Laman Utama

Bapa Miera Leyana Meninggal Dunia

Amri Hassan
28/09/2022
01:55 MYT
Bapa kepada pelakon Miera Leyana, Datuk Seri Kasmi Mat Arsat telah meninggal dunia di kediamannya pada pukul 11.06 malam tadi.
Khabar duka itu dikongsikan Miera dan memohon maaf bagi pihak Allahyarham.
"Saya dengan penuh insaf rendah diri dan dukacita memaklumkan bahawa ayahanda kami telah kembali ke rahmatullah. Allahyarham menghembuskan nafas yg terakhir di kediaman beliau pada 11.06 malam.
"Sehubungan dengan itu, pihak waris dan keluarga menetapkan pengurusan jenazah di Masjid At-Taqwa dan akan dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam Bukit Kiara selepas selesainya solat jenazah.
"Akhir sekali saya mewakili keluarga Allahyarham ingin menyampaikan permohonan maaf zahir batin dan mohon halal atas segala salah silap serta keterlanjuran kata serta perbuatan jika ada kepada semua yang mengenali sepanjang hidupnya.
"Mohon doakan agar segala dosanya diampunkan dan bakal ditempatkan bersama orang-orang yang soleh di alam barzakh dan di akhirat nanti Insya-Allah," katanya.
Sumber: Harian Metro
Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Berita

Isra*l Diserang Penyakit 'West Nile', Ramai Meninggal Dunia!

gempak
14/07/2024
13:40 MYT
Dengan 12 kematian baharu disahkan Jumaat, Israel telah merekodkan 31 kematian akibat demam West Nile sejak wabak tersebut melanda pada awal Mei.
Hollywood

Bintang Beverly Hills 90210, Shannen Doherty Meninggal Dunia

gempak
14/07/2024
13:27 MYT
Khabar duka datang dari dunia Hollywood. Salah seorang aktres terkenal sekitar tahun 90-an, Shannen Doherty meninggal dunia pada usia 53 tahun.
Berita

Keropok Beracun: Adik Luth Menyusul Abang Akil Meninggal Dunia

gempak
12/07/2024
09:28 MYT
Seorang lagi kanak-kanak yang termakan makanan ringan didakwa dicampur racun tikus, Muhammad Luth Syauqi, 2, meninggal dunia di Hospital Pulau Pinang (HPP) di sini, pada Jumaat.
Viral

Diabaikan & Dihalau, Nasib Kanak-Kanak Ini Raih Simpati Netizen - “Korang Nak Tahu Siapa Patut Childfree? Mak Bapak Adik Ni!"

gempak
12/07/2024
06:17 MYT
Isu ‘childfree’ ataupun perkahwinan tanpa memiliki cahaya mata merupakan satu trend perkahwinan yang hangat diperkatakan ketika ini.
Berita

Pejuang Seni, Raja Fuziah Raja Tun Uda Meninggal Dunia

gempak
12/07/2024
04:48 MYT
Tokoh pejuang seni dan kraf negara, Raja Datin Paduka Fuziah Raja Tun Uda menghembuskan nafas terakhir di sebuah hospital swasta, di sini, sekitar 8.30 malam tadi.