Masih dalam tempoh berehat, pelakon Nad Zainal memaklumkan dia bakal membuka ruang ulasan atau reviu produk bagi membantu peniaga kecil bersama teman rapatnya, Ungku Ismail Aziz.

Bagaimanapun, Nad atau Farah Nadia Zainal Abidin, menjelaskan ulasan yang bakal dilakukan itu juga seharusnya bersesuaian dengan Ungku Ismail yang juga seorang pelakon.

“Selepas ini saya akan mengekalkan waktu sebegini untuk ‘live’ bersama-sama. Kepada anda yang ingin menggunakan ‘paid review’ juga boleh menghantar mesej secara peribadi di Instagram saya.

“Harga mampu milik dan sehingga pengasas produk berpuas hati. Itu janji saya! Dan sekiranya anda ingin menggunakan ‘paid review’ kombo, boleh berbuat demikian.

“Namun produk itu harus bersesuaian dengan Ungku Ismail juga. Kalau ‘review’ baju perempuan, takkan dia nak pakai baju perempuan pula kan? Jadi kami ada juga ‘paid review’ berdua.

“Mungkin lebih ke arah makanan, harga pun berpatutan kerana inistiatif ini bagi membantu peniaga-peniaga kecil,” katanya.

Terdahulu, Nad dimasukkan ke Hopsital Pakar KPJ Ampang Puteri, di sini, sejak 20 November lalu akibat jangkitan kuman pada paru-paru.

Sepanjang pelakon drama Cina Buta itu di hospital, Ungku menjadi orang paling rapat yang berkongsi mengenai perkembangan aktres itu.

Malah, Ungku juga melancarkan tabung kecemasan bagi mengumpul sumbangan buat Nad bagi menampung kos rawatan sejak aktres itu dirawat di ICU.

Undi bintang digital dan content kegemaran Top 5 anda di Gempak Most Wanted Awards 2022 di sini.