Nama selebriti media sosial Norreen Iman kembali hangat diperkatakan apabila dia didakwa tidak melangsaikan tugas untuk membuat ulasan terhadap produk yang diberikan selepas wang bayaran diterima.

Menerusi pendedahan di Twitter, Norreen didakwa menerima bayaran sebanyak RM80 untuk ulasan tersebut

“Pernah bayar RM80 dekat Norreen, tapi dia tak review sampai ke sudah,” tulis individu berkenaan.Individu tersebut membalas satu ciapan seorang pengguna Twitter yang secara am melahirkan hasrat ingin memberitahu umum mengenai perangai buruk segelintir influencer yang ‘senyap’ selepas menerima bayaran.“Please, jangan sampai I viralkan para instafemes/tiktokfemes yang dah dapat payment dan PR gift tapi lepas tu senyap/seen je bila mintak updates. Penat tau,” kongsinya.

Menerusi balasan yang dilihat pada ciapan berkenaan, ada antara pengikut Norreen yang kecewa dengan tindakannya itu.“@norreen143 if this seriously you. I totally disappointed. Kalau you terlupa nak review, just pulangkan je balik duit dia tuh. Sebab kita manusia,” katanya.

Undi bintang digital dan content kegemaran anda di dalam carta mingguan Gempak Most Wanted 2022 di sini. Anda juga boleh membuat pencalonan baharu untuk carta mingguan seterusnya. Selamat mengundi!