Hiburan

Tanggal Seluar Di Tapak Arkeologi Mexico, Justin Bieber Dihalau Keluar

Ahmad Shah
10/01/2016
03:36 MYT

Bintang Pop Dunia, Justin Bieber dihalau dari sebuah tapak arkeologi Mayan di Mexico selepas berkelakuan tidak senonoh.

Bieber dan rakan-rakannya didakwa berada di tapak yang dianggap suci dengan membawa minuman keras sebelum menanggalkan seluar untuk merakam selfie pada Khamis yang lalu.

Menurut laporan TMZ, pekerja di tapak arkeologi Mayan telah pun menghubungi pihak polis mengenai insiden tersebut namun Bieber dan rakan-rakan telah beredar lebih awal.

“Bieber dan rakan-rakan didakwa menanggalkan seluar untuk berselfie di tapak suci Mayan. Tetapi pihak berkuasa hanya memberitahu mereka berkelakuan tidak senonoh,” ujar jurucakap rasmi tapak arkeologi Mayan.

Tiga tahun lalu, penyanyi yang popular dengan lagu “Sorry” ini didakwa berkelakuan tidak senonoh di sebuah muzium Anne Frank yang terletak di Belanda.

Setahun kemudian foto dia didukung dua orang pengawal peribadinya sewaktu mendaki tangga di ‘Great Wall of China’ tersebar meluas dan mendapat kritikan hebat oleh umum.

Olahan Oleh: Khalid Rahman

Sumber: TMZ, Daily Mail

Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Viral

Pasangan Suami Isteri Pempengaruh Islamik Direman 4 Hari, Bantu Siasatan Berhubung Salah Guna Kuasa Untuk Dapatkan Suapan

gempak
11/07/2024
05:14 MYT
Pasangan suami isteri yang juga pempengaruh ditahan reman selama empat hari bermula hari ini sehingga 14 Julai berhubung salah guna kuasa untuk mendapatkan suapan di Mahkamah Majistret Putrajaya pada Khamis.
Hiburan

Kongsi Momen Jadi Peserta AF5, Nonny Nadirah Akui Gementar Setiap Kali Buat Persembahan - “Sebelum Berlakon, Saya Menyanyi”

gempak
11/07/2024
04:55 MYT
Pelakon Nonny Nadirah berkongsi momen pertama kali dia menjejakkan kakinya di Kuala Lumpur untuk menyertai program Akademi Fantasia musim kelima.
Viral

Pempengaruh Islamik Terpalit Isu Seleweng Kutipan Derma Mohon Doa Yang Baik - “Alhamdulillah, Saya Dalam Keadaan Sihat”

gempak
11/07/2024
02:58 MYT
Masih menunggu keputusan permohonan reman bagi bantu siasatan atas dakwaan menyeleweng kutipan derma, pempengaruh islamik memberitahu dia kini dalam keadaan sihat sahaja.
Hiburan

Ruhainies Kongsi Tips Kekal Sabar & Tenang - "Allah Kurniakan Saya Dengan Rezeki Banyak, Disayangi Ramai"

gempak
09/07/2024
01:58 MYT
Pelakon sensasi Ruhainies terus dihenyak warganet selepas tular kisah kontroversinya membabitkan pelakon kelahiran Singapura, Aliff Aziz dan bekas isteri, Bella Astillah.
Hiburan

Kalahkan Rihanna, Justin Bieber Dibayar RM47 Juta Menyanyi Di Pra Perkahwinan Anak Lelaki Terkaya Di Asia

gempak
06/07/2024
13:30 MYT
Pesta mewah menuju perkahwinan Anant Ambani dan Radhika Merchant kembali berlangsung.