Sejak beberapa hari lalu, pelakon, usahawan dan selebriti media sosial, Zarina Anjoulie Lavocah dilihat telah memberi bayangan buat penyikut Instagramnya yang dia bakal mendirikan rumah tangga dalam masa terdekat.

Menerusi beberapa posting di Instagram, Zarina telah memuat naik gambar persiapan awal termasuk memilih baju kahwin.

Gempak cuba menghubungi Zarina dan perkara itu telah disahkan sendiri oleh pelakon tersebut.

"Ye betul, saya akan berkahwin tidak lama lagi, confirm. Saya tak tunang pun terus kahwin je nanti," katanya.Menurut Zarina lagi, baju kahwinnya juga telah ditempah.

"Setakat ini persiapan masih awal. Sekarang baru 20 peratus je.

"InsyaAllah saya akan maklumkan nanti tarikhnya. Doakan segala persiapan kami dipermudahkan," katanya.

Untuk makluman, Zarina sebelum ini pernah mendedahkan yang dia dan teman lelakinya hampir menjalani kursus kahwin.

Walaubagaimanapun, menurut Zarina, hasrat kedua-dua mereka itu terpaksa ditangguhkan gara-gara pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) oleh kerajaan baru-baru ini.

BACA: : "Sepatutnya Kena Pergi Kursus Kahwin Tapi..." - Zarina Anjoulie Dedah Perancangan Nak Bernikah?

Untuk rekod, Zarina pernah mendirikan rumah tangga dan dikurniakan seorang cahaya mata lelaki, namun rumah tangganya itu berakhir pada Disember 2016.

“Allah kan dah set from the top!” - Mak Jah . Nantikan Keluarga Iskandar The Movie Akan Datang 16 Julai ini hanya di Astro First, Saluran 480, Di Pawagam Rumah Anda. . @kismahjohar_official @hilal.azman @sobrianuar @anitabaharom @azharbsulaiman @zainhamid @itsmehierahasan @izzilhamnzd @thedanishadam @khayrisyah_kemal @taqim.zaki @dhiaiskandar_official @shukritahir @rajaema . #keluargaiskandarthemovie #keluargaiskandar #AstroFirst #DiPawagamRumahAnda

A post shared by Astro Shaw Sdn Bhd (@astroshaw) on