gempak
  • Utama
  • Video
  • Rancangan
  • Gempak Most Wanted
  • Salam Muslim
  • Zon Lawak
  • Peraduan
  • Rojak Daily
  • Daftar
  • Daftar
gempak
  • Utama
  • Video
  • Rancangan
  • Gempak Most Wanted
  • Salam Muslim
  • Zon Lawak
  • Peraduan
  • Rojak Daily
BERITA
Tangan Dipotong, Ibu Dalam Pantang Maut Dibunuh Suami
GAYA HIDUP
“Jangan Basuh Najis Lembu Dalam Sungai!” - PHM Tegur Tindakan Salah Ketika Ibadah Korban
HIBURAN
Aliff Syukri Bermalam Di Rumah Bibik Tudung Di Surabaya, Bangga Pekerja Hidup Selesa Selepas 15 Tahun - “Dulu Ada Rumah Buluh Saja”
  • Polisi Privasi
  • Terma Pengguna

Gempak | Hakcipta Terpelihara © 2024 Measat Broadcast Network Systems Sdn Bhd 199201008561 (240064-A)

Keluang Man The Movie
BIG STAGE ALPHA

#BigStageAlpha: Que Dedah Alami Ketidakstabilan Punca Dia Tersingkir - “Saya Nak Berdiri & Menari Sangat Susah”

gempak
Ainun Md Zooki
19/05/2025
04:25 MYT
Sponsor Banner
#BigStageAlpha: Que Dedah Alami Ketidakstabilan Punca Dia Tersingkir - “Saya Nak Berdiri & Menari Sangat Susah”
Bintang Big Stage Alpha (BSA), Que, mengakui mengalami ketidakstabilan ketika membuat persembahan berkumpulan pada minggu keempat.
Jelas Que, dia cuba mengatasi masalah tersebut demi memastikan persembahan kumpulannys tidak terjejas, namun ia merupakan satu cabaran besar buat dirinya.
“Secara jujurnya masa persembahan berkumpulan, platform saya adalah yang paling tinggi tapi semua orang taktahu yang saya tengah berlawan dengan kestabilan itu sebab saya nak berdiri atas tu sebab susah sangat.

“Bila saya perform dalam keadaan yang tak stabil dan nak menari, memang susah. Masa saya berdiri atas tu, saya tengah lawan dengan mental saya.

“Mindset saya adalah saya seorang fighter tapi bila jadi macam ni, ianya sangatlah susah,” katanya kepada Gempak.
Tambahnya lagi, dia juga meminta pengacara Elly Mazlein untuk tidak memulakan persembahan.
Meskipun menyedari keadaan itu, Que mengakui sebagai penghibur dia harus bersedia untuk dengan cabaran yang bakal dihadapinya.

“Sebelum saya mulakan persembahan itu pun, saya memang minta Kak Lina untuk tidak mulakan lagi persembahan.

“Tapi kita sebagai performer, kita ada persediaan untuk melawan perkara yang macam ni,” jelasnya.
Bagaimanapun, Que akur dengan keputusan yang diterima walaupun tidak menyangka segala persediaan yang dibuat masih belum mencukupi untuk menyelamatkannya daripada tersingkir.
“Tapi saya tak sangka persediaan yang saya sediakan ni boleh membuatksan saya tersingkir,” katanya.
Big Stage Alpha yang dihoskan oleh Elly Mazlein dan Rina Nose bersiaran secara langsung dari Shah Alam Royal Theater selama lapan minggu.
Big Stage Alpha pada setiap Ahad jam 9 malam di Astro Ria (Saluran 104) dan turut distrim melalui Astro GO dan sooka.
Saksikan melalui Astro Ria, Astro GO, Astro Gempak dan sooka. Langgan Pek Astro One dengan hanya RM49.99/sebulan.
Strim Senang Hati, Hiburan Tanpa Henti Untuk Seisi Keluarga.
Tingkatkan pengalaman penstriman dengan menaik taraf ke Astro Fibre 500Mbps beserta Pek Hiburan dengan hanya RM139.99/sebulan.
Untuk melanggan atau menaik taraf ke Astro One, layari www.astro.com.my atau WhatsApp ke 03-9543 3838.
Topic Berkaitan
#Tersingkir
#emosi
#Stabil
#Punca
#Que
#BigStageAlpha
Must-Watch Video