Laman Utama

“Saya Pernah Tolak Berlakon…”- Elak Adegan Intim Selepas Kahwin, Sweet Qismina & Adam Lee Jaga Batas

Syafiqah Jalal
24/10/2022
23:37 MYT
Pasangan selebriti Sweet Qismina dan Adam Lee akan lebih menjaga batas dan menetapkan limitasi terhadap lakonan yang dijayakan selepas bergelar suami isteri.
Menurut Adam, ketika fasa bertunang lagi mereka sudah mula menjaga batas apabila melibatkan babak bersentuhan dan intim demi menjaga hati pasangan.
“Sebelum ini lagi, kami sudah pun mula menjaga batas serta sering ingat mengingati. Malah saya pernah tolak tawaran berlakon melibatkan adegan intim dan bersentuhan.
“Saya tarik diri kerana naskah itu melibatkan adegan romantik suami isteri yang intim.
“Berlakon itu pon satu kerjaya, macam mana sekalipun pasti tak boleh nak elak hubungan lelaki dan perempuan dalam satu drama. Apa yang penting, masing-masing tahu jaga batas apa patut dan tak patut,” katanya kepada Astro Gempak.
Pasangan merpati sejoli itu ditemui Gempak dan media selepas majlis akad nikah yang diadakan di The Boathouse, Tasik Ampang semalam.
Sementara itu Sweet memberitahu sepanjang empat tahun mereka bercinta, apa yang diterapkan adalah kejujuran dalam perhubungan.
"Apa yang penting dalam sesebuah perhubungan adalah kena jujur. Jangan sesekali tipu pasangan. Sebagai contoh, kalau saya ada menipu mungkin kami belum sampai tahap ini," katanya.
Pasangan itu selamat bernikah dengan sekali lafaz di sebuah lokasi acara di Ampang, PAGI SEMALAM.
Pada majlis itu, Sweet menerima mas kahwin RM2,410.97 manakala jumlah wang hantaran dirahsiakan serta tujuh dulang hantaran berbalas lima daripada pihak Sweet.
Sweet dan Adam yang juga pelakon drama Bidadari Salju bertunang pada 24 Oktober tahun lalu yang juga tarikh ulang tahun kelahiran Sweet ke-24.
Seterusnya, kedua mempelai bakal diraikan dalam majlis perkahwinan pada 29 Oktober ini di sebuah hotel terkemuka di ibu negara.
Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Hiburan

Semua Sangka Shahir Kembali Menyepi, Hakikatnya Instagram Kena Godam! Lenyap Sebab Tak Bayar RM2,000 - "Habis Kenangan Saya"

gempak
18/07/2024
09:25 MYT
Juara Akademi Fantasia 8 (AF8), mengakui sepi dari media sosial disebabkan akaun Instagram rasminya telah digodam individu tidak bertanggungjawab.
Bollywood

Habiskan RM2.9 Bilion, 20 Juta Bunga, 37,500 Menu, Majlis Anant Ambani & Radhika 15 Kali Ganda Mahal Dari Perkahwinan Diraja Harry, Meghan

gempak
16/07/2024
15:40 MYT
Perkahwinan serba mewah anak orang kesembilan terkaya dunia, Anant Ambani dengan Radhika Merchant masih menjadi buah mulut.
Hiburan

“Ya Kahwin Di Usia 23 Tahun & Saya Pilih Dia Sebagai Isteri Selamanya,” - Ben Ladin

gempak
15/07/2024
08:25 MYT
Penyanyi, Ben Ladin mempunyai sebab tersendiri tidak menghebahkan berita mengenai perkahwinannya bersama isteri yang dikenali sebagai Anna.
Viral

Lepas 4 Bulan Pra Perkahwinan, Kos RM700 Juta, Dari Kim K Sampai Mantan Presiden Hadir, Anant Ambani & Radhika Akhirnya Kahwin

gempak
13/07/2024
13:55 MYT
Selepas lebih empat bulan meraikan majlis pra perkahwinan penuh gemilang, akhirnya anak orang terkaya Asia, Anant Ambani dan Radhika Merchant berkahwin.
Hiburan

Kongsi Gambar Perkahwinan, Sean Lee Kini Bergelar Suami

gempak
07/07/2024
11:57 MYT
Pelakon dan pengacara Gempak Most Wanted, Sean Lee mengumumkan yang dia kini telah bergelar suami.