Laman Utama

“Yang Best Bangun Pagi Ada Orang Kemaskan Katil”- Janna Nick Seronok Dibahagiakan Dini Schatzman

Syafiqah Jalal
22/06/2023
01:49 MYT
Pelakon Janna Nick akui bahagia menjalani kehidupan berkahwin selama lebih 10 hari dengan jejaka pilihannya, Dini Schatzman, 29.
Kata Janna atau nama lengkapnya, Nurul Jannah Muner, 28, kepada Gempak, kehidupannya sedikit berubah selepas bersama dengan Dini seorang suami yang sangat pembersih dan rajin melakukan kerja rumah.
“Alhamdulilah seronok lepas berkahwin ni kita tahu setiap kali balik kerja walaupun dalam keadaan ‘stres’ tapi kita tahu mesti ada orang di rumah yang akan bersama kita.
“Apa yang best bila bangun tidur ada orang kemas katil… tu paling seronok bagi saya.
“Sebelum berkahwin saya tahu dia seorang pembersih dan rajin tetapi bila tinggal sekali ya memang terbukti dia memang seorang lelaki begitu.
“Kalau dulu balik kerja akan terus baring atas katil saja tapi dengan Dini dia akan jerit suruh saya mandi dahulu,” kongsinya.
Janna ditemui bersama Dini selepas siaran langsung program MeleTop di studio 1 Astro Buktik Jalil, semalam. Sementara itu, Dini juga sempat berkongsi kehidupannya bersama wanita yang disayangi sejak empat tahun lalu.
“Mestilah seronok sebab kita ada teman tak kira nak tidur bersama dia, bangun pagi pun bersama dia. Apa yang penting boleh buat semua perkara bersama lah.
“Saya juga dapat merasa masakan pertama Janna selepas berkahwin ini iaitu mee sanggul. Sangat sedap.
“Selepas berkahwin ini tak banyak perkara yang berbeza tentang Janna sebab dia seorang yang pandai berkomunikasi. Dia tidak pernah sorok akan sikap dan dirinya dari awal perkenalan sehingga kini, jadi mudah,” ujarnya.
Pada 10 Jun lalu, Janna dan suami iaitu Dini atau Dini Azan Schatzmann disatukan sebagai suami isteri dengan sekali lafaz di Masjid A'isyah Sungai Menghulu, Pulau Langkawi. Pasangan itu dinikahkan sendiri oleh bapa Janna iaitu Muner Abdullah dengan bersaksikan pengerusi masjid berkenaan, Othman Yahya.
Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Hiburan

Suami Didakwa Curang? Puteri Dubai Umum Cerai Menerusi Hantaran Instagram – “I Divorce You..”

gempak
19/07/2024
12:55 MYT
Anak Perdana Menteri UEA dan penguasa Dubai, Mohammed Rashid Al Maktoum, Puteri Sheikha Mahra bertindak menceraikan suaminya Sheikh Mana Al Maktoum menerusi sebuah hantaran di akaun Instagram miliknya pada Rabu.
Hiburan

Semua Sangka Shahir Kembali Menyepi, Hakikatnya Instagram Kena Godam! Lenyap Sebab Tak Bayar RM2,000 - "Habis Kenangan Saya"

gempak
18/07/2024
09:25 MYT
Juara Akademi Fantasia 8 (AF8), mengakui sepi dari media sosial disebabkan akaun Instagram rasminya telah digodam individu tidak bertanggungjawab.
Bollywood

Habiskan RM2.9 Bilion, 20 Juta Bunga, 37,500 Menu, Majlis Anant Ambani & Radhika 15 Kali Ganda Mahal Dari Perkahwinan Diraja Harry, Meghan

gempak
16/07/2024
15:40 MYT
Perkahwinan serba mewah anak orang kesembilan terkaya dunia, Anant Ambani dengan Radhika Merchant masih menjadi buah mulut.
Berita

SPRM Beku 20 Akaun Bank Suami Isteri Pempengaruh, 2 Individu

gempak
15/07/2024
15:25 MYT
Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) membekukan kira-kira 20 akaun bank dengan nilai lebih RM740,000 susulan siasatan penyelewengan dana derma awam melibatkan pasangan pempengaruh bersama dua lagi individu.
Hiburan

“Ya Kahwin Di Usia 23 Tahun & Saya Pilih Dia Sebagai Isteri Selamanya,” - Ben Ladin

gempak
15/07/2024
08:25 MYT
Penyanyi, Ben Ladin mempunyai sebab tersendiri tidak menghebahkan berita mengenai perkahwinannya bersama isteri yang dikenali sebagai Anna.