Berita

Peminat Tak Sabar Tunggu Single Raya Baru Kolaborasi Siti Nurhaliza, Taufik Batisah & Nissa Sabyan

Asraf Aided
29/05/2019
07:33 MYT
Penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza bakal melancarkan lagu Hari Raya terbaru hasil kolaborasi bersama Taufik Batisah dan Nissa Sabyan.
Lagu yang berjudul Ikhlas itu mencatat sejarah industri muzik tempatan apabila menggabungkan penyanyi dari tiga negara berbeza di Asia Tenggara.
Seperti diketahui umum, Taufik adalah penyanyi tersohor dari Singapura, manakala Nissa pula melakar populariti di Indonesia.
Peminat boleh mendengar dan menonton muzik video lagu tersebut mulai 31 Mei ini secara eksklusif di Apple Music.
Menerusi pemerhatian di laman sosial, peminat nampaknya sudah tidak sabar untuk menantikan hasil kolaborasi terbaru ini!
Jangan lupa untuk mendengar dan menonton muzik video lagu ini di Apple Music dalam tempoh dua hari lagi!
Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Hiburan

Harumkan Nama Malaysia, Anak Saudara Siti Nurhaliza Rangkul Pingat Emas Dalam Pertandingan WCOPA Ke-27

gempak
06/07/2024
06:04 MYT
Anak saudara kepada penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza, Umai, berjaya merangkul pingat emas di 2024 Junior Champion Vocalist menerusi pertandingan antarabangsa World Championships of Performing Arts (WCOPA) Ke-27 di Los Angeles pada Sabtu.
Hiburan

Pulihkan Hubungan Sharifah Aini & Siti Nurhaliza Antara Pencapaian Huzz Yang Membanggakan

gempak
02/07/2024
06:34 MYT
Penyatuan dua penyanyi hebat iaitu Allahyarham Datuk Sharifah Aini dan Datuk Seri Siti Nurhaliza merupakan antara pencapaian membanggakan sepanjang Allahyarham Huzz bergelar wartawan hiburan.
Gaya Hidup

Reka Dua Busana Untuk Konsert Di Singapura, Ezuwan Ismail Puji Sikap Membumi Siti Nurhaliza - "Sampai Backstage Dia Dah Siap Solek, Bertelekung Tunggu Waktu Solat ..."

gempak
01/07/2024
02:54 MYT
Pereka fesyen, Ezuan Ismail kagum dengan cara kerja yang ditunjukkan penyanyi tersohor Datuk Seri Nurhaliza sepanjang dua hari berada di belakang pentas bersempena dengan Konsert Fenomena: Siti Nurhaliza Live In Singapore 2024, baru-baru ini.
Hiburan

Aina Abdul, Ernie Zakri Bakal Duet Lagu Kurik Kundi! Ini Kejutan Lain Konsert Destiny Of Music

gempak
08/06/2024
18:17 MYT
Konsert Destiny of Music yang akan diadakan di Dewan Agung Tuanku Canselor UiTM Shah Alam pada 29 Jun 2024 ini tampil kelainan dengan mempersembahkan perjalanan dan perkembangan muzik dari era 80-an hingga ke masa kini.
Viral

Diberi Peluang Laungkan Azan Untuk Solat Jumaat, Taufik Batisah Ambil Masa 3 Minggu Untuk Berlatih

gempak
03/06/2024
07:55 MYT
Penyanyi dan pelakon Taufik Batisah mendedahkan yang dia mengambil masa selama tiga minggu untuk berlatih sebelum menggalas tanggungjawab sebagai bilal dan melaungkan azan bagi solat Jumaat pada 31 Mei lalu.