The Hardest Singing Show

THSS: Dedikasi Persembahan Solidariti Untuk Faisal Halim, Aepul Roza Terima Komen Positif Daripada Edry

Umirah Halim
19/05/2024
14:30 MYT
Konsert minggu kedua The Hardest Singing Show (THSS) yang membawakan tema Revolu-sihat berlangsung dengan hangat pada malam ini menyaksikan persaingan sengit antara sembilan finalis.
Antara momen yang menarik perhatian penonton pada konsert malam ini adalah persembahan daripada penyanyi berbakat, Aepul Roza.

Solidariti Faisal Halim

Merupakan peserta keempat melakukan persembahan, Aepul Roza mempersembahkan lagu Panas nyanyian asal Gigi.
Diberi cabaran membuat persembahan dengan bola sepak dan trampoline, Aepul tampil mendedikasikan persembahan dengan tema solidariti untuk pemain bola sepak Faisal Halim.
Pada minggu ini, Aepul memukau para penonton apabila dia menyanyi sambil melompat di atas trampoline melakukan persembahannya.

Bukan itu sahaja, Aepul turut mengakhiri persembahan dengan menulis tulisan ‘Solidariti untuk Faisal Halim #HentikanKegenasan'.

Persembahan bertenaga penyanyi berusia 36 tahun itu telah mendapat standing oviation daripada semua barisan juri dan diikuti dengan sorakan gemuruh penonton.

Edry beri perfect 10

Bukan itu sahaja, persembahan tersebut turut meraih pujian daripada juri, Edry Abdul Halim yang melabelkan persembahannya itu sebagai ‘Perfect 10’.
Sekadar info, Aepul pada minggu lalu menduduki tempat kedua pada konsert pembukaan minggu pertama The Hardest Singing Show.

ARTIKEL BERKAITAN: THSS: Bertemakan ‘Revolu-sihat’, Ini Senarai Lagu Tugasan Peserta Minggu Ke-2 The Hardest Singing Show

ARTIKEL BERKAITAN: THSS: Hadir Ke Konsert The Hardest Singing Show, Netizen Puji Tok Ram - “Comelnya Sokong Bini”

Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Sukan

Faisal Halim Sedih & Terkesan Dengan Keputusan Kim Pan-gon Letak Jawatan - “Saya Masih Ingat Dua Bulan Lepas Jurulatih Datang Ke Hospital & Berikan…”

gempak
17/07/2024
04:25 MYT
Keputusan Kim Pan-gon melepaskan jawatan selaku ketua jurulatih pasukan kebangsaan berkuat kuasa pada Selasa membuatkan pemain bola sepak Faisal Halim berasa sedih dan terkesan.
the-hardest-singing-show

THSS: Syok Sangat Buat Stunt, Lutut Aepul Roza 'Terkeluar'! - "Dari Minggu Pertama Sakit Belakang, Buku Lali Saya Pula ..."

gempak
16/07/2024
01:55 MYT
Juara The Hardest Singing Show (THSS), Aepul Roza mendedahkan pernah mengalami beberapa insiden kecederaan sewaktu melakukan persembahan di atas pentas THSS.
Viral

Donald Trump Ditembak Pemuda 20 Tahun, 3 Kes Serangan Ini Jadi Sejarah Dunia

gempak
15/07/2024
13:40 MYT
Dunia dikejutkan dengan cubaan membunuh terhadap mantan Presiden Amerika Syarikat, Donald Trump sewaktu berkempen di Butler, Pennsylvania.
the-hardest-singing-show

THSS: Raih Naib Juara The Hardest Singing Show, Ayda Jebat Tumpang Gembira Kemenangan Aepul

gempak
15/07/2024
10:30 MYT
Penyanyi Ayda Jebat memaklumkan bahawa dia tidak berasa ralat dalam dirinya walaupun mendapat tempat kedua di konsert final The Hardest Singing Show musim pertama malam tadi.
the-hardest-singing-show

THSS: Rupanya Isteri Sharul AF2024 Jadi Mastermind Persembahan Aepul Roza - “Ada Masa Saya Teman Pergi Sesi Training, Soundcheck”

gempak
15/07/2024
09:05 MYT
Penyanyi, Sharul Kamal berkongsi kisah penat lelah pasukan belakang tabir yang terlibat dalam menjayakan persembahan bintang The Hardest Singing Show, Aepul Roza.