UTAMAVIDEOPMTepiKakGeeSALAM MUSLIMCHINGUDREBARGEMPAK SPOTPERADUANProgram

Carian mengenai topik gempakmostwanted2020

Dapatkan berita terkini mengenai gempakmostwanted2020 dari Gempak

Iman Troye BBNU TerGempak 2020! Kalahkan Aina Abdul, Cik B &....

Iman Troye BBNU TerGempak 2020! Kalahkan Aina Abdul, Cik B &....

Cayalah Iman Troye!
Fri Jan 01 2021
Lee Dong Wook Dinobat Ajushi Elok TerGempak 2020 Pilihan Pembaca

Lee Dong Wook Dinobat Ajushi Elok TerGempak 2020 Pilihan Pembaca

Thu Dec 31 2020
Dipilih Sebagai Artis Cantik TerGempak 2020, Ini Komen Linda Nanuwil!

Dipilih Sebagai Artis Cantik TerGempak 2020, Ini Komen Linda Nanuwil!

Tahniah Linda!
Wed Dec 30 2020
Linda Nanuwil Artis Tercantik 2020! Kalahkan Nama-Nama Besar Termasuklah...

Linda Nanuwil Artis Tercantik 2020! Kalahkan Nama-Nama Besar Termasuklah...

Cantiknya dia!
Wed Dec 30 2020
Tok Ti, Azfarheri, Iman Troye Antara Yang TerGempak 2020! Ini Keputusan Penuh ...

Tok Ti, Azfarheri, Iman Troye Antara Yang TerGempak 2020! Ini Keputusan Penuh ...

Undian yang dibuka kepada orang ramai sejak 18 Disember lalu
Wed Dec 30 2020
#GempakMostWanted2020: DG Hisham, Ebit Lew, Tok Ti & Cik B Antara Yang Bersaing! Lets Undi!

#GempakMostWanted2020: DG Hisham, Ebit Lew, Tok Ti & Cik B Antara Yang Bersaing! Lets Undi!

Jom undi guys #GempakMostWanted2020
Sat Dec 19 2020
BORO - MINGGU 2 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

BORO - MINGGU 2 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Ingat senang ke nak baca berita. Silap baca jadi benda lain.
Sat Oct 23 2021
BAHYE - MINGGU 2 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

BAHYE - MINGGU 2 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Walaupun kubur dah panggil, masih ligat pakcik pakcik ni. Lutut dah longgar pun masih ada semangat nak main badminton.
Sat Oct 23 2021
CAWAN - MINGGU 2 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

CAWAN - MINGGU 2 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Orang cakap nak serbu tembok pakai helmet dulu. Takut jadi macam ni la. Malu je dapat.
Sat Oct 23 2021
Penunggang Agama 2 ada agenda sendiri? | Gempak TV S3 - EPS 25

Penunggang Agama 2 ada agenda sendiri? | Gempak TV S3 - EPS 25

Di Gempak TV macam-macam info kita akan kongsikan! Cerita artis, filem baru, drama baru, program baru! Saksikan Gempak TV setiap Khamis jam 9 malam di Astro Ria okey!
Thu Oct 21 2021
Sepahtu Reunion Extra - EP2

Sepahtu Reunion Extra - EP2

Macam biasa, sebelum korang layan #sepahtureunionlive kejap lagi, apa kata korang Sepahtu Reunion Extra untuk minggu ni. Dengar - dengar ada 2 artis jemputan? korang rasa siapa yang akan join Fikry Ibrahmin dalam episod 2? Jom layan Episod penuh! Jangan lupa untuk saksikan Sepahtu Reunion setiap Khamis, pukul 9 Malam di Astro Warna! #SepahtuReunionExtra
Thu Oct 21 2021
[3 Gadis Manis Musim 3] Episod 2

[3 Gadis Manis Musim 3] Episod 2

Sabrina berhenti kerja dan Kirin tak dapat bantu majikannya menyelamatkan cake house. Adakah mereka akan berjaya keluar dari kemelut hidup masing-masing atau berupaya menggapai impian seperti Icha? #gempakoriginalseries #3gadismanis #astrogempak
Wed Oct 20 2021
Highlight Persembahan All Together Now Malaysia | Minggu 6

Highlight Persembahan All Together Now Malaysia | Minggu 6

Kita dah di minggu ke-6 ATNMY gais! Nah min belanja sikit highlight persembahan untuk kesemua peserta di minggu ke-6! Korang boleh check out All Together Now Live+ di Facebook dan Youtube Astro Gempak dan jangan lupa vote peserta kegemaran korang sekarang di www.gempak.com/AllTogetherNowMY P/S : Promo dan program #AllTogetherNowMY dirakam ketika PKPP. SOP PKPP telah dipatuhi dan penjarakan fizikal tetap dijaga. Keep calm, stay safe & lots of love! ❤️ #BersatuDenganLagu #AllTogetherNowMY
Sun Oct 17 2021
Highlight Persembahan All Together Now Malaysia | Minggu 5

Highlight Persembahan All Together Now Malaysia | Minggu 5

Kita dah di minggu ke-5 ATNMY gais! Nah min belanja sikit highlight persembahan untuk kesemua peserta di minggu ke-5! Korang boleh check out All Together Now Live+ di Facebook dan Youtube Astro Gempak dan jangan lupa vote peserta kegemaran korang sekarang di www.gempak.com/AllTogetherNowMY P/S : Promo dan program #AllTogetherNowMY dirakam ketika PKPP. SOP PKPP telah dipatuhi dan penjarakan fizikal tetap dijaga. Keep calm, stay safe & lots of love! ❤️ #BersatuDenganLagu #AllTogetherNowMY
Sun Oct 17 2021
TIRO - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

TIRO - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Buat pertama kali Syaiful & Sharif bergandingan dengan orang lain selain adik beradik dia di pentas MLM. Eh ada YB datang la. Macam kenal.
Sun Oct 17 2021
PUTEH - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

PUTEH - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Uish. Pening kepala kalau ada pawagam macam ni. Tapi bagus juga kalau ada, takde la orang buat pelik-pelik dalam tu.
Sun Oct 17 2021
TOBAT - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

TOBAT - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Tersentuh pulak hati tengok rancangan Tobat Kah Anda ni. Tapi Dr Love tu sesuatu sangat kan.
Sun Oct 17 2021
BAHYE - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

BAHYE - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Memang Bahye kalau GPS macam ni. Entah kemana-mana driver bawa karang.
Sun Oct 17 2021
OTAI - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

OTAI - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Bila dah masuk Fasa 4 ni , meeting kena mula balik la. Selamber je Ketua Kampung call anak PM nak cakap terima kasih. Lain macam punya kabel ni.
Sun Oct 17 2021
3 OTAK - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

3 OTAK - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Peserta baru untuk tahun ini. Ni pertama kali nampak kedai mamak macam ni. Banyak dah berubah lepas PKP ni ye.
Sun Oct 17 2021
TAICI - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

TAICI - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Ramai mak ayah macam ni. Lama anak tak balik, silap-silap muka anak pun dah lupa macam mana.
Sun Oct 17 2021