UTAMAVIDEOPMTepiKakGeeSALAM MUSLIMCHINGUDREBARGEMPAK SPOTPERADUANProgram

Digi Karok Next Level - Yantzen

Baru first week untuk Digi Karok Next Level ni, Yantzen dah betul kena denda urut next level ni. Min dengar cerita, sampai tinggi betul lah lagu Sekuntum Mawar Merah Sebuah Puisi tu jadinya. Kesian pulak bila tengok Yantzen tu, tak nak cakap banyak lah, korang tengoklah sendiri video ni! Digi Prepaid NEXT. Kekal Aktif, Kekal Berinternet. Nikmati 30 hari Internet pantas, daripada RM15. Strim video HD, tiada had kelajuan! Untuk maklumat lebih lanjut, sila layari http://digi.my/snld #JomInternet #LebihPantasLebihBerbaloi

Sun Nov 15 2020
Karaoke Superstar Minggu 5 - Highlight & Komen Juri

Karaoke Superstar Minggu 5 - Highlight & Komen Juri

Layan teruk weh Karaoke Superstar Minggu 5! Korang enjoy tak layan? Kalau nak tengok lebih lagi...dapatkan Pek Primary Astro serendah RM59.99/bln dan nikmati 60 HARI PERCUMA bila anda daftar secara online di astro.com.my #KaraokeSuperstar #astrogempak
[TAYANGAN PERDANA] Hantu Raya Pergi Perang

[TAYANGAN PERDANA] Hantu Raya Pergi Perang

Cubaan Kadir Osman (KO) mengambil khidmat hantu raya untuk memenangi hati Manisah – gadis impiannya – secara langsung bakal menentukan nasib kampungnya yang dalam peperangan dengan sebuah syarikat korporasi gergasi yang ingin mengambil tanah kampungnya dengan bantuan Manisah. Nak tahu apa sambungan dia? Korang boleh Saksikan episod penuh Hantu Raya Pergi Perang di aplikasi sooka. Episod pertama PERCUMA. Korang boleh tekan dekat link ni terus! https://links.sooka.my/pKH2YPCEnhRevVit6 Muat turun aplikasi sooka di Apple AppStore dan Google PlayStore atau layari www.sooka.my. Langgan pelan VIP Entertainment pada rm15.90/sebulan
Mystery Ranking Show Malaysia Kapsul - EP7

Mystery Ranking Show Malaysia Kapsul - EP7

Jom kita tengok apa persiapan di sebalik tema hari ini, iaitu Siapa paling banyak menang pertandingan seni bela diri! Bukan senang tau nak tipu juri-juri kita yang hebat. Jenuh nak pusing. Jom layan! #MysteryRankingShowMalaysia
Karaoke Superstar Minggu 4 - Highlight & Komen Juri

Karaoke Superstar Minggu 4 - Highlight & Komen Juri

Amir Masdi! Otai masih berbisa dan Datuk Yusuf Haslam jadi juri di Episod 4 Karaoke Superstar kali ni guys! Jom enjoy! Dapatkan Pek Primary Astro serendah RM59.99/bln dan nikmati 60 HARI PERCUMA bila anda daftar secara online di astro.com.my
[VIDEO] Rossa Sera Ulas Status Terkini Dengan Shuk Sahar, Terkilan Rumah RM1.2 Juta Dijual Tanpa Diberitahu

[VIDEO] Rossa Sera Ulas Status Terkini Dengan Shuk Sahar, Terkilan Rumah RM1.2 Juta Dijual Tanpa Diberitahu

Jom kita dengar sendiri apa yang tuan badan nak ulaskan. Jom!
The House Kamal Uqasha | “This Trip Is Just A Beginning ”| Episod 10

The House Kamal Uqasha | “This Trip Is Just A Beginning ”| Episod 10

Keluarga Uqasha dan Kamal sediakan satu kejutan untuk mereka. Kamal dan Uqasha nikmati makan malam romantis sambil terkenang apa yang mereka lakukan dalam roadtrip ini. Tonton episod penuh di Astro Ria atau korang boleh strim di Astro Go dan VOD sekarang! Saksikan ‘The House’ selama 10 episod di platform televisyen menerusi saluran Astro Ria (124) setiap hari Rabu, jam 9.30 malam. Layari gempak.com/thehouse untuk video menarik! #AstroGempak #TheHouseKamalUqasha
The Maid 2021 | Episod 10 - Bahagian 3

The Maid 2021 | Episod 10 - Bahagian 3

Ratu kurung Citra dalam rumah Fika sementara dia mahu lari dari sana. Suhana pula sudah sedari yang Citra itu adalah penyamar! Ratu ajak Taufik pergi melancong padahal dia cuba lari dari Fika!
The Maid 2021 | Episod 10 - Bahagian 2

The Maid 2021 | Episod 10 - Bahagian 2

Ratu kurung Citra dalam rumah Fika sementara dia mahu lari dari sana. Suhana pula sudah sedari yang Citra itu adalah penyamar! Ratu ajak Taufik pergi melancong padahal dia cuba lari dari Fika!
The Maid 2021 | Episod 10 - Bahagian 1

The Maid 2021 | Episod 10 - Bahagian 1

Ratu kurung Citra dalam rumah Fika sementara dia mahu lari dari sana. Suhana pula sudah sedari yang Citra itu adalah penyamar! Ratu ajak Taufik pergi melancong padahal dia cuba lari dari Fika!
The Maid 2021 | Episod 9 - Bahagian 3

The Maid 2021 | Episod 9 - Bahagian 3

Pn Suhana pecah tembelang rancangan Nadia menipu mengandung? Si Jay pula kantoi menipu guna dadu nombor yang sama? Besar pendedahan dalam video pengakuan minggu ni! Jom layan!
The Maid 2021 | Episod 9 - Bahagian 2

The Maid 2021 | Episod 9 - Bahagian 2

Pn Suhana pecah tembelang rancangan Nadia menipu mengandung? Si Jay pula kantoi menipu guna dadu nombor yang sama? Besar pendedahan dalam video pengakuan minggu ni! Jom layan!
The Maid 2021 | Episod 9 - Bahagian 1

The Maid 2021 | Episod 9 - Bahagian 1

Pn Suhana pecah tembelang rancangan Nadia menipu mengandung? Si Jay pula kantoi menipu guna dadu nombor yang sama? Besar pendedahan dalam video pengakuan minggu ni! Jom layan!
The Maid 2021 | Episod 8 - Bahagian 3

The Maid 2021 | Episod 8 - Bahagian 3

Pn Suhana pecah tembelang rancangan Nadia menipu mengandung? Si Jay pula kantoi menipu guna dadu nombor yang sama? Besar pendedahan dalam video pengakuan minggu ni! Jom layan!
The Maid 2021 | Episod 8 - Bahagian 2

The Maid 2021 | Episod 8 - Bahagian 2

Pn Suhana pecah tembelang rancangan Nadia menipu mengandung? Si Jay pula kantoi menipu guna dadu nombor yang sama? Besar pendedahan dalam video pengakuan minggu ni! Jom layan!
The Maid 2021 | Episod 8 - Bahagian 1

The Maid 2021 | Episod 8 - Bahagian 1

Pn Suhana pecah tembelang rancangan Nadia menipu mengandung? Si Jay pula kantoi menipu guna dadu nombor yang sama? Besar pendedahan dalam video pengakuan minggu ni! Jom layan!