Impian penyanyi Liza Hanim untuk kembali mempamerkan bakatnya di pentas Gegar Vaganza termakbul apabila menjadi peserta terakhir mengisi Hot Seat All Stars Gegar Vaganza yang diumumkan sebentar tadi.

Nama Liza Hanim Abdul Halim, 43, sebelum ini menjadi hangat selepas banyak peminat berharap penyanyi tersebut mengisi Hot Seat sekaligus memberi saingan hebat kepada 10 juara yang terpilih dalam All Stars Gegar Vaganza.

Liza malah nampak sangat selesa dan yakin saat mendendangkan lagu Jangan Kau Mimpi.

Terdahulu Liza mengaku kepada media ingin menggunakan peluang kedua (jika diberi peluang bertanding) dalam GV untuk merangkul gelaran juara.

Untuk memastikan impiannya terlaksana, Liza perlu mengalahkan peserta lain iaitu GV iaitu Ayai Ilusi (GV1), Siti Nordiana (GV2), Azharina (GV3), Aishah (GV4), Noryn Aziz (GV5), Naqiu serta Hady Mirza (GV6), Cliff Umar (GV7), Aliff Aziz (GV8) dan Jaclyn Victor (GV9).

Penyanyi bersuara lantang itu juga perlu membuat salah seorang saingan daripada Hot Seat iaitu Zamani, Suki Low, Nikki Palikat, Tomok dan Ezad Lazim tersingkir untuk merealisasikan impian besarnya.

Juara akan membawa pulang wang tunai sebanyak RM200, 000.

All Stars Gegar Vaganza akan bersiaran setiap Ahad, jam 9.00 malam, ditayangkan eksklusif di Astro Ria (Saluran 104) dan untuk pilihan lebih fleksibel, ia boleh distrim melalui platform On Demand menerusi Astro Box dan aplikasi Astro GO.

All Stars Gegar Vaganza juga akan ditayangkan secara live di sooka menerusi pelan langganan mudah alih Sports & Entertainment serendah RM1.15 sehari, tanpa kontrak.

Sementara klip sedutan sesi latihan vokal, persediaan dan trivia para peserta dapat ditonton melalui liputan kapsul ‘Kapsul Gegar Vaganza’ pada setiap hari Isnin hingga Jumaat, jam 7.00 malam mulai 18 September 2023.

ASTRO BAHARU. TAK MACAM DULU. Alami pengalaman Astro Baharu dan strim #AllStarGegarVaganza #GegarVaganza10 tanpa gangguan hujan dengan Astro Ultra Box. PEK PRIMARY Astro hanya dari RM59.99. WhatsApp “GET ASTRO” ke 03-9543 3838.