Berita

“Kami Memang Rapat Dan Selesa Bersama Tapi…”- Diminta Jaga Batas Dengan Hefny Sahad, Ini Respon Elizad

Syafiqah Jalal
24/01/2020
07:05 MYT
Penyampai radio Sinar, Siti Elizad Sharifuddin akui terlalu selesa bersama Hefny Sahad selepas mereka berdua digandingkan di dalam Duo Sinar.
Bagaimanapun, hubungan mereka dilihat terlalu intim dan telah ditegur oleh peminat supaya Elizad menjaga batas sebagai seorang yang berstatus isteri orang.
Elizad bagaimanapun menerima komen-komen tersebut dengan positif dan menganggap ia respon yang baik daripada pendengar dalam segmen mereka Duo Sinar.
“Bila dah digandingakan bersama ni, saya akui kami memang rapat dan sebenarnya lebih kepada kawan-kawan yang suka bergaduh dan cari pasal sebab Hefny pernah kata dia tengok saya gurau macam orang lelaki.
“Saya selalu kemas kini aktiviti kami di Instagram Story. Jadi siapa yang mengikuti itu pasti nampak macam kami rapat sangat tapi sebenarnya saya masih tahu menjaga batas-batas sebagai seorang isteri.
“Tapi tak mengapa, saya terima sahaja komen dari peminat asalkan mereka juga tidak melampaui batas apabila memberikan komen,” katanya kepada Gempak.
Tidak dinafikan, Elizad memberitahu ada juga peminat yang sukakan hubungan yang terjalin itu sehingga merasakan mereka sepadan untuk berkahwin.
“Sebenarnya tak ramai yang tahu saya sudah berkahwin kerana saya tidak banyak memuat naik foto bersama suami. Bukan tak mahu, tapi suami tidak gemar berbuat demikian.
“Jadi kepada yang suka melihat keakbaran kami ni, ada juga yang mahu kami kahwin.
“Saya anggap ia perkara yang sangat lucu,” katanya lagi.
Pasangan ini bergabung dalam Duo Sinar yang keudara setiap hari Isnin hingga Jumaat pada jam 3 hingga 7 petang.
Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Hiburan

Nabil Ahmad Mohon Cuti Dengan Bos ERA Guna Billboard Gergasi - "Saya Dah Lama Minta, Tapi Susah Nak Lulus"

gempak
17/07/2024
16:55 MYT
Penyampai radio ERA Nabil Ahmad tampil dengan aksi unik memohon cuti dengan majikannya, Dhen, menggunakan papan layar iklan gergasi di Bukit Bintang.
Hiburan

"Anak Bukan Satu Beban" - Siti Elizad Tak Faham Segelintir Individu Anggap Anak Mengganggu Ekonomi Keluarga

gempak
14/07/2024
04:00 MYT
Baru-baru ini, viral satu video di media sosial yang memperlihatkan sepasangan suami isteri yang didakwa berkeinginan Childfree.
Viral

Jaga Bapa Mentua Sakit Seikhlas Hati Tapi Ipar Duai Tuduh Gila Harta, Suami Pula Cari Teman Lain - “Saya Terpaksa Pura-Pura Kuat…”

gempak
10/07/2024
03:49 MYT
Selama ini ikhlas menjaga bapa mentuanya yang terlantar sakit namun ipar duai telah menuduhnya gila harta.
Viral

Trauma Suami Pedofilia, Wanita Ini Ambil Keputusan Gugurkan Anak Dalam Kandungan

gempak
15/05/2024
09:25 MYT
Seorang pendengar Radio Zayan baru-baru ini berkongsi kisah traumatik dan menyedihkan dalam hidupnya di mana wanita itu mendakwa bahawa suaminya merupakan seorang pedofilia.  Menurut wanita yang juga merupakan ibu kepada dua orang anak itu, dirinya mengetahui tentang sifat keji suaminya selepas anak pertamanya mengadu tentang perbuatan terkutuk ya
Hiburan

Dina Nadzir Terkenang Memori Raya Terakhir Bersama Arwah Bapa - “Masa Tu Lama Betul Abah Peluk Saya…”

gempak
19/04/2024
02:55 MYT
Dina rindu arwah bapa.