UTAMAHALAMAN SAYAVIDEORANCANGANROJAKDAILYZON LAWAKSALAM MUSLIMPERADUAN

Pintu Belakang Divaganza - Tomok dilempar telur, Misha Omar dicucuh Rokok & Tragedi Niki Palikat

Episod kali ni, Feyra begitu curious nak tahu apa yang netizen zaman dulu dulu buat kalau mereka tak puas hati dengan seorang selebriti tu. Yelah mana ada sosial media nak hentam mereka kan? Nak tahu, layan gais...

Video mantop di gempak.com/gegarvaganza

#AllStarsGegarVaganza
#GegarVaganza
#GV10

Thu Oct 19 2023

Pintu Belakang Divaganza - Tomok dilempar telur, Misha Omar dicucuh Rokok & Tragedi Niki Palikat

Episod kali ni, Feyra begitu curious nak tahu apa yang netizen zaman dulu dulu buat kalau mereka tak puas hati dengan seorang selebriti tu. Yelah mana ada sosial media nak hentam mereka kan? Nak tahu, layan gais...

Video mantop di gempak.com/gegarvaganza

#AllStarsGegarVaganza
#GegarVaganza
#GV10
De Fam rehearsal 2 jam je, Zizan try kereta baru Nabil | Pintu Belakang The Hardest Singing Show

De Fam rehearsal 2 jam je, Zizan try kereta baru Nabil | Pintu Belakang The Hardest Singing Show

De Fam rehearsal 2 jam je untuk minggu pertama, Zizan try kereta baru Nabil, Aepul Roza cita-cita nak jadi driver teksi. Macam-macam cerita best dalam Pintu Belakang The Hardest Singing Show ni gais! Layan episod baru setiap Rabu di website Gempak.com.

The Hardest Singing Show setiap Ahad 9 malam di Astro Ria & Astro Go.
#PintuBelakang
#thehardestsingingshow
#thehardest
#thss
Wed May 15 2024