Viral

Wanita Mengaku Ada ‘Koleksi’ 50 Suami, Teringin Kahwin 100 Kali

Gempak
14/06/2024
01:55 MYT
Seorang wanita di Indonesia tular di media sosial selepas mengaku mempunyai ‘koleksi’ suami yang ramai, lapor akhbar Tribunnews.

50 masih kurang

Wanita dikenali sebagai Mbah Siti itu berkata, dia mempunyai kira-kira 50 suami tetapi jumlah itu masih kurang dan belum mencapai jumlah yang disasarkannya.
Dia juga mempunyai keinginan untuk berkahwin sebanyak 100 kali.
Menerusi klip video yang dimuat naik di platform Youtube, Mbah Siti berkata, dia terpaksa menjalinkan hubungan jarak jauh bersama suami-suaminya kerana tinggal berjauhan.
Lebih mengejutkan apabila suaminya akan datang jika mereka dipanggil untuk ke rumahnya.
“Saya akan memanggil seramai lima orang, pada setiap minggu,” kata Mbah Siti.
Sementara itu, seorang pengguna laman sosial yang memuat naik video itu di Youtube, Gus Syafaat menjelaskan bahawa perkongsian itu hanyalah konten semata-mata.

Berita Trending: #JusticeforZaynRayyan: "Ada Percanggahan Keterangan Saksi, Ibu Bapa Zayn Rayyan" - Polis

Berita Trending: #JusticeForZaynRayyan: “Keluarga Tidak Pernah Lantik Mahmud Sebagai Peguam” - Datuk Zayn Rayyan Perjelas Salah Faham

Berita Trending: #JusticeForZaynRayyan: “Ibu Bapa Zayn Rayyan Menangis, Tertekan” - Peguam

Berita Trending: #JusticeForZaynRayyan: Proses Lanjutan Reman Ibu Bapa Zayn Rayyan Bertukar Kecoh

Berita Trending: #JusticeForZaynRayyan: Reman Ibu Bapa Zayn Rayyan Sambung Enam Hari

“Video ini dibuat bertujuan untuk konten dan hiburan sahaja. Ia merupakan kejadian yang tidak nyata dan tidak wujud,” kata Gus.
Sumber: Agensi menerusi Harian Metro
Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Hiburan

Suami Didakwa Curang? Puteri Dubai Umum Cerai Menerusi Hantaran Instagram – “I Divorce You..”

gempak
19/07/2024
12:55 MYT
Anak Perdana Menteri UEA dan penguasa Dubai, Mohammed Rashid Al Maktoum, Puteri Sheikha Mahra bertindak menceraikan suaminya Sheikh Mana Al Maktoum menerusi sebuah hantaran di akaun Instagram miliknya pada Rabu.
Hiburan

Semua Sangka Shahir Kembali Menyepi, Hakikatnya Instagram Kena Godam! Lenyap Sebab Tak Bayar RM2,000 - "Habis Kenangan Saya"

gempak
18/07/2024
09:25 MYT
Juara Akademi Fantasia 8 (AF8), mengakui sepi dari media sosial disebabkan akaun Instagram rasminya telah digodam individu tidak bertanggungjawab.
Viral

Pembunuh Bersiri Pikat & Hapuskan 42 Wanita Termasuk Isteri Di Tempat Buang Sampah

gempak
17/07/2024
12:00 MYT
Seorang lelaki Kenya yang disyaki sebagai pembunuh bersiri mengaku telah membunuh 42 wanita sebelum membuang potongan mayat mereka di tempat pembuangan sampah.
Bollywood

Habiskan RM2.9 Bilion, 20 Juta Bunga, 37,500 Menu, Majlis Anant Ambani & Radhika 15 Kali Ganda Mahal Dari Perkahwinan Diraja Harry, Meghan

gempak
16/07/2024
15:40 MYT
Perkahwinan serba mewah anak orang kesembilan terkaya dunia, Anant Ambani dengan Radhika Merchant masih menjadi buah mulut.
Berita

SPRM Beku 20 Akaun Bank Suami Isteri Pempengaruh, 2 Individu

gempak
15/07/2024
15:25 MYT
Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) membekukan kira-kira 20 akaun bank dengan nilai lebih RM740,000 susulan siasatan penyelewengan dana derma awam melibatkan pasangan pempengaruh bersama dua lagi individu.