Sering sahaja kita mendengar keluhan orang ramai tentang harga barang yang semakin melambung dan tidak masuk akal? Ramai yang merungut apabila berbelanja di pasaraya yang dikunjungi mereka tidak memberikan penjimatan.

Malah pasaraya itu juga tidak memberi sebarang faedah atau kelebihan buat pelanggan mereka. Lebih menyedihkan lagi, pelanggan terpaksa berjimat dalam berbelanja kerana dikhuatiri melakukan pembaziran.

Bagaimanapun, itu tidak akan terjadi apabila anda berbelanja di pasaraya terkemuka Lotus’s Store. Lotus’s sentiasa menghargai pelanggan mereka dengan mengadakan pelbagai promosi dan tawaran menarik.

Bagaimana mahu mendapat tawaran menarik itu? Mudah sahaja, anda hanya perlu manjadi ahli My Lotus’s. Seronoknya lagi, apabila anda menjadi ahli My Lotus’s, anda bakal menikmati ganjaran serta faedah berganda sempena kempen My Lotus’s Member’s Month!

Kempen My Lotus’s Member’s Month bakal bermula daripada 22 September hingga 19 Oktober 2022 ini. Jom kami kongsikan antara tawaran dan faedah yang menanti anda dengan menjadi ahli My Lotus’s.

1. Kumpul Mata Ganjaran!

Seperti kebiasaan, setiap RM1 yang dibelanjakan ahli My Lotus’s mereka akan menerima 1 mata, tetapi bersempena kempen yang berlangsung ini ahli bakal ditawarkan dengan ganjaran yang lebih besar iaitu berpeluang memperoleh 5 mata untuk barangan terpilih. Lebih banyak mata yang dikumpul maka lebih banyak penjimatan yang anda terima. Sangat bertuah ahli My Lotus’s!

2. Jenama Pilihan Pada Harga Rendah!

Bagi pemegang ahli eksklusif anda bakal berpeluang memiliki barangan kegemaran pilihan anda pada harga yang sangat murah dan berpatutan. Sesungguhnya tawaran ini tidak diberikan kepada mereka yang tidak menjadi ahli, ekslusif buat ahli My Lotus’s sahaja sebagai tanda sayang mereka kepada pelanggan tercinta. Sayang Lotus’s!

3. Diskaun Kejutan!

Anda rasa cukup dengan tawaran diatas? Tidak! Lotus’s berbesar hati untuk menambahkan lagi ganjaran buat ahlinya dengan mengadakan diskaun secara mengejut pada minggu terakhir kempen iaitu 13 Oktober hingga 19 Oktober 2022. Pastinya lebih banyak diskaun lebih seronok anda untuk berbelanja di Lotus’s Store! Yeay Shopping!

Anda belum menjadi ahli? Apa tunggu lagi, muat turun aplikasi My Lotus’s sekarang dan daftar untuk menikmati tawaran dan faedahnya. Daftar sekarang atau anda akan menyesal!

Jika anda sudah mendaftar sebagai ahli My Lotus’s, hanya perlu log masuk menggunakan nombor telefon mudah alih anda untuk menikmati ganjaran anda atau lebih mudah dengan menyebut nombor mudah alih anda semasa membuat pembayaran di kaunter pembayaran My Lotus’s Store.

Maklumat lanjut boleh diakses melalui https://www.lotuss.com.my/en/mylotuss/FAQ .

Anda juga boleh mengikuti media sosial rasmi Lotus’s Store bagi melihat melihat tawaran dan faedah yang menarik lagi. Website (corp.lotuss.com.my/), Facebook (www.facebook.com/LotussMalaysia), Instagram: (instagram.com/lotussmalaysia/) YouTube: (www.youtube.com/user/tescomalaysia) .