UTAMAHALAMAN SAYAVIDEORANCANGANROJAKDAILYZON LAWAKSALAM MUSLIMPERADUAN

Unmasked Singer - Kenali Pelumba Litar adalah Nanas

Unmasked Singer adalah temubual eksklusif bersama maskot The Masked Singer Malaysia musim kedua. Selepas pengumuman penyingkiran, kami akan sajikan temubual khas pengalaman peserta di dalam maskot yang dirahsiakan identiti.

Mon Mar 07 2022

Unmasked Singer - Kenali Pelumba Litar adalah Nanas

Unmasked Singer adalah temubual eksklusif bersama maskot The Masked Singer Malaysia musim kedua. Selepas pengumuman penyingkiran, kami akan sajikan temubual khas pengalaman peserta di dalam maskot yang dirahsiakan identiti.
Seladang - Stereotype | The Masked Singer 2 | Minggu FINAL

Seladang - Stereotype | The Masked Singer 2 | Minggu FINAL

Tak pernah mengecewakan yaaaa Seladang!! Uols dah lock tak siapa seladang ni??
Burung Hantu - Hanya Satu | The Masked Singer 2 | Minggu 9

Burung Hantu - Hanya Satu | The Masked Singer 2 | Minggu 9

Netizen puji suara burung hantu power! Mana tak nya. Korang tengok lah sendiri.
Ratu Semut - Tak Ada Logika | The Masked Singer 2 | Minggu 9

Ratu Semut - Tak Ada Logika | The Masked Singer 2 | Minggu 9

Memang power ah Ratu semut ni. Korang tengok lah sendiri persembahan dia minggu ke-9 ni.
Rambutan - Revolusi | The Masked Singer 2 | Minggu 8

Rambutan - Revolusi | The Masked Singer 2 | Minggu 8

Bukan biasa-biasa persembahan daripada Rambutan semalam! Memang rancak! Dh mcm konsert dah! Haha! Jom layan!
Ratu Semut - Anggapanmu | The Masked Singer 2 | Minggu 8

Ratu Semut - Anggapanmu | The Masked Singer 2 | Minggu 8

Sekali dengar, macam artis original yang nyanyi. Cukup cukup power! Korang kena tengok persembahan ni!
Burung Hantu - Set Fire To The Rain | The Masked Singer 2 | Minggu 6

Burung Hantu - Set Fire To The Rain | The Masked Singer 2 | Minggu 6

Meremang dengar persembahan daripada burung hantu dalam minggu ke 6 ni. Power lah!
Seladang - Ragaman | The Masked Singer 2 | Minggu 5

Seladang - Ragaman | The Masked Singer 2 | Minggu 5

Fuhh! Memang bergaya habis bila seladang nyanyi lagu Ragaman. Siapa ya sebenarnya si Seladang ni
Si Merak - Menaruh Harapan | The Masked Singer 2 | Minggu 6

Si Merak - Menaruh Harapan | The Masked Singer 2 | Minggu 6

Persembahan yang penuh dengan penghayatan daripada Si Merak untuk minggu ke-6 ni! Makin berbisa!
Ratu Semut - Nang | The Masked Singer 2 | Minggu 6

Ratu Semut - Nang | The Masked Singer 2 | Minggu 6

Semakin dasyat persembahan daripada Ratu Semut kita ni. Korang setuju tak dengan min?
Orkid - Goyang Inul | The Masked Singer 2 | Minggu 6

Orkid - Goyang Inul | The Masked Singer 2 | Minggu 6

Kita layan dangdut ini malam! Goyang Inul daripada orkid memang mantop!
Aiskrim Roti - Assalamualaikum | The Masked Singer 2 | Minggu 5

Aiskrim Roti - Assalamualaikum | The Masked Singer 2 | Minggu 5

Klu yang sangar membantu! Memang tepat siapa yang dapat meneka siapakah yang berada di sebalik topeng ni!
Burung Hantu - Bad Romance | The Masked Singer 2 | Minggu 5

Burung Hantu - Bad Romance | The Masked Singer 2 | Minggu 5

Burung Hantu sememangnya seorang yang pandai menari dan menyanyi. Terbaik! Tapi siapakah yang berada di sebalik topeng tu? Hmm.
Periuk Kera - Hang Pi Mana | The Masked Singer 2 | Minggu 4

Periuk Kera - Hang Pi Mana | The Masked Singer 2 | Minggu 4

Hmm. Korang setuju ke kalau min kata Periuk Kera ni seorang guru vokal? Sebab sedap betul dia menyanyi tau! Macam dah biasa menyanyi je. Kan?
Bujang Senang  -  Peluang Kedua | The Masked Singer 2 | Minggu 4

Bujang Senang - Peluang Kedua | The Masked Singer 2 | Minggu 4

Eh. Suara Bujang Senang lain pula minggu ni? Ke min je yang dengar lain? Korang rasa macam mana?
Mat Penyu - Ada | The Masked Singer 2 | Minggu 4

Mat Penyu - Ada | The Masked Singer 2 | Minggu 4

Mat Penyu kaki pancing? Ye ker ni? Siapa agaknya ye? Jom layan persembahan penuh ni dulu.