Advertorial

Menang Hadiah Menarik Menerusi Peraduan Dubsmash Juara Parodi Aurawhite

Ahmad Shah
08/12/2015
17:24 MYT
Jika anda penonton setia program realiti terbaru #JuaraParodi setiap minggu, pasti sudah biasa mendengar ‘jingle’ yang dibawakan oleh AuraWhite.
Berita baik buat anda kerana, hanya dengan melakukan Dubsmash, anda berpeluang untuk memenangi hadiah menarik.
Video paling kreatif dengan undian tertinggi bakal menerima hadiah wang tunai sehingga RM3,000 dan hamper dari Aurawhite bernilai RM500!
Caranya mudah sahaja, untuk menyertai Peraduan Dubsmash Juara Parodi Aurawhite, anda hanya perlu memuatnaik video Dubsmash berdasarkan tema AuraWhite jingle ke Instagram anda dan tag @aurawhiteofficial & #aurawhitedubsmash.
Penyertaan dengan menggunakan produk Aurawhite adalah diutamakan dan penghantaran video di Instagram bermula 8 hingga 24 Disember 2015.
Pemenang akan ditentukan menerusi undian 10 video terbaik bermula 28 Disember 2015 hingga 10 Januari 2016 dan akan disenarai pendek untuk undian ramai di laman web Juara Parodi.
Jadi, tunggu apa lagi...Mudah sahaja cuma perlu "Shake Shake Uolls.." macam Ayda Jebat dan Izzue Islam ini:
Ikuti langkah mudah di bawah untuk menyertai Dubsmash Aurawhite:
1) Muat turun dan aplikasi Dubsmash di Google Play atau App Store. Lakukan carian lagu tema Aurawhite dengan menaip 'Aurawhite' dan rakam video Dubsmash anda.
2) Muat naik video Dubsmash dengan lagu tema Aurawhite anda dan tag @aurawhiteofficial berserta hashtag #juaraparodi #aurawhitedubsmash.
3) Pastikan tetapan Instagram anda tidak 'private'.
Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Advertorial

Nak Tonton Ke Kodiang With Love Dengan Barisan-Barisan Pelakon? Beli Ribena Untuk Berpeluang Memenangi Tiket Secara Eksklusif Ke Tayangan Drama

gempak
16/05/2024
13:25 MYT
Buat peminat-peminat Ke Kodiang With Love, apa persamaan Hun Haqeem dengan Ribena? Nak tahu jawapannya? Mestilah dua-dua sama-sama manis! Jadi untuk tambahkan lagi kemanisan itu, Ribena telah menjalankan satu pertandingan di mana peminat-peminat berpeluang menyaksikan tayangan Ke Kodiang With Love finale bersama pelakon-pelakon drama tersebut.
Advertorial

Teringin Rasai Pengalaman Percutian Bermusim Paling Best? Melbourne Adalah Jawapannya

gempak
28/04/2024
08:55 MYT
Bestnya Melbourne!
Advertorial

Mahukan Percutian Best? Ini 5 Sebab Ohsem Kenapa Melbourne Destinasi Sesuai Untuk Musim Luruh & Sejuk

gempak
27/04/2024
13:39 MYT
Bestnya!
Advertorial

Pergi Caltex Bukan Sekadar Isi Minyak, Ini Tiga Perkara Yang Korang Akan Dapat Jika Singgah!

gempak
16/04/2024
12:55 MYT
Korang mesti love.
Advertorial

Adakah Ini Takdir Terindah? Saksikan Cara Ajip Menawan Hati ‘Crush’ Dalam Mini Series Ke Kodiang With Love

gempak
02/04/2024
04:55 MYT
Apa itu ‘Takdir Terindah’? Mungkin setiap orang mempunyai deskripsi atau versi masing-masing tentang perkara tersebut. Namun, takdir terindah menurut Ajip adalah apabila dirinya bertemu kembali ‘crush’ dari zaman sekolah menengah, Naziah. Pertemuan tidak diduga itu terjadi selepas kereta yang dipandu Naziah rosak yang menyebabkan dirinya buntu un