Kecantikan

Kulit Bersih, Berseri Seawal Empat Hari! Jaminan Bintik-Bintik Gelap Hilang Pada Wajah.

Huda Hussain
12/08/2021
02:00 MYT
Kulit bersih dan berseri sememangnya menjadi dambaan para wanita. Dan tatkala terlihat saja sedikit cela pada wajah, sudah bisa hilangkan keyakinan untuk melangkah. Apatah lagi dengan kehadiran bintik-bintik hitam di kulit, hasil pigmentasi atau kesan jerawat, pastinya merencatkan segala. Ya, walaupun kini kebanyakan daripada kita hanya bekerja dan duduk dirumah tetapi penjagaan kulit wajah tidak kurang pentingnya untuk kekal terpelihara.
Memahami kehendak para wanita era kini, Nanowhite memperkenalkan rangkaian baharu yang dipertingkatkan serta penampilan produk serba baharu. Turut hadir, produk utama terkininya, Nanowhite Spot Correction Advanced Serum. Menerusi pengenalan serum baharu ini, ia berhasrat untuk memberikan hasil yang lebih baik dalam masa singkat.
Nanowhite Spot Correction Advanced Serum telah diuji secara dermatologi dan klinikal untuk menyediakan keputusan terbukti pengurangan bintik-bintik gelap dan memastikan wajah yang lebih berseri dalam masa empat hari. Keberkesanan produk ini disumbangkan oleh Arbutin, yang merupakan ramuan utama serum berkenaan.
Apa Itu Arbutin? Arbutin adalah ekstrak molekul daripada tumbuhan bearberry yang terbukti untuk mencegah pembentukan melanin, mencerahkan bintik hitam secara efektif, mengurangkan kesan parut jerawat serta memperbaiki penampilan wajah dengan tona kulit yang lebih rata.
Diperkaya Dengan Niacinamide Bagi memastikan hanya yang terbaik diberikan buat pengguna, Nanowhite Spot Correction Advanced Serum juga mengandungi Niacinamide, sejenis nutrien yang diformulasi khusus untuk memperhalusi pori-pori dan tekstur kulit. Keyakinan anda pasti terserlah apabila kulit lebih licin dan cerah.
Selain itu, teknologi pengkapsulan nano menyampaikan ejen pencerah ke bahagian dalam kulit dan melepaskannya apabila diperlukan. Menerusi gabungan teknologi penjagaan kulit inovatif serba baharu yang melengkapkan ramuan utama, formulasi istimewa ini melengkapkan Nanowhite Spot Correction Advanced Serum, serum sempurna yang mencerahkan bintik-bintik gelap dan parut jerawat bagi tona kulit yang lebih cerah dan sekata, pada masa sama mengekalkan kelembapan kulit serta mengecilkan pori-pori.
Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Gaya Hidup

Apakah Hukum Bagi Lelaki Yang Menggunakan Produk Penjagaan Wajah?

gempak
29/06/2024
13:55 MYT
Sebenarnya bolehkah golongan lelaki menggunakan produk penjagaan muka atau kulit?
Laman Utama

Wanna Ali Tak Jadi Nikah, Tarik Balik Niat Tinggalkan Industri Seni

gempak
15/10/2023
07:48 MYT
Cinta Wanna Ali dan usahawan kacak musnah.
Laman Utama

Nak Nampak Flawless Tanpa Filter? Tak Sangka Guna Pakar Serum Ini Sahaja Kulit Lebih Halus & Cerah!

gempak
07/07/2023
03:51 MYT
Lepas ni nak cantik tak payah pakai filter dengan pakar serum Dermistry!
Laman Utama

Mahu Kurangkan Bintik Hitam, Parut Jerawat & Cerahkan Kulit? Ini Cara Mudah Anda Boleh Cuba!

gempak
08/12/2021
10:41 MYT
Ramai tahu bintik hitam dan parut jerawat tak mudah dihilangkan tanpa menggunakan produk yang sesuai dengan kulit. Produk penjagaan kulit biasa tanpa formulasi khas yang dapat membantu hilangkan masalah kulit sebegini tidak akan membantu.
Hiburan

"Kulit Saya Sensitif, Saya Tak Mahu Tipu...." - Amira Othman Enggan Berbohong

gempak
02/05/2019
10:03 MYT