komen-komen netizen di sebuah forum hiburan tempatan, rata-rata berasa kurang senang dengan perkongsian Suhaimi yang dianggap tidak sengaja membuka kisah dalam kain kehidupan suami isteri.

“Jijik ya. Bodoh tak cerita hal dalam kain camtu? Hebat macam mana pun kalau muka cam kambing, kepam tak mandi 20 tahun, hilang selera please. Sama busuk je laki bini,” tulis netizen berkenaan.

“Imaginasi dia lain macam ke?” soal seorang lagi pengguna forum berkenaan.

Dalam pada itu, ada juga yang mempertikaikan isteri Suhaimi, iaitu Ina Naim yang tidak pernah bersuara terhadap hal-hal kontroversi yang pernah dicetuskan oleh suaminya.